.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Е мен ме пускат само на детска и там къде ходя не се употребяват наркотици,алкохол не продават..само можеш да пушиш(цигари) ;]
    е друг е въпроса вече ако някой преди тфа се е надрусал или напил

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Мен пък са ме пускали и до по-късно на дискотека. Естествено съм била със сестра си, така че прибирането не е било проблем. Само веднъж бях без сестра ми, но тогава се прибрах по-рано от обикновено и с такси
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Супер фен
    До 3 - АБСУРД!

Супер фен Аватара на Riot
    май за гъзария ходите по тия дискотеки
    не да се веселите
    Моля ?!

и аз ходя на детсски дискотеки ама до 3 часа наще никога не биха ме пуснали +това не пускат под 18 в нощните дискотеки може да ходиш на детски не вярвам вашите да не ти дават то в 9 часа още е светло единствената дискотека до която съм седяла до 4 и съм била сама с приятелки е Зангадор в Китен
    OT TOZI REF PI6AT O6TE DVAMA 4OVEKA !!! edna fr i edin fr 6oto sa murzelii ne 6tat da si napraqt

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Недей да се цупиш за глупости... Аз никога не съм имала голямо желание на да ходя на дискотеки. Мисля, че са ме пускали до някакво определено време, например 11-12. Имаше едно момиче (тя е с 4 години по-голяма от мен) и майка ми и има безрезервно доверие. С нея ми позволяваха цяла нощ да бъда на парти. Случвало се е няколко пъти в годината, когато докажа на майка ми, че може да ми се довери.

На дискотека с класа ми не съм ходила. Освен на една екскурзия, но беше ужасно скучно.

Сега ме пускат, но нямам желание.

Голям фен Аватара на asasfdf
    аз след осми клас си събрах групичка и се запихме в някакъв апартамент два дни..иначе по дискотеки след 10 часа могат да те пуснат, ама обикновено трябва да платиш на някой...

men kato sum v ku6ti ne me pyksta do tolkova mn ama kato sum na lager i do sytrinta 6e si sedq....
    am mn sa mi sme6ni nqkoi hora,koito ne gi pyskat i pi6at razni ot roda nao kak 6e me pysnat na 14 godni blq blq mn sum malka!
    okay be stoite si v ku6ti drujte se primerno i 4akaite da stanete na 18 kogato 6te vi povtarqt "kfi sa tezi ne6ta deto gi pravi6 da ne si na 14!porasni!" az taka go vijdam,vqrno e 4e e opasno ama si ima granici i do tezi granici mojete dsa se zabavlqvate perfektno!
    BULGARIA NAD VSI4KO[!]
    ...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!...

Град
    Троян :o)
    ем аз сега съм за 9 клас и наще ме пускат на дискотека ... може би защото съм в по-малък град.. нз
    шОkолuзupaнаааа

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Разбира се, че няма да те пуснат То и ако искате да отиде на нормална дискотека и там не би трябвало да ви пуснат
    Извинявай, ама какво ще търсят 15 годишни деца по дискотеките ?
    Супер рано ви е Аз съм на 18 години, пускат ме, седя цяла нощ, но на 15 години не съм си и помисляла да ходя някъде за цяла нощ По дискотеките не е особено безопасно, особено, когато сте и по-малки Няма значение на колко изглеждате
    Ваще изобщо не са консерви, както ги наричаш, те просто те обичат и имат акъл в главата си и затова не те пускат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    София
    Ами вземи ги питай дали ще те пуснат на магистралата...може и да кажат да. Аман от глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си