Цитирай Първоначално написано от Tiger~RulZ
Цитирай Първоначално написано от ubuntu
Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Пф .. това пък е последното, което ми е идвало на ум ..
Последното ама ти е идвало на ум :P
Общо взето е нормално да търсят колата .. ама обикновено тва го правят разпоретините ... и от там логиката си вкарай. За кво се проебават на 14-15 с 18-19 годишен батко ми точно за тва качва я два пъти в колата един път и купува сладолет делта един път някъв от машина .. правят си разходка в южния парк вкарва я на нощна дискотека като момичето естествено е излигала ч еще спи при неина приятелка за което приятелката е инструктирана отлично кв ода каже ако се обадни мама ... отиват на дискотеката момчето си еюя бодва след тва в студентското общежитие евентуално момичето вече се чувства женЪЪЪъъ и с нея не може да се говори но пича решава че тая е малка кифла и харчи по 10 лв седмично за нея и не си заслужава щото 10 лв са много пари заебава я и тя става "ЛОшата кучкЪЪъъ" ; " Бясната ЛиглЪъЪъ" и разни подобни кифленски
П.п ..... ебаси дългия пост за сефте се излагам толкова
човек ти ме уби...тва е един от най-смислените постове които съм чел у тоз форум.евала ман,респект.
а по-темата що ли си мисля че накрая 30% от постовете на момичетата ш са лъжа

бих казал 95% са лъжа ! Ся ест ,че никоя няма да си признае ама кво се прай ... Не че нещо ама колата долу мисе вижда , не че се хваля ама адски много пари хвърлих за нея и мога да ви кажа че рядкосе случва да излезя и да не ми се лепне някоя заради колата .... Даже имах случей и то много интересен :
Зарибявах се е едно моми4е , което говорише 100% като вас - не ме интересуват пари коли ..... е 2пати с колата я разховдах и 3тия път викам си напрая експеримент . Тя ми звани -ела да ме вземеш . Аз обаче и званя след 10 и казвам " колата ми се развали , ще дойда пеша " ....еми отговора беше " аааа ..ами таковааа ... на мен .. нещо не ми се излиза вече и затфори " .....