Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Цитирай Първоначално написано от Xtuning
Цитирай Първоначално написано от MonSitY
е пък както го описа ще предпочета първото но ако наистина обичам гаджето си няма да ми пука къде съм защото ще съм с него

АЙДЕ СЕГА СИЧКИ НЕМАТЕРИАЛИСТКИ И ТАКИВА КОИТО НЕ ГЛЕДАТ СОЦИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА КАЖАТ :
НА КОЛКО ОТ ВАС ГАДЖЕТАТА СА НЕКВИ ДРИПЛИОВЦИ , КОИТО ХОДЯТ СКЪСАНИ И ОРЪФАНИ И ЕДНА ВРЪЗВАТ 2ТА КРАЯ , НЯМАМ ПАРИ ДА ИЗЛИЗАТ И ХОДЯТ НА КАФЕ ..... ОБАЧЕСА С СУПЕР ХАРАКТЕР М СЛАДКИ , МИЛИЧКИ , ДЪРЖАТ СЕ С ВАС ОК И бля бля бля !!!!
Може да нямаш много пари, но пак може да не ходиш като дрипльо - оръфан и скъсан, нали?

Пък и проблемът си е ваш, като давате "карт бланш" на малките лигли. Вие сами парадирате с колите си, с парите си и т.н., а пък после се оплаквате, че тая или оная ви звъни само 'щото 'сте имали'. А и толкова ли ви е и на вас акъла, че да се забивате с такива 'материалистки'? Или го правите, защото иначе друга може да не ви пусне, и дълго време ще седите на сухо. Ама иначе се оплаквате... пф.
абсолютно съгласна съм ! А и съм склонна да мисля, че на вас ви отърва щото като започнете да парадирате край няма ! А и като ходиш като "дрипльо" и немаш пари да свързваш 2-та края то за теб говори не за мен ! Е нормално, че няма какво да правя а такова момче и не е до материализъм а до уважение към мен самата !