sh3_1s_7h3_0n3 ....

1.Както видя казах 95% не 100 , не слагам под общ знаменател .
2."Или го правите, защото иначе друга може да не ви пусне, и дълго време ще седите на сухо. Ама иначе се оплаквате... пф." - това са думите ти в които ти открито каза ,че съм кретен ( по заобиколен път )
3.Не споря с теб ,защото ми изнася , а защото виждам какво става около мен .
4. Всеки обича да се фука , било то с коли , златни/сребърни неща , и т.н-Вие сами парадирате с колите си, с парите си и т.н., а пък после се оплаквате, че тая или оная ви звъни само 'щото 'сте имали'. ---- Значи с риск да стана банален , пак казвам вижте колата отдолу , хвърлил съм над 5 000лв по нея , като махнем факта ,че не ми е подарък от богатия татко . За тея пари съм се блъскал като животно в най-големите жеги по 12-3 ( достигал съм и 16 ) часа на дем .... Мисля че заслужавам своята монутка слава. ------- така е и с повечето около мен . ( пак не казах всички)
5.Познавам адски много хора , и много от тях за момичета .... не знаеш какви неща са ми говорили .... ако някой пита , са хора които по характер са просто ненадминати и адски точни....
6.Материализма не е нещо което можеш да прихванеш, или болест с която можеш да се заразиш . То просто е в теб . Дори и вие , ще се сбиете коя с какви дрешкидасе облече, с какъм грим а у ... и в стремежа си да сте уникални купувате ли купувате . И в един момент бам , някой който кара хубава кола , и може да си позволи да ви купуватея парцалки ... е адски малко момичета биха казала не , аз мисля да се пробвам със съсега от 2рия етаж , щото ми говори сладко ......
7.Всеки преди да излезе , на кафе , център , кино и т.н се гримирва ( за момичетата ) и си слага най-новите дрехи - демек всеки иска да се покаже , просто няма други момичета и няма как да се забиваме с други , затова че >>>> А и толкова ли ви е и на вас акъла, че да се забивате с такива 'материалистки'? """"" <<<< беше излишно
8. " А и като ходиш като "дрипльо" и немаш пари да свързваш 2-та края то за теб говори не за мен ! " --- какво да си помисля после за тоя човек , които ми отоговаря така ( превод - тфа , че ти нямаш пари не значи е аз нямам и ми е добре ) и в същото време казва ,аз не сум материалист/ка .....
9.Болната тема -САМОЧУВСТВИЕТО - " Е нормално, че няма какво да правя а такова момче и не е до материализъм а до уважение към мен самата ! " .... нека другите го обяснят тфа ........

Айде поредния дълъг пост който ме принудихте да напиша ...