.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

проблем с дисплейните настройки

значи като застана на декстопа и като натисна с третото копче на мишката и след това ми се поява нали едно прозорче и там цъкам на последното (Properties) и ми се появява нали нов прозорец с настройките на дисплеят - добре тук всичко е точно, но като ми се отвори този прозорец не ми излиза така http://www.mistywindow.com/windows/w...ies-themes.jpg , а ми се появява САМО подкатигорията Themes БЕЗ др под категорий

и искам да питам как мога да си го оправа?

ръчкай из чичо гугъл
    питай каквото се сетиш там търси
    тук отговор скоро може да не получиш . .
    аз казвам
    Хр смърди
    успех
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

Откога ти е проблемът? System Restore?
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

ами като се замисля... преди 2 дни го видях, защото исках да си сменям картинката на декстопа и какво да видя ....едно голямо нищо

Ам, пробвай със System Restore да си възстановиш компютъра една седмица по - рано, например. Може и по - малко, зависи от кога се е появил проблемът.. Даваш: Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore. Избираш първата опция, натискаш next, като ти се появи календара, си избираш датата, на която да си възстановиш системата и готово. Успех

а като направя този Restor ще ми се изгубат ли някой файлове

е вече го направих, но нямаше резултат
    и сега?

Нещо не ти разбрах проблема...
    Искаш да кажеш, че не можеш да си смениш темата?И няма други теми така ли?Я виж в Appearance дали има теми.

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от mariaaabg
    Нещо не ти разбрах проблема...
    Искаш да кажеш, че не можеш да си смениш темата?И няма други теми така ли?Я виж в Appearance дали има теми.
    До колко аз разбрах не може да отиде на прозореца от които се сменя резокюцията и картинката на десктопа

Ако е така - преинстал на Уина 100% сигурно че ще се оправи Гадно, но ефикасно.

Е, ако проблема е в сменянето на картинката, на всяка като натиснеш десен бутон има опция да си я сложиш на десктопа.. А иначе проблемът може да е бил от по - отдавна.. и затова да не е помогнало system restore.. не знам..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Еми ако не се бъркам аз на този прозорец дето се сменя резолюцията не можех и аз да отида и се оказа че сам забравил да сложа драйварите за видео картата след като ги сложих всичко си дойде на мястото.

П.П. Аз пък разбрах, че не му излиза само този прозорец за резолюцията, а другите за темата и картинката само те излизали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си