.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

пъпки след кола маска

преди няколко дена ходих на кола маска на краката и сега целите са в червени пъпки. Какво да правя ?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Преди няколко дена? Е толкова ли ти е чувствителна кожата? На мен ми се махат до 2-3 часа и май няма как да ти помогна.
    Хубаво е да се мажеш с нещо след епилация.
    What you give is what you get!

еми да в петък ходих...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми аз като ходя на кола маска и козметичката ми вика да не се мокря 2-3 часа, щото ще се появят такива пъпчици. Ти мокрил ли си се?

Има едни лентички кола-маска Lycia, не са кой-знае-колко хубави но към тях в пакета има кърпички които много, ама страшно много успокояват кожата С лайка са, кърпичките са леко мазнички, ама много помагат!
    Това ме навежда на мисълта че някакъв крем с екстракт от лайка би могъл да ти помогне да ти се оправи кожата! (все пак да се набутваш да си купуваш лентички за едните кърпички не върви много!)

Мерси за отговорите.. Мажа си краката с някви кремове, които ми успокояват доста кожата, но пъпките все още си стоят.

Може да е алегрия, а не онези "пъпчици" (които всъщност не са пъпки!) които се появяват след кола маска...

айде отговорете и на моят въпрос де, тийнове ! : )

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Може да е алегрия, а не онези "пъпчици" (които всъщност не са пъпки!) които се появяват след кола маска...

еми ще питам наште се пак са лекари

Голям фен
    jghgh не знам дали козметичка би могла да ти направи такава кола маска, но примерно аз сама си правя. Ако не те е страх защо не пробваш?
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

принципно не ме е страх, но за тези места, хм.. ще трябва много да се крача и т.н! а и тва са нежни места, ако нещосе обърка и ги разраня, абе уфф : (
    на триъгълника и бикини линията иначе сама си правя и не ме боли, болката не ме притеснява! понякога и на устничките си правя ама на екстремното място си ме е страх и тва еее... :S
    значи според теб козметичките не махат навсякъде космите, така ли? :[[

Голям фен
    За козметичката наистина не знам. Където ми трябва кола маска винаги си я правя сама. Но като се замисля тази така наречена Бразилска кола маска не представляваше ли точно това...цялостно изчистване на космите от интимните части
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Бразилската е като оставят една лентичка.Момичето което се притесняваше-ми тя козметичката едва ли не е виждала нещо такова.

jghgh, мисля, че може. Отиди в някой козметичен салон и попитай.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

благодаря ви, пички ще се престраша да питам в някой салон дали ще ме пооправят

Мила ако си от Пловдив ,ще ти помогна с удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си