- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Хакване на торент тракер или как да си кача коефициента?
hazart
Новак
nikoga nes1m plakal pod torrenite za seed
nqma da xodq i na kino da gledam ne4ii film
za pravopisa go ustavi vsi4ko e sledstvie na zab1rzaniq mi jivot
i mnogo mi dreme dali si admin ili si mlad6i uploader
mnogo im zdrave na adminite i da me banat 1 registraciq se pravi za 1 minuta
lek den
Оффф hazart, още в WordBG приказвахме на тази тема...
Не съм чийтвал в замунда, арена и по-големите торент тракери.Евала на ъплоудърите там и изобщо на всички подпомогнали да се осъществи и разпространи Peer 2 peer, но този коефициент е пълна подигравка с хората.Ако имаш 0 коефициент какво ще стане ? Ще ме баннат най-много, ще си рестартирам рутера и пак ще се регистрирам.Самата система е такава, че не е честно спрямо създателите на програми, филми и т.н.Вярно за нас е по-добре да си теглим и ползваме безплатно всичко, но се замисли дали е честно спрямо създателите.Както създателите на програми, игри, музика, филми се опитват да наложат ограничения на разпространението им, така и от торент тракерите се опитват се опитват да наложат ограничения на свалянето на торенти.Ами пък не съм съгласен с това !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да,но имаш голям риск от бан където и да било !Първоначално написано от Jоnny
Абе знам ли![]()
В крайна сметка и вие сте прави,... не мога да знам какво сте писали и какво сте правили... но пък точно в замундата за 1h. ъплоуд на торент го вдигаш коефициент 3, не знам от какво се оплаквате. А най-голямата простотия е, когато сваляш песни и веднага спираш сийда. Все пак те остават на компа ти защо да не сийдваш докато компа ти е включен.
![]()