- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос най-вече към момичетата ?
Момичета искам да ви питам нещо.Ако си имате приятел и той има бенки по тялото, това притеснява ли ви ? по някакав начин отблъсква ли ви физически ? Споделете ...
Не всеки човек има бенки по тялото...![]()
No matter where you go, there they are...
Мамка му, подивяхте вече... Бахти смотаните темиАз имам около 46 бенки по цялото тяло и на нито едно от всички момчета, с които съм ходила, не са му пречели, get it?
Мога да ти кажа, че и на нито едно момиче, освен ако не е някое повърхностно вчерашно курве, няма да му правят впечатление такива подробности в тялото на приятеля им...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не .. Ако са от тези големите .. Като брадавици дето са .. Ме отблъскват - да. Но инче няма абсолиютно никакъв проблем.![]()
Първоначално написано от love__you
![]()
![]()
Ne!!!
A qui
Пълен издухняк си ти. И този форум ме озадачава доста.
Някои се притесняват от това че изглеждали като селянки заради готините си съседи, други се тревожат от бенки.
СПОКО пич! На никой не му пречат бенките! ; )
Какво лошо, според мен са чар.
Даже току-що си представих голо момченце с бенки по гърбеца и рамената (е, не много, но тук-таме)
Едва ли си като далматинец, така че... по-малко поводи си намирай за притеснения, успехиииии![]()
Пфф, вече се изредиха всякакви "недостатъци" и въпроса: "Отблъскват ли ви?!". Не, бенките не ме отблъскват...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Всеки човек има, напълно нормално е. Не виждам защо трябва да ме отблъсква?!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
оффф естествено че не![]()
ОЛИГОФРЕН/КА !!!!
Ако говориш за "лунички" се поправи , щото м/у бенка и луничка ,разликата е огромна !!!![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
vseki 4ovek gi ima.ne me pritesnqvat nikak daje,tai kato gledam pove4e 4oveka otvatre,otkolkoto otvan
Руса кукличка
benkite ne sa otblaskva6ti ... otblaskva6ti sa edinstveno za nqkoi adski povarhnosten 4ovek .... spox![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
хахахаха повече ще се отврят ако пуши и пие постоянно!то всеки има бенки така че незнам.ти нямаш ли?! и ако са брадавици може да се позамисля малко...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
blagodarq na tezi koito si kazaha mnenieto (vapreki 4e se nameriha 1-2ma det se izebavaha).
+1 !!Първоначално написано от My`OwN
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
В никакъв случай няма да ме отврати такова нещо... Даже в момента изобщо не се сещам за нещо което би ме отвратило. Все пак човека с който споделям леглото е този който обичам...
то пък баси повърхостната патка дето трябва да съм,че да ме отблъскват бенки![]()
да ви имам комплексите в тоя форум
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
и аз имам,ама не съм забелязала да пречат на някого
someone else...
+1Първоначално написано от My`OwN
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
бем4иците са супер яко нещо..моя приятел има и определено не ме отвращава,но ако е бемка с косъм от онея гадните ми се повръща...няма да забравя на първия ми приятел...ауу...ужас..ина4е малките бем4ици по гърба,гърдите,лицето и къде ли още не ме влудяват
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
hubavo e 4e pove4eto mislite 4e ne pre4at. za6toto ima nqkoi momi4eta , koito kade vidqt momem4e s benki po tqloto i nqkak si se otvry6tavat ...
ako nqkoi dr iska neka da si spodeli i toi mnenieto po temata ..
Аз имам над 150 бенки ... не ми пречат, нито на хората около мен и немисля, че са чак отблъскващи![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Е немоа да разбера кво ти пречи,дали има или няма дерт да ти е,ти да не хойш с бенките му:P
"ООооо даа.. много.. значи имали бемки немога да го понасям да го дишам... Бемките са НАЙ-ВАЖНОТо е така разбираш ли ?!... ако има бемки ще умра от кариес на черния дроб..."![]()
Сериозно: Не... а и не знам да няма човек с бемки!!! Разбира се има... с по малко но изобщо... забрави![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват