.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Въпрос най-вече към момичетата ?

Момичета искам да ви питам нещо.Ако си имате приятел и той има бенки по тялото, това притеснява ли ви ? по някакав начин отблъсква ли ви физически ? Споделете ...

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Не всеки човек има бенки по тялото...
    No matter where you go, there they are...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Мамка му, подивяхте вече... Бахти смотаните теми Аз имам около 46 бенки по цялото тяло и на нито едно от всички момчета, с които съм ходила, не са му пречели, get it? Мога да ти кажа, че и на нито едно момиче, освен ако не е някое повърхностно вчерашно курве, няма да му правят впечатление такива подробности в тялото на приятеля им...

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Не .. Ако са от тези големите .. Като брадавици дето са .. Ме отблъскват - да. Но инче няма абсолиютно никакъв проблем.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Re: Въпрос най-вече към момичетата ?

Цитирай Първоначално написано от love__you
    Момичета искам да ви питам нещо.Ако си имате приятел и той има бенки по тялото, това притеснява ли ви ? по някакав начин отблъсква ли ви физически ? Споделете ...
    Ne!!!
    A qui

Пълен издухняк си ти. И този форум ме озадачава доста.
    Някои се притесняват от това че изглеждали като селянки заради готините си съседи, други се тревожат от бенки.
    СПОКО пич! На никой не му пречат бенките! ; )
    Какво лошо, според мен са чар.
    Даже току-що си представих голо момченце с бенки по гърбеца и рамената (е, не много, но тук-таме)
    Едва ли си като далматинец, така че... по-малко поводи си намирай за притеснения, успехиииии

Пфф, вече се изредиха всякакви "недостатъци" и въпроса: "Отблъскват ли ви?!". Не, бенките не ме отблъскват...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Всеки човек има, напълно нормално е. Не виждам защо трябва да ме отблъсква?!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен
    оффф естествено че не

ОЛИГОФРЕН/КА !!!!

Ако говориш за "лунички" се поправи , щото м/у бенка и луничка ,разликата е огромна !!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    Велико Търново
    vseki 4ovek gi ima.ne me pritesnqvat nikak daje,tai kato gledam pove4e 4oveka otvatre,otkolkoto otvan
    Руса кукличка

Град
    Plovdiv
    benkite ne sa otblaskva6ti ... otblaskva6ti sa edinstveno za nqkoi adski povarhnosten 4ovek .... spox
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

хахахаха повече ще се отврят ако пуши и пие постоянно!то всеки има бенки така че незнам.ти нямаш ли?! и ако са брадавици може да се позамисля малко...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

blagodarq na tezi koito si kazaha mnenieto (vapreki 4e se nameriha 1-2ma det se izebavaha).

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Мамка му, подивяхте вече... Бахти смотаните теми Аз имам около 46 бенки по цялото тяло и на нито едно от всички момчета, с които съм ходила, не са му пречели, get it? Мога да ти кажа, че и на нито едно момиче, освен ако не е някое повърхностно вчерашно курве, няма да му правят впечатление такива подробности в тялото на приятеля им...
    +1 !!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    В никакъв случай няма да ме отврати такова нещо... Даже в момента изобщо не се сещам за нещо което би ме отвратило. Все пак човека с който споделям леглото е този който обичам...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    то пък баси повърхостната патка дето трябва да съм,че да ме отблъскват бенки
    да ви имам комплексите в тоя форум

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    In Devil's Castle
    и аз имам,ама не съм забелязала да пречат на някого
    someone else...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    +1
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    бем4иците са супер яко нещо..моя приятел има и определено не ме отвращава,но ако е бемка с косъм от онея гадните ми се повръща...няма да забравя на първия ми приятел...ауу...ужас..ина4е малките бем4ици по гърба,гърдите,лицето и къде ли още не ме влудяват
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

hubavo e 4e pove4eto mislite 4e ne pre4at. za6toto ima nqkoi momi4eta , koito kade vidqt momem4e s benki po tqloto i nqkak si se otvry6tavat ...

ako nqkoi dr iska neka da si spodeli i toi mnenieto po temata ..

Аз имам над 150 бенки ... не ми пречат, нито на хората около мен и немисля, че са чак отблъскващи
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    на кънда мънда в дивия

,,,,,

Е немоа да разбера кво ти пречи,дали има или няма дерт да ти е,ти да не хойш с бенките му :P

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    "ООооо даа.. много.. значи имали бемки немога да го понасям да го дишам... Бемките са НАЙ-ВАЖНОТо е така разбираш ли ?!... ако има бемки ще умра от кариес на черния дроб..."

Сериозно: Не... а и не знам да няма човек с бемки!!! Разбира се има... с по малко но изобщо... забрави
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си