- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос най-вече към момичетата ?
naisti. mnogo ste pravi .tnx![]()
Бенките ще пречат на някого само ако е смотан задръстеняк. Все едно да обвиниш човека до себе си, че косата му е с цвят "кестен", а не "махагон" (примерно).![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Napulno syglasen! +1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Napulno suglasen sum po tazi TEMA! Adski ste pravi !Първоначално написано от Divache`f
![]()
![]()
![]()
balgodarq za mneniqtaako ima drugi neka da se spodelqt
![]()
ne i az imam benki i kvo?Първоначално написано от love__you
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Намирам ги за сладки.
Нищо сериозно,ако харесваш човека , какво ти пука за бенките му![]()
Аз лично много мразя някой да ми буда бенките .. ужас, стах ме е да не я отлющи.
А и съм чувала, че ако разчоплиш тези по - изпъкналите бенки , може да има сериозни последствия, пък дали е вярно ... всеки ми казва различно.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
az i az sym 4uval taka, 4e benkite netrqbva da se pipat 6toto mojelo da dovee do seriozno posledici.... eventualno rak na kojata da se hvane.No s tazi tema imah drugo predvid. Dali ima risk tezi benki da otblusnat momi4eto s koeto sum ?
Blagodarq za kazanite mneniq !![]()
![]()
Аз на моя много си му обичам бенките. Една прилича на Австралия, една на делфин и една ми напомня на малък астероид. Рисковите бенки ги целувам редовно, вярвам че му помага да не си мисли постоянно, че може да развие рак на кожата.
оХ да много ме отблъскват моите немога да ги търпа искам да ги отрежа![]()
![]()
![]()
баси тъпия въпрос естествено че не всеки има кой повече кой по малко
![]()
![]()
тва вече са пълни простотии![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Айде кажи ми за един човек, който няма бенки... няма такъв... всеки ги има и не не са отблъскващи, дори напротив те придават чар.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
benki..kak pozna
tfa e 1 ne6to koeto gledam v mom4eto sabli4aam go i po4vam da my gledam benkite i da gi broq ... ako sa mnogo prosto nestava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен лично могат само да ме възбудят.![]()
Като цяло темата приключва тук, защото ми се струва леко несериозна.