.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Мммм според мен бялото течение е напълно нормално
    Ооо да мацка, след това твое изказване определено те мисле за много запозната с женските проблеми
    izvestno vreme ne bqh sledila temata i sega uspqh da see zadavq ot smqh!do mackata,smqta6ta bqloto te4enie za "norrmalno": Milo moe neobrazovano ,nevuzpitano i qvno nespazva6to dobrahigiena momi4e,bih iskala da te popitam 6tom bqloto te4enie za teb e normalno,to togava na kolko vreme spored TEB e normalno da si smenq6 prevruzkata(v dnite kogato te4enieto ti e slabo i ne se nalaga prez 30min)-moje6 li da izkara6 3-4 4asa,a!AZ li4no ako stoq 10min s prevruzka se 4uvstvam MRUSNA,gadna i otbluskva6ta.
    Vie otrakanite i ustati deca kazvate,4e prevruzkata e po-higieni4na-kakvo higieni4no vijdate v tova da zaparvate poloviq si organi i v produljenie na 4asove izteklata kruv da stoi mejdu krakata vi tam da sazdava suotvetniq aromat.Otnosno ST6-mislq,4e e vreme naistina da pro4etete pove4e po vuprosa,a ne vsi4ki,iz4eli informaciqta za sindroma,napisana na listovite tum tamponite da se s4itat za kompetentni!
    Kakuv problem bijdate pri tamponite pri uslovie,4e gi smenqte 4esto,ipolzvate intimen du6-gel,poddurjate izrqdna intimna higiena i PO PRINCIP i PO VREME na cikul...a nqkoi ot vas dali sa 4uvali za damski du6 i vaginalna promivka v doma6ni usloviq

Mili podrastva6ti momi4eta,nedeite da visite po 3 4asa na den pred ogledaloto i da izzbirate o6te tolova vreme spiraata si i 4ervilceto si za6toto porednata "golqma lubov" moje da vi podmine, podobrete elementarnite si higienni navici,kakto i znaniqta otnosno poddurjaneto na intimna li4na higiena! Kogato stane vupros za vidove seks,pozi i koi kolko 4esto pravi seks,vsi4ki ste nomer 1,no zagovorim li za ne6to koeto e ZADULJITELNo vsqko uvajava6to sebe si momi4e i jena da znae,ste 4ista gola voda!!!!!!!!!!
    Nz za6to momi4eta kato the_hottie izob6to si gubqt vremeto da vi obqsnqvat ne6ta,koito viebi trqbvalo da znaete ot va6ite MAIKI ili ot va6ite GINEKOLOZI!!!!!Qvno maikite si biqt pas,a za ginekolog vi e sram!!!!SRAM I POZOR!!!!

Град
    Blondeland

Re: Дамски превръзки или тампони през лятото ?

Цитирай Първоначално написано от XLaDy
    Здравейте! Аз съм на 20 години и досега съм използвала само дам. прев. Но започвам да се замислям дали да непочна вече с тампони (особено през лятото). Вие какво бихте ми препоръчали ? И относно тампоните - има ли някакви тънкости при слагането и тем подомни .
    Ооо , ами то си е индивидуално.
    Много жени не се чувстват комфортно с тампони , а някои дори са алергични.
    Като цяло , са супер вредни , ама понякога просто се налага...
    Така че можеш да ползваш , но да не са постоянен заместител на превръзките.

P.S страхотна лична хигиена трябва да спазваш.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

hottie
    Guest
    Мисля, че токъ що отказахме мъжете от жените

дарла : мерси за подкрепата

Град
    Blondeland
    а относно токсичния шоков синдром - товя е рядкост и се случва когато момичетата забравят да си сменят тампона. Ако беше опасно и вредно нямаше да ги продават навсякъде.
    Ммм , не . Не е точно така.
    Имам приятелка , която 2-3 минутки след като си е сложила тампона е припаднала.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    а относно токсичния шоков синдром - товя е рядкост и се случва когато момичетата забравят да си сменят тампона. Ако беше опасно и вредно нямаше да ги продават навсякъде.
    Добре - но това е главната причина. И е рядкост. Колкото да ти падне тухла на главата по улицата общо взето. Може приятелката ти да е имала някаква непоносимост или друг проблем.

Град
    Blondeland
    Добре - но това е главната причина. И е рядкост. Колкото да ти падне тухла на главата по улицата общо взето. Може приятелката ти да е имала някаква непоносимост или друг проблем.
    Aми , да . Може ,но всички смятат , че това е небезизвестния в тая тема стш ...

hottie
    Guest
    Aми , да . Може ,но всички смятат , че това е небезизвестния в тая тема стш ...
    Абе то ако трябва да се пазим от всичко по-добре да се гръмнем

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,какво? Не съм ли права? Някой да не е съгласен с мен , че кръвта , която изхвърляме не е мръсна.
    пп: Извинявам се , не съм искала да обидя някого, но просто това е моето мнение , чела съм доста и знам за какво става на въпрос.
    И не споря когато не съм сигурна.
    Тези бактерии са част от нормалната човешка флора и винаги ще ги има, но това но това не прави кръвта МРЪСНА ! Опасност има когато задържаш кръвта дълго време, било то с превръзка или тампон!
    И не нападай така ако обичаш без да си наясно.
    Но кръвта в тъмпона стои в теб, докато на превръзката се обсорбира от тея(даже и гел става)и не е в тялото ти. Като човек ползвал и двете ще кажа, че не бих заменила превръзите. да, случва се да ползвам тампон, но рядко и с доста негативи. Особено ако се заседя навън повече от предвиденето и се започнат едни болки, едно подуване.....стои ли над 2 часа се чувствм като натровена просто.

П.С.Не се чувствам отблъскваща, даже напротив. по неясна причина ставам даже по-хубава като ми дойде, отколкото 3-4 дни преди това. Преди таова съм подута като бален, често изрината, и изобщо не се чувствам конфортно.
    Както и да е. Не смятам че тампонът е по-хигеиничен от превръзката. В некакъв случай. Аз съм свикнала и ми е по-удобно, достатъчно често си я сменям и се мия, за да не се чувствам гадно. Изключвайки страничните неща като болки, главоболие и т.н. дори и лятото предпочитам да ползвам превръзки. Особено последните дни, когато течението ми е 2-3 апки. Вземам си едни мултиформ и изобщо забравям, че имам нещо.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е,какво? Не съм ли права? Някой да не е съгласен с мен , че кръвта , която изхвърляме не е мръсна.
    пп: Извинявам се , не съм искала да обидя някого, но просто това е моето мнение , чела съм доста и знам за какво става на въпрос.
    И не споря когато не съм сигурна.
    Тези бактерии са част от нормалната човешка флора и винаги ще ги има, но това но това не прави кръвта МРЪСНА ! Опасност има когато задържаш кръвта дълго време, било то с превръзка или тампон!
    И не нападай така ако обичаш без да си наясно.
    Но кръвта в тъмпона стои в теб, докато на превръзката се обсорбира от тея(даже и гел става)и не е в тялото ти. Като човек ползвал и двете ще кажа, че не бих заменила превръзите. да, случва се да ползвам тампон, но рядко и с доста негативи. Особено ако се заседя навън повече от предвиденето и се започнат едни болки, едно подуване.....стои ли над 2 часа се чувствм като натровена просто.
    Е това за болките си е индивидуално аз се чувствам добре само с тампон и не усещам въобще, че съм в цикъл.
    А иначе е относително кое е по-"вредно" - дали да си 2 часа с тампон или 2 часа с превръзка с кръв на гъза с извинение.
    Но в крайна сметка, както вече казах щом се продават и двете, щом се ползват масово значи няма проблем, нали така

Град
    Свищов
    Нали кръвта била чиста. Какво ви пречи къде е?

Да,да - на мен ми говори за хигиена , където през 10 мин съм в банята по време на мензис. същаща съм и в тази жега.
    И смятате, че в пубертета не е нормално да ти се появи бяло течение?Хмм
    Я запитайте всичките си приятелки дали и те имат същото.
    За една узряла жена е невъзможно да има бяло течение без причина , но в пубертета , през който се развиваш е напълно възможно.
    ДАЙТЕ, ОБИЖДАЙТЕ , НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ ПОКАЖЕМ СЕЛЯНИЯТА,
    МНОГО ДОБРЕ. вместо да ми се хилите без да сте ме разбрали ,защо не ме изслушахте?
    защо не ми казахте "според мен , не си права ,това е мое мнение" и т.н.
    Не съм от най - големите в този форум , но наистина се интересувам от здравето си и лекари са ми казвали ,че бялото течение през пубертета е нормално и не може да се премахне лесно , то само ще изчезне.
    Винаги гледам да посъветвам приятелките си в най - добрата посока.
    + това аз имам течение само когато съм в овулация ( в другите дни , много малко)
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

krem4et0 благодаря ти ,че ме подкрепи защото после аз излизам необразованата
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Свищов
    Щом има бяло течение, значи нещо не е наред. Я безобидно изстиване, я някоя инфекция. То не се появява, защото нищо ти няма. Тук Хоти е напълно права!

hottie
    Guest
    Да,да - на мен ми говори за хигиена , където през 10 мин съм в банята по време на мензис. същаща съм и в тази жега.
    И смятате, че в пубертета не е нормално да ти се появи бяло течение?Хмм
    Я запитайте всичките си приятелки дали и те имат същото.
    За една узряла жена е невъзможно да има бяло течение без причина , но в пубертета , през който се развиваш е напълно възможно.
    ДАЙТЕ, ОБИЖДАЙТЕ , НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ ПОКАЖЕМ СЕЛЯНИЯТА,
    МНОГО ДОБРЕ. вместо да ми се хилите без да сте ме разбрали ,защо не ме изслушахте?
    защо не ми казахте "според мен , не си права ,това е мое мнение" и т.н.
    Не съм от най - големите в този форум , но наистина се интересувам от здравето си и лекари са ми казвали ,че бялото течение през пубертета е нормално и не може да се премахне лесно , то само ще изчезне.
    Винаги гледам да посъветвам приятелките си в най - добрата посока.
    + това аз имам течение само когато съм в овулация ( в другите дни , много малко)
    Ооо миличка щом си толкова хигиенична и се интересуваш от здравето си сигурно знаеш колко е вредно да се миеш толкова черсто и как си променяш флората !! Ти чуваш ли се? Нищо чудно от това да имаш течение
    Аз имах течение като бях на 14 и отидох на лекар като голям човек Оказа се , че имам не знам си каква бактерия и от тогава нямам.

hottie
    Guest
    А относно превръзките и тампоните казах, че всеки си прави избот. И едното има плюсове и минуси и другото. Просто аз избирам тампоните По-скоро се издразних на твоята категорична оценка за тампоните mishaaaaa.
    А за течението - няма какво повече да кажа. Непрекъснато го повтарям : бяло течение сигнализира проблем

Град
    София
    направих анкета за това
    можете да я видите,в този раздел е

Искаш да ми кажеш че никога не слагаш превръзки и че аз не съм права?
    И че тампонът е по хигиеничен?
    И че кръвта не е мръсна?
    И че е по- добре да стоя мръсна от колкото да се мия през 10 мин.?
    И че си променям флората?И ти мислиш че като се мия и имунитетът ми към бактерии там долу пада?И не се мия с простите съпунчета или душ-гелчета , които много момичета използват.
    И сега кажи че не се заяждаш?

hottie
    Guest
    Искаш да ми кажеш че никога не слагаш превръзки и че аз не съм права?
    И че тампонът е по хигиеничен?
    И че кръвта не е мръсна?
    И че е по- добре да стоя мръсна от колкото да се мия през 10 мин.?
    И че си променям флората?И ти мислиш че като се мия и имунитетът ми към бактерии там долу пада?И не се мия с простите съпунчета или душ-гелчета , които много момичета използват.
    И сега кажи че не се заяждаш?
    оффф омръзна ми. Няма ли да спреш да пишеш губиш ми времето. Какво да ти обяснявам вече?Отиди на лекар като искаш да знаеш и го питай него. Но който и да е лекар ще ти каже, че е вредно да се къпеш през 10 минути, половин час. няма да ти отговарям на всичките въпроси защото ми писна да се повтарям.чети малко

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    haahah, the_hottie,vuzhi6tavam se na turpenieto ti.az ve4e se otkazah da komentiram za6toto deteto naistina ne razbira ot duma.Samo kato zagovori 4e bqloto te4enie prez teenagerskite god bilo normalno i SAMO si iz4ezvalo...prosto za kvo govorim.....krem4eto suvsem kratko i qsno kaza,4e bqloto te4enie VINAGI e priznak za ne6to-bilo to nezna4itelna nastinka ili nqkakva infekciq!

darla_f ти пак ли по мой адрес нещо плюеш?не приключи ли вече?

Re: Дамски превръзки или тампони през лятото ?

Цитирай Първоначално написано от XLaDy
    Здравейте! Аз съм на 20 години и досега съм използвала само дам. прев. Но започвам да се замислям дали да непочна вече с тампони (особено през лятото). Вие какво бихте ми препоръчали ? И относно тампоните - има ли някакви тънкости при слагането и тем подомни .
    i az sam na prevrazki o6te
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    darla_f ти пак ли по мой адрес нещо плюеш?не приключи ли вече?
    Ne,mila,ne pluq teb konkretno,a neadekvatnite ti izkazvaniq.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Няма значение от сезона, винаги тампоните са били по удобни т.е по-сигурни(поне аз ги приемам така), а лятото с въпросните бели
    панталонки или къси полички е наистина по-подходящо за тампони
    + 4165435 Пък и превръзките доста спарват ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Свищов
    Абе каквото и да си сложа, главоболието и болките в корема тия дни не може да ги облекчи нищо.......така че все ми е гадно. А пили ли сте аналгин като сте на червено. 1 път имах 40 градуса и пих течен....щях да умра просто. Имах съсиреци колкото черен дроп на прасе. ЮТова кк ще го поеме тампона ми е интересно?

Мега фен Аватара на machoka
    Не знам, ама повече няма да ям вишни докато чета този раздел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си