.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    nai dobre si e s tamponi prevrazkite nemoga da gi ponasqm osobeno lqtoto pak i s tampona i na plaj moje da idi6 spored men zemi izpolzvai tamponi po dobre

Град
    София
    Тампони и само тампони Без значение пролет, лято , есен , зима. Като цяло превръските са по-добрия вариант ( не като удобство) , но на мен лично ми идват адски нехигиенични ! Та пак тампани
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Ся се очертава лятото накрая на морето да ми дойде.То няма проблеми щото ще е последните два дни и смятам да използвам тампони,че с тея превръзки...Та има ли някакъв проблем,ако си девствен...(Неосведомена съм,да )
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Forest goddess
    Ся се очертава лятото накрая на морето да ми дойде.То няма проблеми щото ще е последните два дни и смятам да използвам тампони,че с тея превръзки...Та има ли някакъв проблем,ако си девствен...(Неосведомена съм,да )
    По принцип не е от най-препоръчителните неща, но ще го закрепиш криво ляво ако ще си на зор
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Не,не аз абсурд да влезна в морето.Работата е там,че пак си е абсурдно да си обуя нещо дълго.пък иначе превръзката ще се вижда... =/
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Forest goddess
    Не,не аз абсурд да влезна в морето.Работата е там,че пак си е абсурдно да си обуя нещо дълго.пък иначе превръзката ще се вижда... =/
    Е няма и едни къси панталонки ще свършат работа ...

Тампони-чувствам се чиста,свежа и ми е по-комфортно..с превръзка съм само нощем докато спя

лято или зима няма значение аз сам на мнението тампони ......

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Тампони-чувствам се чиста,свежа и ми е по-комфортно..с превръзка съм само нощем докато спя
    +1

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Тампони...с превръзка само нощем
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Когато танцувам предпочитам тампони, превръзките много ми пропускат, иначе през другото време може би превръзки, абе зависи си от ситуацията, но докато спя, пак предпочитам превръзки.
    mindscan

mili4ka tamponite sa mnogo po udobni za 1vi pat si slojih lqtoto mnogo mi se hod6e na baseini i neobi4am da mi se provalqt planoovete bqh i s priqteli i si slojih i ot togava samo na tamponi go karamhaha :}pak za tankosti to si pi6e v vsqka kutiika kak se postavqt kolko vreme maksimalnu da sa v teb i tka:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Аз също съм за тампоните .. тънкостите са ,че ако ти тече нормално трябва да го сменяш на 3-4 часа..но може да хванем ТШС което означава Токсичен Шоков Синдром..то е рядко срещано заболяване ,но все пак ..има случай и при който се появява без употребата на тампон,но когато се изполсва е най - вероятна .. синдромите могат да се появят внезапно по което и да е време на менструацията.. може да имате внезапна температура,повръщане,диар ия,главобол ,виене на свят,припадъци,обриви приличащи на изгаряне от слънце(до няколко дни може да последва и белена на кожата)муслулни болки., ако това се появи отидете на лекар незабавно..

Препоръчвам САМО САМО САМО тампоните. По-удобно, по-хигиенично, по-приятно абе всичко им е ПО от дамските превръзки. Благодаря на този който ги е измислил !!! Дори в басеин съм плувала докато съм в цикал с тампон. Тва е истината за мене. Няма никакви тънкости. Както обикновено си мийте ръцете преди да си смените тампона. Сменя се на 3-4 часа. Има и различни размери.Мисля, че е това.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Определено тампон - не го усещаш и същевременно попива доста добре. Какво по-удобно от това?

тампоните са по- добрия вариант

Пробвай с тампони и си прецени сама кое пове4е ти харесва

Град
    Svishtov, Bulgaria
    ако имаш добра лична хигиена и няма вероятност по кончето да се изкачат микробите на някоя бъдеща инфекция, тампоните са по-еволюирали и уодобни

на мен пък още не ми е дошло
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

ако ше ходиш на море тампони...6тото си по-бански и се къпеш..а ако не превръзки тампоните са гадно нещо за ежедневно

Тампон+превръзка като си навън.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Няма значение от сезона, винаги тампоните са били по удобни т.е по-сигурни(поне аз ги приемам така), а лятото с въпросните бели
    панталонки или къси полички е наистина по-подходящо за тампони
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Дори и през лятото е хубаво да си носиш дамските превръзки. Всяко чуждо тяло в организма ти е вредно. Аз използвам тампони само когато ходя на басейн или на море и ми идва- все пак не искам да ми се разваля почивката

Аз не съм пробвала още. Може да вие смешно ама ме е страх. Боли ли пъвите пъти??

[Oui, oui, mon amour, c'est moi]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си