- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дамски превръзки или тампони през лятото ?
nai dobre si e s tamponi prevrazkite nemoga da gi ponasqm osobeno lqtoto pak i s tampona i na plaj moje da idi6 spored men zemi izpolzvai tamponi po dobre
Тампони и само тампониБез значение пролет, лято , есен , зима. Като цяло превръските са по-добрия вариант ( не като удобство) , но на мен лично ми идват адски нехигиенични ! Та пак тампани
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ся се очертава лятото накрая на морето да ми дойде.То няма проблеми щото ще е последните два дни и смятам да използвам тампони,че с тея превръзки...Та има ли някакъв проблем,ако си девствен...(Неосведомена съм,да)
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
По принцип не е от най-препоръчителните неща, но ще го закрепиш криво ляво ако ще си на зорПървоначално написано от Forest goddess
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не,не аз абсурд да влезна в морето.Работата е там,че пак си е абсурдно да си обуя нещо дълго.пък иначе превръзката ще се вижда... =/
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Е няма и едни къси панталонки ще свършат работа ...Първоначално написано от Forest goddess
![]()
Тампони-чувствам се чиста,свежа и ми е по-комфортно..с превръзка съм само нощем докато спя![]()
![]()
лято или зима няма значение аз сам на мнението тампони ......![]()
Чаршав![]()
Тампони...с превръзка само нощем![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Когато танцувам предпочитам тампони, превръзките много ми пропускат, иначе през другото време може би превръзки, абе зависи си от ситуацията, но докато спя, пак предпочитам превръзки.
mindscan
mili4ka tamponite sa mnogo po udobni za 1vi pat si slojih lqtoto mnogo mi se hod6e na baseini i neobi4am da mi se provalqt planoovete bqh i s priqteli i si slojih i ot togava samo na tamponi go karamhaha :}pak za tankosti to si pi6e v vsqka kutiika kak se postavqt kolko vreme maksimalnu da sa v teb i tka:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Аз също съм за тампоните .. тънкостите са ,че ако ти тече нормално трябва да го сменяш на 3-4 часа..но може да хванем ТШС което означава Токсичен Шоков Синдром..то е рядко срещано заболяване ,но все пак ..има случай и при който се появява без употребата на тампон,но когато се изполсва е най - вероятна .. синдромите могат да се появят внезапно по което и да е време на менструацията.. може да имате внезапна температура,повръщане,диар ия,главобол ,виене на свят,припадъци,обриви приличащи на изгаряне от слънце(до няколко дни може да последва и белена на кожата)муслулни болки., ако това се появи отидете на лекар незабавно..
Препоръчвам САМО САМО САМО тампоните. По-удобно, по-хигиенично, по-приятно абе всичко им е ПО от дамските превръзки. Благодаря на този който ги е измислил !!! Дори в басеин съм плувала докато съм в цикал с тампон. Тва е истината за мене.Няма никакви тънкости. Както обикновено си мийте ръцете преди да си смените тампона. Сменя се на 3-4 часа. Има и различни размери.Мисля, че е това.
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Определено тампон - не го усещаш и същевременно попива доста добре. Какво по-удобно от това?![]()
ако имаш добра лична хигиена и няма вероятност по кончето да се изкачат микробите на някоя бъдеща инфекция, тампоните са по-еволюирали и уодобни![]()
на мен пък още не ми е дошло![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
ако ше ходиш на море тампони...6тото си по-бански и се къпеш..а ако не превръзки тампоните са гадно нещо за ежедневно