- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой тип бански харесвате повече?
ооо там къде ходя момчетата носят само хавайски панталонки :PПървоначално написано от WTF±
Тогава ще съм по черни боксерки и порапиПървоначално написано от the_hottie
![]()
Винаги съм предпочитала банските от две части с чашки , но моят е с триъгълничета и пак си го харесвам много . Естествено модела на банските трябва да е съобразен с фигурата на човека . Обикновените цели бански са за спорт , а тези по-изрязаните и по-екстравагантните мисля , че са за момичета с по-тъмна кожа .
половинките,щото на плаж се ходи максимално разголена,не за друго,ами за да се хваща по-добър тен
mmm...ot 2 4asti![]()
cql,no izrqzan
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
2 части-за плаж
цял- за басейн, но не за да си сеиш в басейна а за ист плуване
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
cql![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
mi az xaresvam i polovinki i celi izrqzani.... abe nqqm to4no nasoka kam ediniq vid ..zavissi kato otida v magazina kakvo shte mi xaresa nai-mnogo![]()
:P
Аз вобще не съм пълничка,но съм по-тъмна и,за да не потъмняжам още нося само цял бански.
+1Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Бански от 2 части или просто монокини. Ей там е същината за хващането на тен![]()
аз предпочитам половинките...има мн хубави модели от целите(изрязани) бански,но те са по скоро за гъзария,за мен няма нищу по грозно от хубав тен и някфа бяла черта през корема примерно![]()
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Определено половинките.Особено за по-слабичките момичета седят мн секси :P
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ами от 2 части и съм на същото мнение като теб.
зависи от модела а и понякога когато скачам в басейн ми се смъква долнището,а горнището ми се качва нагоре...а определено банският не ми е малък или хлабав!тъй че колкото и секси да са половинките,понякога предпочитам целия
предпо4итам двете 4асти...макар,4е съм дебела..не ми пука..пове4е се изпи4ам с половинки,а на тези,на които не съм им гледка за окото-дгд,ама 4е съм злобна и вкисната
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ми аз харесвам по отделно..
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
2 Части![]()
http://prize.bg/cookie_power дайте 2 точки моля ви сееее...!!!!!!!!
И защо пък трябва да ти остане бяла лента през корема?!Няма всеки ден да се печеш с един и същи бански яПървоначално написано от 6emet4e
Вземаш си един цял изрязан,един на части (с бикини или боксерки) и евентуално още един на части с прашка
И си готова
А ако все пак имаш намерение цяло лято да се печеш с един и същ бански (говоря за цял изрязан...) може да отидеш преди или след морето на солариум за да ти се изравни тена
![]()
2 части по изрязани и с прашка...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...