.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ЗАПЕЧАТВАНЕ НА ГРИМ

Нали когато ходите да си правите грим при специалистки за специални случай .. особено ей сега покрай баловете трябва да сте по запознати..с тай нареченото запечатване..предотратяван е от размазване и т.н. на грима и специално на фонд. имам 2 въпроса :
    1.Предпазва ли от изпотяване?Смисал ще ходя на дискоетка и се чудя като се изпотя дали ще ми личи ако си направя така грима..
    2.Това с което се праска- лака специалния .. от каде мога да го намеря ако някой е ползвал .. мисля да отидя до някоя специалистка и да я питам..но се пак исках да чуя и вашето мнение..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Какъв е този специален лак?

еми и аз това питам..гледах как гримирват сестра ми за бала..и след като и зложиха фондт. и казаха затвори си очите и я напрсакаха с въпросния лак .. и така.. и аз нз точно какав е ..даже и ако има някакво специално наименование..

Повече от фен Аватара на plamka
    А може и да е най - обикновен лак за коса. Просто предположение де, всичко могат да измислят гримьорките. Иначе ако е по - специален, не знам можеш да питаш някоя гримьорка?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Абе какъв ти лак за коса ...
    Гледаш утре нова тема ... сложих си лак за коса на лицето и сега трудно виждам ...

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Абе какъв ти лак за коса ...
    Гледаш утре нова тема ... сложих си лак за коса на лицето и сега трудно виждам ...
    И аз това щях да кажа !

Абе какъв лак за коса на лицето бе?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

i sestrata mi kazaa tva beee ama az se prasnah malko ama edva li she ima faida ..abe ddz.. hxahaxh

И с лак за коса става ама се пръска малко и от далече и нищо ти няма на очите. Имам 1 позната гримиорка и тя така прави с лак

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    И с лак за коса става ама се пръска малко и от далече и нищо ти няма на очите. Имам 1 позната гримиорка и тя така прави с лак
    mhmzz ok she opitam pak zna4i

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    квоо лак за коса??? къде има иконка с кръстене...ице,ице...събери си вересиите..ще си попилеете кожата с тоя лак! тва е за коса,не за лице!!! ако ставаше и за лице нямаше да с еказва за коса! омфг
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен Аватара на o0ps
    Ооо да бе, естествено, как няма да си слагате лак за коса на лицето. За предпочитане е черния Тафт или Тitan Look.
    Трябва да сте луди, ще си съсипете лицата и ще съжалявате.

Отиди при въпросната гримьорка и я питай!Как па на никой не му дийде тва на ума ?

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Отиди при въпросната гримьорка и я питай!Как па на никой не му дийде тва на ума ?
    em tq edva li she mi kaje..

Разбира се, че ще ти каже!
    И ще иска да ти го продаде дори.

Това си е чисто и просто обикновен лак за коса,имах бал тази година и ходих да ме гримират и с каквото ми пръска косата с това и лицето,но ест се пръска съвсем малко и от далече.

nqkoi kazvat da pitam dr s lak za kosa..am nz she vidq moga utre da q pitam pak she vidim..

Питай я разбира се, какъв е проблемът!

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Разбира се, че ще ти каже!
    И ще иска да ти го продаде дори.
    Най-вече заради второто ще ти каже ахахахахахаха
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си