.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    имах същата случка.той иска само секс повярвай ми,но това няма защо да е проблееем

Град
    Slivnica
    Ми ако го обичаш мисля че трябва да му пуснеш....
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Град
    Там
    Пусни му на момчето(мъжка солидарност )
    Live Fast,Bite Hard!!!

\ /VVVVVVVV\ /
    'VΛ"""""""""ΛV
    ""/ \ΛΛΛΛΛ/ \

www.impulse.bg/terzerius

xaxaxxaaxaaxa...abe vashata rabota e "idi - ela" no kakto i da e...mai mai zaradi sexa e s teb..no shtom i na teb ti se iska..davaii kfo 4akash..my4esh mom4eto a i my4esh sebe si
    Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!

Ости го нема малко мазоли на раката му поизлезнат

Що за тъпа тема : " Да му пусна ли ? " , абе момиче кво си тръгнала из форумите да питаш , ти си преценявай !!!

Голям фен
    Пусни му

Не те знам ква си , ама се обзалагам че до 1 седмица ще пуснеш тема " скъсахме , как да се съберем пак " . А ония бунак , нз кво още прай с теб ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Не те знам ква си , ама се обзалагам че до 1 седмица ще пуснеш тема " скъсахме , как да се съберем пак " . А ония бунак , нз кво още прай с теб ....
    Е да ама акъл с фуния да се налива не става нали знаеш тряя се опари та да знай .. дано само да не изгори от много парене

При вида на заглавието ,веднага на ума ми дойде "да"

Голям фен
    И на мен хехе

Град
    Велико Търново
    dumi nqmam ve4e.... za6to pita6 nas:da mu pusna li? tva si e li4no tvoq rabota,6tom 1 pat ve4e e stanala belqta ,ve4e i da mu puska6 i da ne mu puska6,se sa6tata rabota.akal kat nqmate -praite go na 15! samo dano posle da nqma takiva ot roda:bremenna li sam? ,kak deistva escapel? za6to mi zakasnqva? eitva mu e problema,4e pravite sex a ne mislite za posledstviqta.vseki gleda da mu e kef i da mu e got,a za posle koi da mu misli.ama kakto ve4e kazah li4no tvoq si rabota i nqmam pravo da se barkam,kolkoto do temata: izma4i go i ne mu puskai,dokaji mu 4e ne si lesna,ako ve4e ne se e ubedil v protivnoto!
    Руса кукличка

Re: Да му пусна ли?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    С приятеля ми ходихме близо година,ама преди месец скъсахме..той ми беше първия.Месец по късно се събрахме,сега сме заедно вече около 2 седмици отново,а не сме правили секс от около..2 (да не кажа 3) месеца...Виждам че на него супер много му се иска ,много му се е доебало,аз също не бих отказала ама де да знам..искам така малко да го помъча да седи на сухо,че имам чувството че само за тва е с мен,като всяка 15 годишна пикла,но все пак..Днеска ми каза даже "добре,щом не искаш ще го карам на чекии,щом ще ме държиш на сухо"..как мислите,да чакам ли още да го поизмъча ли или да си легна с него?
    offfffff kvi sa tiq zaprosi da se naeba ili ne abe ti tapa li si?ili da tova da my pysne6 ili ne re6ava6 samo ti.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на machoka
    Ъ, какво точно ще му пускаш?

Голям фен Аватара на beb4yy
    хммм ми ти вече си му пуснала има ли смисъл са да се стискаш ебнете се и така

Ако усещаш, че е с теб заради секса, а на теб това не ти се нрави, защо изобщо си с него?!

Пък ако и на теб ти се прави секс - имаш възможност - прави. Ако не друго - поне ще се 'начешеш'. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    "градът на мечтите"
    дай му мацка по добре ще е,убедена съм,а и щом си спала вече с него не го дръж толкова време на сухо
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    не е установено още :]]
    и аз мисля,че като сте спали заедно,нема смисъл да го държиш на сухо
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

awe pusni mu na 4oveka da se nasladi na izkustvoto '' sex'' !!!
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Варна
    Няма да те изтрае много дълго,или го разбери и му пусни или по-добре скъсай с него и го остави да си намери друга...Като не искаш да му пуснаш ,защо изобщо си му дала да те отвори...замисли се сама...така или иначе каквото и да ти кажем ти даже няма да се замислиш над това...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    sofia
    dosta tup vupros ma mai i momi4eto deto go zadava ne e ot nai umnite ada go chukam li ili da go durja na suho ebasi tupata ovca
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Земи си легни, че иначе ще му писне и ще те зареже!!!
    Колко време мислиш че ще чака???
    Ако много се опитваш да го измъчваш накрая да не се мъчиш ти???

mi 4estny da ti kaja spi s negy aky posle te zaebe moity momi4e togava ela 6a spi6 i s mene az nqa te zaebu
    I Fight only for myself and love only myself..

Еми нишо не може да се каже,ама щом ше кара на чикий заради теб не го мачи още дълго !

Цитирай Първоначално написано от SabakuNoGaara
    mi 4estny da ti kaja spi s negy aky posle te zaebe moity momi4e togava ela 6a spi6 i s mene az nqa te zaebu
    VTEBE NALI TA BE6 STRAH DA SE EBE6 KO Q KANI6?
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си