.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    SK0RP10N
    Guest
    Според мен иска да те чука

ne mislq 4e trqbva da ne my pyskash i da go durjish na syho no vse pak se ybdei 4e ne ste se sabrali samo zashtoto na nego my se e doebalo
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Цитирай Първоначално написано от aqweR
    к'ви са тия фермани, които пишете...

отговора е прост... ако ти се прави секс с него - прави, ако не - го зарежи... няма нужда да го лъжеш/мъчиш...

и това, че щял да пере чекий, ако не му пуснеш... хаха... то и да му пускаше пак щеше да пере(не ме разбирай погрешно)
    +1
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Никъде и Навсякъде
    az mislq 4e trqbva da zaebe6 vsi4ki komentari i da napravi6 kakvoto ti e na sarce.v toq forum qvno ima mnogo kompleksari taka 4e ne gi slu6ai

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    6tom go iska a ti su6to ne vijdam pri4ina da go durji6 na "suho" a otnosto sumneniqta ti 4e e sus teb samo zaradi tova zamisli se dali e taka i ako e taka si pomisli iska6 li da ostane6 sus nego

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    според мен сама трябва да вземеш решение,защото тфа е мн сериозен въпрос спорен мен...тук всички ние може да те объркаме с нашите положителни и отрицателни отговори...

(sun) Live your life and do whatever you like...

Град
    Пловдив
    ne!

Град
    Скитосвам по улиците
    Не мисля,че трябва да се съобразяваш с мнението на някакви непознати във форума...Предполагам,че вече трябва да взимаш някой решения сама...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Голям фен Аватара на dantro

Re: Да му пусна ли?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    С приятеля ми ходихме близо година,ама преди месец скъсахме..той ми беше първия.Месец по късно се събрахме,сега сме заедно вече около 2 седмици отново,а не сме правили секс от около..2 (да не кажа 3) месеца...Виждам че на него супер много му се иска ,много му се е доебало,аз също не бих отказала ама де да знам..искам така малко да го помъча да седи на сухо,че имам чувството че само за тва е с мен,като всяка 15 годишна пикла,но все пак..Днеска ми каза даже "добре,щом не искаш ще го карам на чекии,щом ще ме държиш на сухо"..как мислите,да чакам ли още да го поизмъча ли или да си легна с него?

Пусни му щото ще наебе друга
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Пусни му , ебете се , счупи му хуя , праскайте се като животни , изкъртете се , счупете леглото , ЗАДЪЛЖИТЕЛТО > БЕЗ < ПРЕЗЕРВАТИВ , накарай года се засилва и на да ти го натиква в гърлото , сери му в устана .......квото искате правете ама се МАХНИ ОТ ТОЯ ФОРУМ !!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от emchetyyy
    Щом вече си спала с него по добре не го дръж на сухо най много да му писне така мисля аз .. по добре си продължете като истинска двойка не го лишавай че ще си го поиска от друга тфа е моето мнение ако някой мисли друго да казва
    +1
    My life is music !

ПУСНИ МУ кранчето на топлата вода

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Пусни му,горкия съчувствам му
    Абе вие момичетата понякога можете да бъдете доста гадни...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от emchetyyy
    Щом вече си спала с него по добре не го дръж на сухо най много да му писне така мисля аз .. по добре си продължете като истинска двойка не го лишавай че ще си го поиска от друга тфа е моето мнение ако някой мисли друго да казва
    +1 \/

хаха пусни и на мене

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Е като вече сте направили севтето.. за какво мъчиш човека Имай в предвит че найстина многооооо си го измчила... момче без секс за 2 седмици е като момиче не видяла секс за 2 месеца Абе с 1 дума на тях много повече им се ебе... и им влияе това когато не се ебат отколкото на една жена... се 1. Ти си знаеш...
    Това, че жената говори по-малко за това, не значи, че мъжа харесва повече секса. Аз лично съм виждала незадоволена жена и е отвратително, докато мъж, който също не е правил отдавна секс се държи далеч по-адекватно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Е като вече сте направили севтето.. за какво мъчиш човека Имай в предвит че найстина многооооо си го измчила... момче без секс за 2 седмици е като момиче не видяла секс за 2 месеца Абе с 1 дума на тях много повече им се ебе... и им влияе това когато не се ебат отколкото на една жена... се 1. Ти си знаеш...
    хаха защо всяко момиче си мисли че на момчетата им се прави секс повече от колкото на момичетата.....Просто момичетата се мислите за недостъпни ама като правите секс на вас ви е 1000 пъти по готино така че признаите си го....няма смисъл да се мислите за по велики

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кво се чудиш, щом сте се изпраскали вече... А и да - той е с теб само заради секса.

Ама какво ли пиша - авторката отдавна ни е забравила сигурно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

davai

ami ne go dxr1j na suho i bez tova ve4e ste go pravili

Град
    burgas
    stiga mu4i mom4eto,4ove6ko e da si ima nujdi. a i 6tom ve4e vednuj ste go pravili,kaf e problema
    xxx

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: Да му пусна ли?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    С приятеля ми ходихме близо година,ама преди месец скъсахме..той ми беше първия.Месец по късно се събрахме,сега сме заедно вече около 2 седмици отново,а не сме правили секс от около..2 (да не кажа 3) месеца...Виждам че на него супер много му се иска ,много му се е доебало,аз също не бих отказала ама де да знам..искам така малко да го помъча да седи на сухо,че имам чувството че само за тва е с мен,като всяка 15 годишна пикла,но все пак..Днеска ми каза даже "добре,щом не искаш ще го карам на чекии,щом ще ме държиш на сухо"..как мислите,да чакам ли още да го поизмъча ли или да си легна с него?
    Господи да ти имам мисленето..за кво ше го мъчиш още след като и ти искаш и той иска кво ти пречи да му пуснеш...най-мн ако не го направиш да си намери някоя друга ...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Еми зависи напълно от теб но мисля че трябва да му пуснеш,или ти ще му дадеш това което иска,или друга ще го направи така че не го измъчвай!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    Бургас
    Позволи му да си топне чушката
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Пусни му , ебете се , счупи му хуя , праскайте се като животни , изкъртете се , счупете леглото , ЗАДЪЛЖИТЕЛТО > БЕЗ < ПРЕЗЕРВАТИВ , накарай года се засилва и на да ти го натиква в гърлото , сери му в устана .......квото искате правете ама се МАХНИ ОТ ТОЯ ФОРУМ !!!!

Лелеее брутална работа
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

според мен от секса не можете да се оттървете ясно е че щом сте го правили няколко пъти ще го правите пак...просто направи така че да бъде из цяло под твой контрол и да става само когато ти пожелаеш, така той ще си помисли че си с него просто ей така заради секса и ще се стегне ) и няма повече да касате )
    п.с. прави секс с него но се прави сякаш това е просто секс без чувства...и ще му стане гадно ) успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си