.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    И аз не вярвам в хороскопа.
    Чета го само, за да видя какви глупости пишат...
    Хората дето не вярват на хороскопи най-много ги четат.
    Еми, не знам за другите, обаче аз съм далеч от мисълта, че на хиляди хора ще им се случи едно и също.
    Пък това, че на някои писаното се сбъдва си е просто съвпадение!

Веднъж майка ми и баща ми гледаха филм и аз отидох при тях.И изведнъж нещо в кухнята падна и аз се стреснах.Отидох да вида какво падна , но нямаше нищооо .
    Редовно имам чувството , че някой седи зад мене ;[[
    Oставих си гланца(по миналата година) на секцията и на другият ден отидох да го взема,но го нямаше.Търсих го много време,но не го намерих.Преди 5 месеца отидох да гледам телевизия и дистанционното беше на секцията и тръгнах да го взимам и изведнъж видях гланца си там,където го бях оставила,но проблема беше,че като го оставих той беше пълен,но тогава беше празен и направо краката ми се подкосиха

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    случват се много странни неща постоянно ..неможе за всичко да има обяснение ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на yozito
    az pak se zapoznah sas shrek
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от Шлядку*бэбэ
    Веднъж майка ми и баща ми гледаха филм и аз отидох при тях.И изведнъж нещо в кухнята падна и аз се стреснах.Отидох да вида какво падна , но нямаше нищооо .
    Редовно имам чувството , че някой седи зад мене ;[[
    Oставих си гланца(по миналата година) на секцията и на другият ден отидох да го взема,но го нямаше.Търсих го много време,но не го намерих.Преди 5 месеца отидох да гледам телевизия и дистанционното беше на секцията и тръгнах да го взимам и изведнъж видях гланца си там,където го бях оставила,но проблема беше,че като го оставих той беше пълен,но тогава беше празен и направо краката ми се подкосиха

izvanzenmnite sa ti go zeli i kat e svar6il sa ti go varnali sig
    bz se
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Всъщност са ми се случвали един-два пъти наистина необясними неща... но съм се научил да не говоря за тях.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Аз съм имала 1-2 /Не са били кой знай кво ,ама си ме беше страх. Примерно 1 вечер зимата гледах тв с майка и татко и изведнъж нещо каточе ли гръмна от кухнята.Ама силно се чу..Веднага скочих отивам и кво да видя- стъклото на печката почна да се напуква точно,когато отидох... Извиках наще,пък те ми казаха,че нищо не са чули...
    Или пък редовно като бях по-малка чувах гласа на баба ми да ме вика на сън и се събуждах стресната.

Аз пък един път изтървах едно яйце и то взе, че се счупи и се разпльока О_О

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Аз пък един път изтървах едно яйце и то взе, че се счупи и се разпльока О_О
    да вееееееее

един ден бях сама у нас и видях един ЗЕЛЕН бръмбар на прозореца..не се ебавам

И на мен ми се случват доста забавни неща ;д докато спя някой ми удря шамар ии като се събудя ме боли бузата [ на лицето тая ] често се събуждам в 3 часа [ часа на вещиците xD ] местят ми се разни неща ,, тъкмо си настройвам китарата ии отивам до някъде ,, дори за 1 мин и китарата е разстроена xD веднъж се събудих някъде към 5:00 ии погледнах към стола на бюрото и имаше някво момиченце което ме зяпа ,, вечер понякога чувам как някой диша в врата ми ;д изкуфели работи прихванала съм го от брат ми xD ,, бду не се плашете
    Животът не се измерва
    с броя вдишвания,
    а с моментите, които
    спират дъха ни!!! =]]

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Missyy
    докато спя някой ми удря шамар
    искаш ли аз да ти ударя един шамар сега за дето ъпна темата?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Значи имам навика когато се ядосам,минавам през магазина взимам си три кутии с цигари и отивам в гората (тя е на около 3-4 км) отивам сам и имам едно място,полня на около само дървета....и сядам си аз почвам да пуша и да размишлявам над мойте си проблеми...и както си седя и гледам напред в една точка,виждам с периферното зрение некъв силует,оранжаво-червен,се движи бързо в гората...и така това го гледах около 1 мин...просто доста дълго стоях като потресен...когато разказах на приятели теми казаха да намаля алкохола,едно такова иронично (между другото не пия) ...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Наблюдавал съм бродещи през нощта в парка яки блек метъли,като в небето имаше странни оранжеви квадрати.Аз ги попитах какво правят, а те ми скочиха и започнаха да ме замерват с шишарки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си