.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

хих и от мен едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Темата се повтаря!!!

Именно, пък и ти беше авторката на оригиналната...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Модовете могат да я направят ВАЖНА,защото наистина ще е полезна! Няма смисъл да се губи назад в страниците...

хих и от мен едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ

Велика тема
    изключително много полезни идеи
    изключително много неща, които действат

гласувам темата да се направи ВАЖНА
    това момиче е пуснало още няколко полезни темички, които мисля да възродя, защото си струва...

браво
    (sun)

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от kathryn
    радвам се.
    още една полеазна идея- тъй като е лято и мн хора отиват на море- възползвайте се от него- малко пясък и морска вода правят чудеса с кожата на лицето.влизате в водата, но си взимате сух пясък в шепичка, мокрите лицето и после го триете с пясък като с ексфолиант- ест ако нямате проблеми с кожата няма нужда...изплаквате и го повтаряте всеки ден от вашата почивка- една седмица даже е достатъчно.резултатите са видими.после може да си приготвите у дома някой лосион/крем- от домашните и да "запечатате" ефекта.
    +1111111111111111111111111 това го знам...бях за 4 дена на море и още след 1-виа вси4ки пъп4ици по лицетои гърба из4езнаха....но сега пак запо4наха да се връ6тат

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Лесна домашна рецепта при повяхнала кожа.

Смесете 1 супена лъжица течен мед и 1 кафейна лъжичка сок от току-що изцеден лимон и разбъркайте добре.
    Поставете кашата върху предварително изчистеното от грима лице и я оставете да престои около 20 минути.
    Измийте със запарка от розмарин, лавандула или с чиста преварена хладка вода. Подсушете лицето и намажете с хидратантен крем.

За да предпазите кожата си от петната, препоръчваме ви следния лосион:
    Направете запарка, като с 250мл вряща вода залеете 1 шепа цветове от глухарче и 1 шепа пресен нарязан магданоз. Захлупете съда и оставете течността да изстине. После я прецедете. Обтривайте лицето няколко пъти на ден.

Против петна и лунички по лицето можете да си приготвите сами и дрождено-лимонова маска, подходяща за всяка кожа.
    Разбъркайте добре около 25-30 г мая за хляб с 1 супена лъжица прясно мляко и 1 чаена лъжичка сок от лимон.
    Внимателно нанесете кашата върху лицето с памучен тампон или мека четка.
    След 15-20 минути измийте лицето с топла или хладка вода, а после си сложете 2-3 студени компреса.

Източник: www.tialoto.bg

Ето още няколко:

Почистваща:
    настъргана краставица + един аспирин разтворен в вода се смесва и се слага на лицето стой се 10-15 минутки

Избелваща:
    Взима се един домат и 3 с.л.овесени ядки.Домата настъргвате,а овесените ядки счуквате.Държи се 20 минути

Против акне:
    Два настъргани моркова и един разбит жълтък се смесват и така се стои 20 минути.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Стягаща маска с грозде
    Гроздето има вълшебен ефект върху кожата. Стяга, освежава, изглажда и подхранва с витамини. Няма по-лесна за приготвяне маска. Просто разделяте на 2 няколко зрънца грозде и намазвате лицето, като не пропускате шията и деколтето. Кожата е получила възможно най-полезната закуска.
    Аз тази си правих.Гроздето ни беше в излишък, а не ми се ядеше иии

Супер темичка нека да стане важна мерси . До сега бях наплеската с мед и лимон мн е готина прави кожата адски мека и едно хидратиращо кремче ефекта е велик

Браво, страхотна тема. И много полезна.

Против акне:
    Два настъргани моркова и един разбит жълтък се смесват и така се стои 20 минути.[/i][/b][/quote]

Тази дали действа и на колко време трябва да се прави?

cherry*kiss

АКНЕ - Правят се компреси на лицето преди лягане с памучна кърпа, натопена във вода от сварена маточина, сапуниче и черен бъз.

ДЕТСКИ ОБРИВИ - Сваряват се коприва и бъз (листата) по равни части. Като изстине водата, с нея се облива цялото тяло на детето.

това съм го копирала от рецептите на БАБА ВАНГА

искам да питам дали ако си правя маска с хума бяла няколко пати и ако спра ще ми се набрачка ли кожата или дали ще се отпусне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си