.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    е добре... толкова много ли боли тоя първи път... като гледам тука всички как казват...
    Не ! Не всички ги боли. Но просто притеснението си казва думата също Притесняваш се дали му харесваш гола, дали ще те боли, дали се предпазвате като хората и т.н.

Град
    BurGasSs 8-)
    пф...бахти филма... аз тогаа са отказвам.....

Мега фен
    Ще са мре девствена а?

Hahah kato nameri6 podhodq6tiq 4ovek 6te si govorim :P Shte si go iska6 togava.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Просто се отпусни и не се притеснявай. Ако някои ги боли много, не означава, че и при теб ще е така. Бъди истинска и спонтанна, ако ти идва да викаш - викай, ако ти идва да пъшкаш - пъшкай, ако не издаваш звуци, това не значи, че си бизчувствена, споко

е добре... толкова много ли боли тоя първи път... като гледам тука всички как казват...
    Не е толкова до болката, а по-скоро до притеснението... и до 'новото преживяване'. Не знаеш какво да очакваш, не си сигурна какво точно да правиш, дали го правиш 'добре', хубаво ли му е, харесва ли те така, в очите ли да го гледаш, да ги затвориш ли, тавана ли да зяпаш, имааааа сигурно 397925151 въпроси, които им се въртят на повечето момичета. А проблемът със събличането и голотата.. в началото го имат 90% от девойките. Но ако се приготвиш с нагласата да не ти пука к'вото и да стане, направо ще е 'перфектно' като за 1ви път.

Няма нищо страшно, срамно и притеснително.... ноооо това ще го осъзнаеш с времето.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    много тъпо ще е от твоя страна ако още от първия си път
    започнеш да охкаш,веднага се познава когато някой симулира.
    Знам го от личен опит.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Кой набор си?
    mindscan

Изобщо няма да ти е до пъшкане :P
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

em lichno az ponqkoga izdavam zvuci drug put puk dvijeniqtq izdavat kakvo useshtam razlichno e no se sumnqvam ot purviq put da se otpusnesh tolkova predpolagam che shte si po uplashena

sh3_1s_7h3_0n3 ако е с човекът , който обичаш , повярвай ми преживяването е незабравимо.Може да има изцепки, но за това ще се сещаш с усмивка
    А пък е напълно нормално да се притесняваш да се съблечеш чисто гола пред него.Аз много се притеснявах от тялото си , но в последствие разбрах , че няма за какво. И колкото по - малко показвах притеснение , толкова по - добре се получаваше.Такова притеснение се изчерпа отдавна при нас и се наслаждаваме на сладкия секс.
    Пожелавам го и на теб и на приятеля ти!
    И не се притеснявай чак толкова , бъди сигурна ,че с правилния човек всичко ще ти бъде като приказка
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    sh3_1s_7h3_0n3 ако е с човекът , който обичаш , повярвай ми преживяването е незабравимо.
    Знам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си