- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Докато правите секс?въпрос към момичетата
Не ! Не всички ги боли. Но просто притеснението си казва думата същоПървоначално написано от DjuDjiTo
Притесняваш се дали му харесваш гола, дали ще те боли, дали се предпазвате като хората и т.н.
![]()
Ще са мре девствена а?Първоначално написано от DjuDjiTo
![]()
![]()
![]()
Hahah kato nameri6 podhodq6tiq 4ovek 6te si govorim :P Shte si go iska6 togava.Първоначално написано от DjuDjiTo
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Просто се отпусни и не се притеснявай. Ако някои ги боли много, не означава, че и при теб ще е така. Бъди истинска и спонтанна, ако ти идва да викаш - викай, ако ти идва да пъшкаш - пъшкай, ако не издаваш звуци, това не значи, че си бизчувствена, споко![]()
Не е толкова до болката, а по-скоро до притеснението... и до 'новото преживяване'. Не знаеш какво да очакваш, не си сигурна какво точно да правиш, дали го правиш 'добре', хубаво ли му е, харесва ли те така, в очите ли да го гледаш, да ги затвориш ли, тавана ли да зяпаш, имааааа сигурно 397925151 въпроси, които им се въртят на повечето момичета.Първоначално написано от DjuDjiTo
А проблемът със събличането и голотата.. в началото го имат 90% от девойките. Но ако се приготвиш с нагласата да не ти пука к'вото и да стане, направо ще е 'перфектно' като за 1ви път.
![]()
Няма нищо страшно, срамно и притеснително.... ноооо това ще го осъзнаеш с времето.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
много тъпо ще е от твоя страна ако още от първия си път
започнеш да охкаш,веднага се познава когато някой симулира.
Знам го от личен опит.![]()
Изобщо няма да ти е до пъшкане :P
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
em lichno az ponqkoga izdavam zvuci drug put puk dvijeniqtq izdavat kakvo useshtam razlichno e no se sumnqvam ot purviq put da se otpusnesh tolkova predpolagam che shte si po uplashena
sh3_1s_7h3_0n3 ако е с човекът , който обичаш , повярвай ми преживяването е незабравимо.Може да има изцепки, но за това ще се сещаш с усмивка
А пък е напълно нормално да се притесняваш да се съблечеш чисто гола пред него.Аз много се притеснявах от тялото си , но в последствие разбрах , че няма за какво. И колкото по - малко показвах притеснение , толкова по - добре се получаваше.Такова притеснение се изчерпа отдавна при нас и се наслаждаваме на сладкия секс.
Пожелавам го и на теб и на приятеля ти!
И не се притеснявай чак толкова , бъди сигурна ,че с правилния човек всичко ще ти бъде като приказка![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Знам.Първоначално написано от mishaaaaa
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.