.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    elity, прав ти път!

За тази кирилаца се говори от две години и не се въвежда, така че вече изгубих надежда...

Мега фен
    ае и аз ще пиша на алекс

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    Цитирай Първоначално написано от fcukz
    хаха и какво примерно ако въведът задължително писане на Български Език няма да посещаваш форума така ли ?
    DA
    Е тогава всички ще сме доволни ...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от Presli
    Еми аз на "xaxa" му приказвам от 1/2 седмици той се ми се дръвче и почвам да се дразня
    Сега ще приказвам с Алекс да се сложи задължителното Правило да се пише на Кирилица
    Да видя той какво ще каже
    Защото вече се дразня като видя пост на Latinica
    Ne se izdigai tolkova mnogo kato pomnya kvi t1pi temi puskashe ot roda na kak se slaga podpis
    Пп: Нарочно го написах на латиница
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен
    Град
    България
    Аз също съм съгласен със промените макар и ,че раздела ,,Компютри, уеб дизайн, програмиране'' не ме вълнува ,защото не влизам там!Но за писането на Кирилица съм съгласен!Все пак сме БЪЛГАРИ
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    World of MINIMAL
    Наистина не е ли дразнещи когато някои вместо "ъ" напише "1" или "i"?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fcukz
    Наистина не е ли дразнещи когато някои вместо "ъ" напише "1" или "i"?
    Много,ама много дразнещо е...много се дразня когато по скайп или във форума познат ми пише LA40 ko pr ? Е,откачам ! Аз ЛАЧО ли се казвам или Лъчо ?
    Тая да се сложи край веднъж завинаги на тая просттия !

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    И в крайна сметка ще се направи ли нещо по въпроса или няма?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    Дарснах едно ЛС на Алекс,и очаквам отговор..

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    Драснах едно ЛС на Алекс,и очаквам отговор..

Ако съм на негово място няма да ти отговоря, колко пъти Ви казаха, че ще всичко ще се направи. Иска се време и търпение!

fcukz - предложението ти е интересно но ако направим подобно подобрение ще се наемеш ли с тежката задача да определиш кои теми за коя категория са? Ако да ще поработим в близките седмици с теб.

До всички останалите за кирилицата - преди време софтуерите бяха на изключително ниско ниво а и сайтовете бяха доста проблеми. Борба беше докато един сайт се отваря на всеки на кирилица. Сега нещата са доста по-различни и потребителите ни сами преминаха към писане на кирилица без да въвеждаме такова правило. Сега можете а видите че малка част от потребителите пишат на кирилица. Ако някой иска нека пусне анкета по въпроса. Ние рано или късно ще го въведем като правило най-малкото защото ако някой търси "секс" няма да намери теми в които има думата "sex", "seks" да не говорим че има думи които с цифри и комбинация от букви може да бъде изписана по 5-6 начина което определено затруднява всеки който търси нещо конкретно.

Правилото няма да бъде въведено днес, или утре но ще е преди края на годината и всички ще бъдат уведомени за това

alex a sigoren li si 4e vsi4ki sa gramotni da go napi6at na b1lgarski (pravilno) ?

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Еми аз на "xaxa" му приказвам от 1/2 седмици той се ми се дръвче и почвам да се дразня
    Сега ще приказвам с Алекс да се сложи задължителното Правило да се пише на Кирилица
    Да видя той какво ще каже
    Защото вече се дразня като видя пост на Latinica
    Ne se izdigai tolkova mnogo kato pomnya kvi t1pi temi puskashe ot roda na kak se slaga podpis
    Пп: Нарочно го написах на латиница
    Presli nete d1f4a

anf3tamin4o ti p1k ot de sa ze ima6 li log?

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от alex
    fcukz - предложението ти е интересно но ако направим подобно подобрение ще се наемеш ли с тежката задача да определиш кои теми за коя категория са? Ако да ще поработим в близките седмици с теб.
    Еми ако се наложи ... :} Имаш предвид да преместя/им темите в определения раздел нали ?

Anf3tamin4o ще си пускам каквито теми аз реша не си ти този, който ще ми каже какво да правя ... Царвул!
    Just do it ...

Мега фен
    Anf3tamin4o ще си пускам каквито теми аз реша не си ти този, който ще ми каже какво да правя ... Царвул!
    Въобще не е прилино да се обиждате във форума ! Ако го правите,моля ви направете го по ЛС ! Никой от форума не е длъжен да ви чете глупостите !

Въобще не е прилино да се обиждате във форума ! Ако го правите,моля ви направете го по ЛС ! Никой от форума не е длъжен да ви чете глупостите !

Sixxkiller ...а като смяташ,че не е правилно,да те питам защо миналата седмица ти го правеше с мен точно същото?
    А???

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Как се пали бързо пуберчето
    Царвул няма такава дума в Градския речник, но съм забелязал че си от някое село.
    До Алекс а защо си мислиш че например думата бЪлгари няма да бъде написана в някой от темите бАлгари И някой като напише българи да не му излезне
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от alex

Правилото няма да бъде въведено днес, или утре но ще е преди края на годината и всички ще бъдат уведомени за това
    Надявам се да е така .

Вие много дразните бе ...
    Sixxkiller - Никой не те кара да ми четеш постовете, а за пръв път се отпускам така, защото много ме изнервихте
    Всеки има право на какъвто и да е глас и на каквото и да е мнение
    А за това, че съм от село не съм, от Плевен съм
    И тая дума Пубер не я знам сигурно я ползвате там в вашия край (Градския)
    Just do it ...

Sixxkiller ,чакам отговор!!!!

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен
    И го получаваш.. ..сега като си намери съюзник,какво ? За много силна ли се мислиш ? Аз мога да ти кажа,че поне 3-ма човека включително и мен ти имат зъб в тоя форум..да,не се майтапя ! ама това е друга тема...
    Добре де,и аз малко се поулях миналата седмица - 3 подобни поста в една тема,всичко останало беше на ЛС...и така и така,сгреших преди,дискусията беше изтрита от мачока /ако не се лъжа/но това незначи че немога да критикувам тебе,щото дискусията май вече е изтрита....и да съм го правил,било е в миналото..но това пък не ти дава право и ти да го правиш ! И пак ви го казвам: Правете си каквото си искате и си говорете каквото си искате,но на ЛС ! Никой не е длъжен да ви чете глупостите ! Вярно че човек понякога прекалява,което се е случвало и на мен и с всички..ама аз го казах просто за да не се повтаря !

Мега фен
    Хайде,къде сте всички отворените ?

Град
    World of MINIMAL
    Хайде,къде сте всички отворените ?
    Май млъкнаха
    alex,
    Ако трябва ще си поиграя да ги преместя и да ги определя коя каква е, дори може да им преименувам имената..

Мега фен
    Май в такъв случай трябва да те назначат за модератор,иначе невиждам как ще местиш темите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си