- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Имам предложение за малко подреждане на форума..
elity, прав ти път!
За тази кирилаца се говори от две години и не се въвежда, така че вече изгубих надежда...
ае и аз ще пиша на алекс![]()
Е тогава всички ще сме доволни ...Първоначално написано от xaxa
Ne se izdigai tolkova mnogo kato pomnya kvi t1pi temi puskashe ot roda na kak se slaga podpisПървоначално написано от Presli
Пп: Нарочно го написах на латиница
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Аз също съм съгласен със промените макар и ,че раздела ,,Компютри, уеб дизайн, програмиране'' не ме вълнува ,защото не влизам там!Но за писането на Кирилица съм съгласен!Все пак сме БЪЛГАРИ
Първоначално написано от ScionOfStorm
Наистина не е ли дразнещи когато някои вместо "ъ" напише "1" или "i"?
Много,ама много дразнещо е...много се дразня когато по скайп или във форума познат ми пише LA40 ko pr ? Е,откачам ! Аз ЛАЧО ли се казвам или Лъчо ?Първоначално написано от fcukz
![]()
Тая да се сложи край веднъж завинаги на тая просттия !
Дарснах едно ЛС на Алекс,и очаквам отговор..Първоначално написано от moncho
![]()
Първоначално написано от Sixxkiller
Ако съм на негово място няма да ти отговоря, колко пъти Ви казаха, че ще всичко ще се направи. Иска се време и търпение!
fcukz - предложението ти е интересно но ако направим подобно подобрение ще се наемеш ли с тежката задача да определиш кои теми за коя категория са? Ако да ще поработим в близките седмици с теб.
До всички останалите за кирилицата - преди време софтуерите бяха на изключително ниско ниво а и сайтовете бяха доста проблеми. Борба беше докато един сайт се отваря на всеки на кирилица. Сега нещата са доста по-различни и потребителите ни сами преминаха към писане на кирилица без да въвеждаме такова правило. Сега можете а видите че малка част от потребителите пишат на кирилица. Ако някой иска нека пусне анкета по въпроса. Ние рано или късно ще го въведем като правило най-малкото защото ако някой търси "секс" няма да намери теми в които има думата "sex", "seks" да не говорим че има думи които с цифри и комбинация от букви може да бъде изписана по 5-6 начина което определено затруднява всеки който търси нещо конкретно.
Правилото няма да бъде въведено днес, или утре но ще е преди края на годината и всички ще бъдат уведомени за това![]()
alex a sigoren li si 4e vsi4ki sa gramotni da go napi6at na b1lgarski (pravilno) ?![]()
Presli nete d1f4aПървоначално написано от Anf3tamin4o
anf3tamin4o ti p1k ot de sa ze ima6 li log?
Еми ако се наложи ... :} Имаш предвид да преместя/им темите в определения раздел нали ?Първоначално написано от alex
Anf3tamin4o ще си пускам каквито теми аз реша не си ти този, който ще ми каже какво да правя ... Царвул!
Just do it ...
Въобще не е прилино да се обиждате във форума ! Ако го правите,моля ви направете го по ЛС ! Никой от форума не е длъжен да ви чете глупостите !Първоначално написано от Presli
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sixxkiller
Sixxkiller ...а като смяташ,че не е правилно,да те питам защо миналата седмица ти го правеше с мен точно същото?
А???
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Как се пали бързо пуберчето
Царвул няма такава дума в Градския речник, но съм забелязал че си от някое село.
До Алекс а защо си мислиш че например думата бЪлгари няма да бъде написана в някой от темите бАлгари И някой като напише българи да не му излезне
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Вие много дразните бе ...
Sixxkiller - Никой не те кара да ми четеш постовете, а за пръв път се отпускам така, защото много ме изнервихте![]()
Всеки има право на какъвто и да е глас и на каквото и да е мнение
А за това, че съм от село не съм, от Плевен съм
И тая дума Пубер не я знам сигурно я ползвате там в вашия край (Градския)![]()
![]()
Just do it ...
Sixxkiller ,чакам отговор!!!!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
И го получаваш....сега като си намери съюзник,какво ? За много силна ли се мислиш ? Аз мога да ти кажа,че поне 3-ма човека включително и мен ти имат зъб в тоя форум..да,не се майтапя ! ама това е друга тема...
Добре де,и аз малко се поулях миналата седмица - 3 подобни поста в една тема,всичко останало беше на ЛС...и така и така,сгреших преди,дискусията беше изтрита от мачока /ако не се лъжа/но това незначи че немога да критикувам тебе,щото дискусията май вече е изтрита....и да съм го правил,било е в миналото..но това пък не ти дава право и ти да го правиш ! И пак ви го казвам: Правете си каквото си искате и си говорете каквото си искате,но на ЛС ! Никой не е длъжен да ви чете глупостите ! Вярно че човек понякога прекалява,което се е случвало и на мен и с всички..ама аз го казах просто за да не се повтаря !
Хайде,къде сте всички отворените ?![]()
Май млъкнахаПървоначално написано от Sixxkiller
![]()
alex,
Ако трябва ще си поиграя да ги преместя и да ги определя коя каква е, дори може да им преименувам имената..
Май в такъв случай трябва да те назначат за модератор,иначе невиждам как ще местиш темите..![]()