- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс след като той е свършил?
Zdraveite!V tazi tema iskah da pitam za tova dali ste pravili sex sled kato priqtelq vi e svur6il...V smisul pravili ste mu oralna lubov i toi e svur6il,posle se e izmil i pravite sex bez prezervativ.Mislq 4e tova e malko opasno,no ako go izmie i mine izvestno vreme kak mislite?
т.7
krem4et0
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
когато си без презерватив винаги има опастност.. дори и малак процент
Ами да ти кажа че по принцип след като веднъж свърши,втория път е мн малко пуска,но опасност винаги има ако си без презерватив,колкото и да се измие.....![]()
Ми ДА, опаСничко е...за това когато правя това след 1 ден си правя тестако има нещо ЕСКАПЕЛ идва на помощ
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
4e kolko puti go sega sme pravili taka i da 4ukna na durvo dosega nikoga ni6to ne se e slu4valo
![]()
![]()
![]()
Ne e nujno da minava izvestno vreme. Vajoto e da se izmiete.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
някой пускат малко..други си пускат баяПървоначално написано от B.O.OM..
... и така до кам то 4-5 път
![]()
чакай малко бе как след 1 ден то няма да ти покажеПървоначално написано от mis$_bitch
недей да лъжеш хората трябва най малко 3 дни след секс доколкото знам аз
![]()
Ам би тряяло да няя никаааф проблем баце.. ко да ти кажим![]()
минимум седмицаПървоначално написано от emchetyyy
незнам ама със сигурност не е на следващия денПървоначално написано от la4ezara
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама сте тъпи парчета деба, след един ден и 10 теста да си направиш няма да ти отчете че си бременна ....а тоя Ескапел го взехте за шоколад деба .... е то се е видяло докато не пукне някоя от ескапел няма да се осъзнаете че има презервативи !!!!Първоначално написано от emchetyyy
Има опасност по следната причина...
Той може да се е измил и да няма сперма по пениса, а дори и да има, сперматозоидите изложени на кислородна среда умират много бързо.
Опасното е, че може да не се е изпразнил до край или иначе казано, след като е свършил от време на време, в продължение да речем на няколко часа продължава да "изхвърля" по малки количества семенна течност.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Тъкмо да го напиша ..Първоначално написано от ubuntu
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
това се опитвам да кажа че след един ден е абсурдно да ти покаже теста нещо вярно а за ескапел секи си има мнение тва че някфи лапета неразбират как се троват си е техен проблемПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
не сам правила никакав секс и не мислиа ,че ми е време да го правиа.
Руса кукличка
еми някой ги земат като бонбонки май![]()
![]()
![]()
и да го измие и да не го измие си има опасност...и аз бях в такава ситуация но за радост нямаше "гаф"![]()
![]()
Ескапел е позволено да се приема максимум веднъж в месеца при необезопасен секс, до 3 дни след секса!!!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Евала ти правя за това мнение, напълно съм съгласен с теб!Първоначално написано от ubuntu
![]()
Greek music makes me lose my mindddd...
Az do sega nikoga ne sum vzimala hap4eta i 6te izbqgvam i za napred,samo v spe6ni slu4ai!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Само интересно как ти показва за 1 ден и като те слушам ескапела го ядеш като бонбонки :СПървоначално написано от mis$_bitch
много ми е странно защо във всяка подобна тема всеки,който препоръчва противозачатъчни казва "ескапел"........ за кво пък точно ескапел тряа да е.....????????има Yasmina и още някфи други... за кво точно пък ескапел след като ти "ебава майката на организма" за другите хапчета нз кво точно става ама щом толкова се оплаквате от тоя ескапел.... нз нз ... просто искам да попитам... интересно ми е......