.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    mis$_bitch , ескапел се взима не 1 път в месеца при небезопасен секс , а дори 1 път 2 пъти годишно. За да направи такива промени в организма , как мислите , дали е като витаминчета.
    Какво някакви малки лигли ми тръгнали да го правят без презерватив, ама после ще плачат и ще се тръшкат "не ми дойде , бременна съм "
    Не казвам ,че с презерватив е 100 процента че няма да се забременее ,но е 99,7 процента.
    И ей такива лигли да не се правят на големите разбирачки и т.н. ,защото недай си Боже стане нещо. Какво биха направили?
    Ся защо някоя не се опита да ми затвори устата?Защото знае ,че съм права нали.Правете секс ако ще и по 10 пъти на ден, ама, момичета,
    Б-Е-З-О-П-А-С-Е-Н С-Е-К-С С-Ъ-С П-Р-Е-З-Е-Р-В-А-Т-И-В-И!Ще ви дойде времето да слагате спирали и да ползвате противозачатачни и т.н.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Голям фен
    да правили сме го,даже само се е измивал
    без да има орална любов,това си е опасничко
    и за това края на всеки месец ако ми закъснее си
    правя профилактично тестчета за бременност.

емче каза 3 пъти че си казала "повече от 1 ден"

ангелче евала че на тия години не го правиш обаче след кат не си го правила и не знаеш нещо по въпроса няма смисъл само да пълниш темата извинявам се ако съм те засегнал

а по-темата кат гледам как всички се карат и не могат да се доберат до 1 мнение почвам да се чудя ква е ползата да стоите по цял ден у тоз форум след кат не сте научили толкоз неща за секса...за 2 страници тема предложенията за пиене на ескапел беха
    -1 ден
    -над 3
    -седмици
    -1 път в месеца
    -веднъж на 1-2 години.......
    няя ко да говорим повече и все пак тва не е зададената тема,въпроса беше дали след кат свърши го праят пак

да праят го и се казва тек,даже наскоро имаше тема затова,най-добре е с кърпичка или салфетка да се избърше,не само зарад попиващите свойства но и спермата е хлъзгава при контакт с вода и ако е по-топла дори лепне по ръцете...абе общо взето с таз вода най-много да остане някъде по тялото ама както казаха спермоманите не живеят дълго без WoW.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Re: Правили ли сте секс след като той е свършил?

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Zdraveite!V tazi tema iskah da pitam za tova dali ste pravili sex sled kato priqtelq vi e svur6il...V smisul pravili ste mu oralna lubov i toi e svur6il,posle se e izmil i pravite sex bez prezervativ.Mislq 4e tova e malko opasno,no ako go izmie i mine izvestno vreme kak mislite?

т.7
    krem4et0
    mnogo pati mi se e sly4valo
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си