.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Не знам, но познавам мн момичета, които са си...курви.Не казвам, че всички са де, но вече са малкото момичета, с които можеш да общуваш нормално.От ммоя клас ако не ме попитат поне по 5 пъти на ден дали им се е размазал еФтиния грим няма как!
    Много странно как всички казват,че момичетата,с които може да се общува нормално са малко,но същевременно повечето казват,че са точно такива.
    Не знам каква е истината,а и не ме интересува,но определено познавам много момичета,които са точно от този тип и има милиони други такива.
    А иначе е всеизвестно,че жените не знаят какво искат,въпреки че по това може да се поспори малко.И все пак...момчетата да не би да знаят какво искат?Колко пъти сте късали с момиче с оправданието,че сте объркани и тем подобни ?Същите сте,точно като нас.
    Да не говорим за факта,че хората са различни и не можеш да сложиш дори двама под общ знаменател,защото все нещо ще ги различава.Но след като ти явно можеш,по същата логика можем и ние да сложим всички момчетата под общ знаменател.
    И последно: Това че(както се изказа някой преди мен) си попаднал на такова момиче(ако поста ти е базиран на чувства и реална история)не означава,че всички сме такива.

Град
    sofiq
    be qvno nqkoi go e zarqzala,ama samo mu vizte nika "sladur" .neka drugite go opredelqt.ili izbiva kompleksi ili verno si vqrva

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Защо момичетата са така зле??

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0
    dobre nie sme zle,a mom4etata ili po-to4no ti,kvi sti e?????
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И к'фо се очаква да направя..?
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Не знам, но познавам мн момичета, които са си...курви.Не казвам, че всички са де, но вече са малкото момичета, с които можеш да общуваш нормално.От ммоя клас ако не ме попитат поне по 5 пъти на ден дали им се е размазал еФтиния грим няма как!
    Много странно как всички казват,че момичетата,с които може да се общува нормално са малко,но същевременно повечето казват,че са точно такива.
    Не знам каква е истината,а и не ме интересува,но определено познавам много момичета,които са точно от този тип и има милиони други такива.
    А иначе е всеизвестно,че жените не знаят какво искат,въпреки че по това може да се поспори малко.И все пак...момчетата да не би да знаят какво искат?Колко пъти сте късали с момиче с оправданието,че сте объркани и тем подобни ?Същите сте,точно като нас.
    Да не говорим за факта,че хората са различни и не можеш да сложиш дори двама под общ знаменател,защото все нещо ще ги различава.Но след като ти явно можеш,по същата логика можем и ние да сложим всички момчетата под общ знаменател.
    И последно: Това че(както се изказа някой преди мен) си попаднал на такова момиче(ако поста ти е базиран на чувства и реална история)не означава,че всички сме такива.
    Хм на последното изречение ми се ще да повярвам...ама ако трябва да вярвам се 1 да вярвам в Бог(вярваш ама не го виждаш)-противоречи за представите ми за живота...та нали не си такава?Я кажи колко гаджета си имала?И с колко си късала?...Е отговори,ще ми е много интересно да знам

Имала съм 1 гадже и вече не сме заедно. На 15 съм.А какво се опитваш да докажеш ?

Град
    Студентски град!
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Имала съм 1 гадже и вече не сме заедно. На 15 съм.А какво се опитваш да докажеш ?
    Доказвам?Мммне мога да си направя изводите по това как пише и как гледа на нещата съответния човек....това беше само питане.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Off tva ,4e ima6 kavga s priyatelkata si ne zna4i ,4e tryabva da idva6 v edin forum i da obijda6 vsi4ki ot jenskiya pol

ti si mnogo glpav be moi 4ovek
    ai nedei se pravi na mn Na ti s jenite ...6tom izkazva6 takova mnenie zna4i ni6to ne razbira6. Ne moje cqloto mujko naselenie(ili po-golqmata 4ast ot nego) da jiveqt zaradi jeni i da obi4at poluvinkata si i su6tevremenono ti da si prav
    Oba4e az imam re6enie na problema ti...stani gei

Град
    Балчик

A Cinderella Story

Prosto nqmam dumi! Naistina ne trqbwa da se slagat wsi4ki pod ob6t znamenatel!Wse pak wyw wsqko stado si ima 4erna owca,taka 4e ako razdelim myjete i jenite na dwe stada i w dwete ima po nqkolko 4erni owce(4e da ne kazwam powe4eto)i wi predlagam da izgledate edin mnogo pou4itelen film i kato go izgledate go sypostawete s realnostta i se osyznaite malko!Filmyt e A Cinderella Story!

P.S. Mom4eta,momi4eta, zamislete se malko kakwo prawite! Bydete estestweni!
    I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!

ми к'ът ни ти отърва стани гей уе, мухлио
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Между другото, съгласна съм с автора. Не казвам, че всички момичета са такива и че "винаги" постъпват гадно. Казвам само, че много от представителките на нежния пол правят подобни глупости. И това са най-вече т. нар. фешънки или лигли, за които се говори в една друга скорошна тема.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

това,че си попаднал на неподходящата за теб която не издържа на капризите ти това е друг въпрос ...и пич ако мислиш че всички сме еднакви -лъжеш се

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Като не ти харесва...стани гей, ако нещеш яж му главата

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    и аз искам да питам нещо-защо мом4етата сте такива тъпи хуиове???
    нито знаете кво искате,а мн рядко знаете как да го полу4ите и само наранявате моми4етата които наистина държат на вас

А и ти и авт0ра имате нек'ви отклонения.. Характера не ти зависи от тва дали си момче или момиче, има тъпи путки и тъпи хуйове, да ги убием с камъни?

Vie momchetata pak si tarsite samo nqkvi super gazarki, nqkvi ligli ot klasa, koito prosto neznaqt kakvo e tova lubov i si namirat priqtel samo za ednoto e...ne ili pak zaradi novoto i interesnoto, a pak posle ama tq mn me narani kvo bilo ta shto bilo,ami kakvato popara ste si nadrobili takava shte q sarbate, a otnosno momichetata koito se pravqt na drugi i ugajdat na priqtelite si, koito im kazvat ama taka ne si xubava obui si obuvki na visoki tanki tokcheta ili pak ama lakirai se s cherven lak, che e gotino i tezi momicheta go pravq - te darjat na priqteli si i im stava kofti, kogato vie skapi momchenca ne gi xaresvate takiva kakvito sa, zashtoto edin chovek, koito obicha istinski za nego nqma da im znachenie s kakav lak, obuvki ili drexi e momicheto .....tva e ot men kato iskate se obijdaite

Еми като толкова мразиш момичетата обърни резбата и всичко ще е ок

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Vie momchetata pak si tarsite samo nqkvi super gazarki, nqkvi ligli ot klasa, koito prosto neznaqt kakvo e tova lubov i si namirat priqtel samo za ednoto e...ne ili pak zaradi novoto i interesnoto, a pak posle ama tq mn me narani kvo bilo ta shto bilo,ami kakvato popara ste si nadrobili takava shte q sarbate, a otnosno momichetata koito se pravqt na drugi i ugajdat na priqtelite si, koito im kazvat ama taka ne si xubava obui si obuvki na visoki tanki tokcheta ili pak ama lakirai se s cherven lak, che e gotino i tezi momicheta go pravq - te darjat na priqteli si i im stava kofti, kogato vie skapi momchenca ne gi xaresvate takiva kakvito sa, zashtoto edin chovek, koito obicha istinski za nego nqma da im znachenie s kakav lak, obuvki ili drexi e momicheto .....tva e ot men kato iskate se obijdaite
    Ами отначало така беше исках да се облича така защото ходех с такива момичета и тя беше такава,но ок може би заради мен стана по надута и т.н.Но после се влюбих в нея и нямаше много голямо значение.Да когато се обличаше супер яко аз само "Аа мило много си хубава .. " и тя може би си е помислила,че винаги искам да е така .. а аз просто не съм се съобразявал.. че на нея това и прави впечатление..

Аз лично се дразня на един факт-Когато някое момиче каже "всички момчета са еднакви" вие момчета вдигате врява до небето,че не било така,че сте различни,а сега вие твърдите,че всички момичета са еднакви,еми извинявайте много,но не е така,както момчетата са различни така и момичетата,просто на такива сте попаднали!
    Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..

zemi se opomni we zapoznai se sas si4ki m0mi4eta na zemqta i togava govori vie kat iskate samo sex ot momi4etata nie oplakvame li se
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Защо момичетата са така зле??

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0
    мацката ,с която си се събрал тотално ти е промила мозъка и възгледите за момичетата..Това,че тя е лигла не значе,че всички сме

Някой беше казал, че "когато един мъж се изказва лошо за всички жени, той има впредвид точно една определена жена"
    Не познаваш всички момичета на Земята, нали? Тогава не си прави такива генерални изводи. Аз не съм "надута лигла", пък съм момиче, следователно не си прав, че всички сме такива.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Едно ще кажа.. нито момчетата ( и автора на темата) имат право да съдят по едно момиче за останалите , нито пък момичетата да съдят по един за останалите Вярно е има и от двата пола такива издънки че просто не е истина.. но има и готини момичета и момчета по форума И момчета ще си промените мненията когато откриете такова момиче.. Така и за вас момичета. Аз се слагам неутрална, защото съм била свидетел пред мене на много грозни интриги от страна на момиче което ми се пишеше приятелка , така и на момчета които са ми доказвали че не струват че просто си играят с момичетата... Не търсете любовта, тя сам ще ви намери
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Видин
    Ем много просто..щот си сладък и си на 17, ти кво си мислиш ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

!...Ku4kA SuM AmA Ne tVoQtA...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си