.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110

Град
    в лайната!
    (до автора) пич много си прав такива сме и моля момичета не го отричайте!

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    (до автора) пич много си прав такива сме и моля момичета не го отричайте!
    Ако е така, значи аз сигурно съм сбъркана, защото имам много общи интереси с момчетата и ги разбирам (така е човек когато е единственото момиче сред цяла тайфа братовчеди момчета).
    Автора го съветвам да забрави за момичето, което го е ядосало и да си намери друга. Имаше една поговорка - "За всеки влак си има пътник." Сигурно ти е било много кофти, щом чак си го писал тук.Така че, излей си яда, ще ти мине.

Много голям опит имаш,пич ...евалата
    А колкото доо ''проблема ти'' .. еми или не й показваш,че я харесваш каквато е или тя си има някакви комплекси.А ти като седиш и нищо не правиш по въпроса да се оправите кфо искаш?!
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И кога се запозна с всички момичета на земята,та да си направиш извода,че сме еднакви?Грешиш!
    правилно !
    А пък може да си прекалино наранен и да мислиш така....Може до един момент много да те е обичала...или просто да сте в лош ПЕРИОД, който може да се оправи !
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Много голям опит имаш,пич ...евалата
    А колкото доо ''проблема ти'' .. еми или не й показваш,че я харесваш каквато е или тя си има някакви комплекси.А ти като седиш и нищо не правиш по въпроса да се оправите кфо искаш?!
    +1
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

хаххахаа
    но в този случай ти мрънкаш :P тогава като мрънкаме толкова много защо ни харесвате :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Усмивката :Р
    като гледам момчетата не сте кой знае колко по- добре...
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    pi4 ti si bolen...
    Брях,брях

Град
    London
    Всички момичета не са еднакви! Различни сме и то много!Просто не си попаднал на правилната и си останал с лошо впечатление,но не ни слагай всички под общ знаменател Всеки си има характер...
    <You are never too young to die...>

Град
    somewhere over the rainbow
    Явно е нужна смяна на памперса(превръзката) на бебчо...Everbel и препорачвам,ако и това не помогне значи е доста капризна.

ще ти кажа само, че си мн заблуден

Супер фен
    Град
    Bourgas
    офф секи луд с номера си.. веднъж си хванал приятелка и попаднал на лигличка и край вече всички са такива.. я се успокой бееее
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Видин
    и междо другото, те са киборги и идват от друга планета
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Извинявай много,ама как реши,че всички момичета са еднакви?Да не ни познаваш случайно,за да ни се нахвърляш така ?Само да те светна,че все още има свестни момичета на тоя свят.Затова...Я я карай малко по-полека.Това,че някое момиче те е ядосало,съвсем не значи,че трябва да си го изкараш на другите,нали?Освен това,имай предвид,че момичетата тук сме много и съм убедена,че не говоря само от мое име,но ти май се опитваш да ни засегнеш нещо,а?Лошо правиш.

Град
    PlD ;]
    абе кой пак отвори тая тема той човека се беше извинил за слагането под общ знаменател

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    абе кой пак отвори тая темя той човека се беше извинил за слагането под общ знаменател
    просто никой не чете..
    аз се начетох на 7 страници bullshitz. ми на автора му съчувствам
    аз ако съдя по мои познати и понякога по мои прищевки, ние момичетата можем да сме големи лигли.
    важното е да се стреми човек към промяна..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И кога се запозна с всички момичета на земята,та да си направиш извода,че сме еднакви?Грешиш!
    Запознал се той...попаднал на 1-2-3 такива и виднага почва да слага всички под общ знаменател
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Мега фен
    Всички сте като ангелчета.

аве мой човек иди се прегледай

Много момичета казаха ,че не са такива.Много момчета казаха ,че всички казваме така.Добре ,аз съм такава.Надувам се и се лигавя пред съученички ,защото всички са такива ,а трябва да се впиша.Гаджетата ми до сега не са били от училище и не са били запознати със поведението ми там , така ,че мога да се държа нормално.Според мен момичето просто е решило ,че няма да я харесаш когато е себе си, а ще я харесаш каквато е когато се прави пред приятелите си ,защото те я харесват така.Или наистина просто е тъпа.И много други момичета.Но ,for the love of god ,толкова много сме по света и съм сигурна ,че ще се намери някое нормално и свястно момиче.Ако ние почнем да пускаме теми "Защо всички момчета сте такива простаци" , "Защо всички момчета не ни разбират" , "Къф им е проблема на шибаните момчета" , "Защо всички момчета се заглеждат по едрогърди" , "Защо всички момчета се държите така".Как е?
    LAZY days
    BEAUTIFUL night
    BEACHY hair
    WATER fights

То и ние момчетата сме тъпо племе...ама никой не е съвършен
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

кофти гадже си си избрал
    има и различни и по тоя повод да попитем защо вие мъжете сте такива прасета?? всеки с недостатъците си

Ама извиних ви се .. хаха Не са всички така знам знам.. ама аз се събрах с това момиче .. и с бившата даже .. ии са пак с двечките Така че само пишете тука тцтц лоши хора ..

А замисляли ли сте се за кво момичетата сме такива.. и за кво идва един момент от връзката като прайм така .. ся щи кажа.. щото е такифа кат вас момчета .. постоянно се праят на голямата работа.. нараняват момичетата, изневеряват и т.н и накрая пак "оо прости ми .. бля бля .. аз не исках.. тя такова .. онакова" ама няяя такива филми.. баси.. и накрая някаф решава да пусне тема да обижда и да говори глупости.. а не са пита за кво понякога момичетата са гадни.. и кат не ви изнася.. веднага бягате и късате.. ест.. ??

Re: Защо момичетата са така зле??

Цитирай Първоначално написано от slAduk17
    А бе може ли момичета да сте толкова зле? Обяснявате колко обичате някой,ала бала колко значел за вас как неискате да се разделяте и накрая к'ВО? Търсите си само причини да се скарате...Ама ти не ме харесваш такава,аз заради теб се правя на друга,защо не ме приемаш такава а у .. и така нататък пълни глупости .. ОСъзнайте се !! Сами си правите всичко и после другия ви зарязал.Ами нормално момичетата винаги мрънкате за нещо бе .. пФф

т.2
    krem4et0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си