- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е момче да си епилира гъза?
ти само си мислиш че е една...преди време имаше и други такиа теми.....ма с тва масово изпедерасяяне на населението ко ли повече може да ме учуди..Първоначално написано от Yallama
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Хайде,хайде признай сиПървоначално написано от didomido
![]()
Първоначално написано от comics
napalno sum protiv mom4etata urangutani no sum i protiv golite ohluvi.imam brat koito e to4no takuv.4estno-ujasno e.nqkak si brat ti da se obezkosmqva naravno s tebe-za menprosto ne e normalno.A tva s gaza minava sekvi granici....
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
ne e za smqh ami za rev....Първоначално написано от didomido
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Така и аз викам . .. да не стане така ,че като си събуе боксерките и нищо да не се вижда от космациПървоначално написано от marina star
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
като във "Страшен филм" (не помня коя част) само , че там беше момиче....
![]()
![]()
![]()
Абе вие мъже ли сте или сте жени а?Чесно да ти кажа като видя мъж без косми и си мисля или че е с обратна резба или че нещо му хлопа![]()
гей събора е в събота, да не забравите да отидете и да си покажете епилираното дупе![]()
+ 1 !! .. Аз си казвам " я голо пиле !! " ..Първоначално написано от B.O.OM..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не,освен ако няма Джуманджи там долу..
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ЕЕ.... т'ва е ПО ГЕЙско от това да си епилира краката бе![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
za men e napylno normalno mom4e da si maha kosmite na gyza...no zashto to4no s epilator..mislq 4e sh e bolezneno..![]()
![]()
![]()
Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!
нормално е .... ако е педерас да му намерат дупката![]()
btw si e tfoi izboryt dali da 4ete6 vaob6te v toq forum nekfi temiПървоначално написано от didomido
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
OWNED !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ми принципно няма лошо ама някак си не се виждам да седна да си махам космите на гъза или да дам на някой да ми ги маха![]()
Еми да ти кажа аз преди операцията не си ги махах, но след нея хирурга ми препоръча да си ги махам за по - голяма хигиена![]()
ама ги махам с бръснача
![]()
![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Ами на който задника неможе да се уцели от цялата растителност,мн ясно че ще е нормално да си ги маха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да питам, нормално ли е да си скубиш веждите?![]()
![]()
![]()
Бахти аз ли съм стар или вече си е е*а*о маиката![]()
Първоначално написано от m4rt0
spored men ne ....samo si go predstavqm momcheto kak si epilira guza ama posle kato si go epilira moje i da e super ama.... spored men ne e normalno![]()
Е,ако има много ... косми-да...Все пак няма да прилича на някоя горила ...Според мен пък е нормално.
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..