- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОГНЕТЕ МИ
Закъснява ми със 3 4 дена миналата седмица в четвъртък стана гаф скъса се презерватива веднага спряхме и тои не е свършвал от тогава само за това мисля много съм притеснена знам че вероятността да съм бременна е малка но съм в някъв шок каквото и да правя все за това мисля да си направя тест добре ама като ме е страх пфф незнам какво да правя помогнете ми![]()
и в момета плача толкова ми е трудно всички ме успокояват да не се притеснявам че ще ми доиде ...
No matter where you go, there they are...
Направи си тест, отиди на гинеколог, или просто се посъветвай със майка ти/сестра ти/голяма братовчедка...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
спокойно бе не са тревожи толкова нарави тест и ще разбереш ако сте сиг че не е свършвал какво му мислиш![]()
![]()
Съжелявам, бременна си![]()
.. После пусни тема да му измислим име
![]()
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
Много ти е забавно а пожелавам ти да изпаднеш в същата ситуация
изчакай о6те малко и тогава си направи тест.според мен не си бременна ,понеже 6те6е да има6 ниакакши симптоми.доколкото знам ако е станала белиата:6те ти се гади,6те ти се повръ6та,6те ти се вие свиат и 6те ти е ло6о.но наи-добре 6те е да си направи6 тест,не се пла6и.такмо 6те си сигурна 4е не е станало ни6то и 6те си спокоина.само така,може6 да се увери6 наистина.
Руса кукличка
Хахах.. ами, то тея симптоми не се появяват на втория ден..Първоначално написано от angelcheeee_93
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
Понякога просто не разбирам...страх те е да си направиш тест?Защо?Нали не е свършвал?Да не би теста да увеличи шансовете да си бременна?По добре ли е да чакаш?Ако си бременна?Колкото по-рано толкова по добре?Беги до аптеката и си зимай тест или кажи на гаджето ти да земе,нема да се нервиш и в 2та случая ще си ок стига да го направиш навреме...само не постъпвай глупаво-да чакаш!!!Първоначално написано от _crazy_baby_
Според мен няма за какво да се притесняваш толкова... Повече сте се паникьосали от колкото трябва. Ако искаш, за да си по-сигурна отиди си направи тест, но това е просто за да си напълно сигурна.
ПС: За теста мисля че трябва да са минали 7-10 дена...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
angelcheeee_93 написа:
изчакай о6те малко и тогава си направи тест.според мен не си бременна ,понеже 6те6е да има6 ниакакши симптоми.доколкото знам ако е станала белиата:6те ти се гади,6те ти се повръ6та,6те ти се вие свиат и 6те ти е ло6о.но наи-добре 6те е да си направи6 тест,не се пла6и.такмо 6те си сигурна 4е не е станало ни6то и 6те си спокоина.само така,може6 да се увери6 наистина.
Хахах.. ами, то тея симптоми не се появяват на втория ден..
ами да аз затова и казвам да изчака ниаколко дена ,за да разбере дали 6те се поиавиат такива симптоми и тогава нека си направи тест![]()
Руса кукличка
Вобще не дей да се притесняваш! Няма нишо в това да не ти е дошло на точната дата. Много добре знаеш (поне предполагам..), че се случва да не и е дошло на едно момиче един месец и след това на другия да и е дошло два пъти или пък един. Но ако си толкова притеснена да не е станало някоя беля тогава по-добре пробвай с тест. Но аз съм убедена, че нищо ти няма! Спокойно..![]()
spoko sigyrna sum che se pritesnqva6 naprazno, no za tvoe uspokoenie 6te e po dobre da si napravi6 test nqma da ti kostva ni6to prosto 6te si vurne6 spokoistvieto()
+1 simptomite ne poqvqvat tolkova burzo i ne suvetvai momi4eto da iz4aka,togava nai veroqtno 6te e kusnoПървоначално написано от kudrev
.
Kum avtorkata:Po dobre otidi si kupi test za bremennost,za da si spokoina ili da my misli6 kakvo da pravi6,za6toto ako zakusnee6 togava e e fatalno.Ne se pritesnqvai da kaje6 na maika si,tq ti e maika i kolkoto i da ti se kara ili te oprekva 6te ti pomogne..ne se pritesnqvai tolkova.yspeh![]()
dobre kolko pati se komentira vav foruma 4e veroqtnostta da zabremenee6 kato ne e svar6il v teb e po-malka ot 0%.(ne se pravq na mn samouverena,za6toto maskar 4e znam 4e e taka i az kato go pravq bez prezarvativ se pritesnqvam posle).6to go 6a6kate momi4eto
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ох бе пиле .. какви няколко дена те гонят?!?!?!?!?! То може 2 месеца да минат, докато започне да повръща !!!!!!Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Точно.. бягай за тест !! ..Първоначално написано от ss
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
всеки организъм е различен и симпомите се проявяват по различно време. според мен не си бременна, защото той не е свършил.
може да ти закъснява от притеснението че може да е станало гаф. емоциите много влияят на цикъла. и аз се бях изнервила веднъж така по подобен повод. направих си тест, който беше отрицателен, и на другия ден ми дойде, защото се успокойх.
ако решиш да си правиш тест нека или приятеля ти или най-добрата ти приятелка да бъдат до с теб, така ще ти е мн по лесно.
успех от мен!!!
be a good boy!!!
Благодаря на всички за отговорите утре ще си направа тест каквото е писано това ще стане... Благодаря отново
На първо време се успокой и не се притеснявай, може и от стреса, който си създаваш да ти закъснява. Пък ако не ти дойде след още ден-два, си направи тест за бременност..
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor