- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 30-06-2008 Форумна среща Сф билетен център НДК 17 часа
Този път като организатор на срещата ще дойда и се надявам да не ме заколят заради несериозността ми миналия пътКойто желае да заповяда! Ще има бира, бира и пак бира! Наздраве!
![]()
Нищо не пречи и на 28-ми да има среща/т.е. ще има, но ще е с друга цел/, но мен няма да ме има в Сф за съжаление.
[quote="metomаn88"]Ми ако не ви преча ше дойда :<[/quote
Естествено, че няма да пречиш. Не допускаме само хора, които не пият бира /майтапя се/ хах...
и аз мога да дойда, тъкмо тогава съм в Сф и сте ми наблизо...стига да има някой, когото познавам де...че иначе е малко тъпо![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спокойно, все ще се намери някой.Първоначално написано от alice sw
![]()
^мииииии, не вярвам (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Няма лошо да се запознаеш с нови хораПървоначално написано от alice sw
![]()
Дано да дойде, въпреки че не знам какво точно ще усетишПървоначално написано от Verminaard
![]()
Аз забравих, че ще ме локализирате по миризмата на умряла кокошка...Първоначално написано от Verminaard
![]()
Ъъъъъ на 30 ще съм мъртво пияна на плажа, за да мога да отпразнувам Джулай морнинг както си трябва![]()
![]()
![]()
.
Но най - големия може да ви стигне и от там![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ба ли го.
Ах моретоооо, ах моретоооо.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
Искам ракиена близалка !
От най - смръдливата кубинка !
-Мръсен старец.
С удоволствие бих присъствал, ама Цъ...![]()
Все ще има форумни след 6-ти Юли, надявам се...![]()
Намерила си кога да ходиш на море... вместо на 5-ти...Първоначално написано от Sarabi*
![]()
Тогава няма да съм в България :/ ... иначе мислиш ли, че нямаше да съм там О.о ?
-Мръсен старец.
Другата седмица заминаваш?Първоначално написано от Sarabi*
![]()
Ще дойда,стига да ima s koj da piq bira !
Все се надявах, че ще можем да попростеем още веднъж преди да замине.![]()
Нищо де, ще се върне.![]()