.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

За феновете на Хип-хопа - да се обединим

Ако сте фенове на Хип-Хопа и мислите, че той продължава да се развива, нека се обединим и да докажем това. Имате желание да направите песен, но нямате необходимата възможност, не се тревожете, това може да стане и в домашна обстановка с малко повече труд.. Всеки който иска може да направи записи у дома и да ми ги прати. А след време може да правим и общи проекти. Това не е всичко, за развитието на тази култура можете да допринесете и с характерните танци, свързани с нея - Krump /най вече/,Harlem Shake,B-walk,C-walk,Break,Popping и др. А всички тези, които обичат да танцуват Хип-Хоп, ще организират групи за отделните стилове. Заснемайте вашите клипове и ми ги пращайте, разбира се ако имате желание за някакво развитие в тази насока Ако обичате да пеете и танцувате Хип-Хоп, нека се обединим Милите, че всичко това е пресилено,но всъщност не е. Нека желаещите, а и тези, които искат да подпомогнат за развитието на тази идея, се свържат с мен и другата членка от "лейбъла" )

т.7 и т.1
    krem4et0
    :P

Има си раздел музика

www.dragon.bg - елате цъкайте..

даа знам...ама се обърках...и ся не моа да е изтъркам

offff huu 4e ostanaha se o6te nqkfi hora moito da pomislqt za hiphopa
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    za gaffiti fenovete nqma li mqsto m/d vas inache za pesnichkite nqa kade da zapisvam inache imam merak za izqva kato shit style raper

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абе няало къде да записвате.Я не ми говорете глупости.Намирането на студио е най-лесната работа.ама тряа да се влага.
    ако толкова ви се разива хип-хоп ходете по джемове,давайте пари за кемпове и концерти и така

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    da ve vuv varna zabraih pri konsa v RnB Records nikoi ne iska tam da hodi che nie da se nabutvame puk i ne iskam da im nalivam pari az.....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ухх бих искала да помогна но.."р"-то е френско (Всички ми казват като на 100 кила) и за това нмямада тръгна да опитвам заради тъпото р

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Ухх бих искала да помогна но.."р"-то е френско (Всички ми казват като на 100 кила) и за това нмямада тръгна да опитвам заради тъпото р
    eдин от най-великите бг рапери за мен е с френско 'р'...майка ми само го гаври,ама той не се обижда,а продължава да прай изрудии.това никога не е било проблем.

Оффф бе хораа...Някой ако има сериозни намерения да пише на следните скайпове:fility93-моя скайп(помощник2),vesela_1617-момичето,което даде идеята за обединяването,hip-hop_never_stops-помощник 1 и gwearr-помощник3 ....Не да дрънкате глупости в темата...Вече почвам да се ядосвам... Rofl4e ние ше те земеме баш пък зарди френското "Р" ...Само треа да си с хъс и да имаш желание...Иначе нищо няа стане ...

Дам ясно...Начи никой не иска...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ти кво ... да не си некъв промоутър ?

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    офф копеле писна ми да гледам некфи
    пикли мислищи ,че ще направят нещо ....
    е кажи ми аджеба к'во ще напрайте като ставате само за чалга

Град
    На Баскетболното игрище!
    офф , защо всеки си мисли , че може да прави песни

идеята ти е яка , има амбиция , ама пък са много балончетата дето се надуват , че могат да правят рап ... имаше някъф MC Nigga тука във форума се изложи с някфа песен.

късмет !
    I am what I am !!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    359хипхоп.ком
    хипхорул
    хардстайлз ся вече нз как се прекръстиха хах
    организации бол,студия още повече,мерак...Всяка седмица има поне по 1-2 партита,понякога по 2 в един ден...най-големите се стичат у нас да правят концерти,че и се връщат.Аз смятам,че определено се дръпнали напред...и то за кратко време понеже преди 5 години на едно парти едва се събираха 100човека...а и я има едно парти месечно,я не.

Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi

идеята ти е яка , има амбиция , ама пък са много балончетата дето се надуват , че могат да правят рап ... имаше някъф MC Nigga тука във форума се изложи с някфа песен.

късмет !
    Аз не съм казала,че аз мога да праа рап...Имаме си човек,който мноу добре се справя...Мене бе бива само с crip walk-а,за пеене не стаам...Пффф...омг...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от malkotu_zlo

късмет !
    Аз не съм казала,че аз мога да праа рап...Имаме си човек,който мноу добре се справя...Мене бе бива само с crip walk-а,за пеене не стаам...Пффф...омг...
    ее супер.кой е?щом е добър тряа го знаем

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от malkotu_zlo

късмет !
    не съм споменал лично теб
    I am what I am !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си