- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Малко помощ за една програмка ако може...
И така, проблемът е следния.. Имам да реша една задачка по информатика, ама вече тотално се оплетох тъй че ако има някой който може да ми помогне със source-a ще съм мноого благодарна.
Задачата е следната: Да се напише програма, която въвежда естествено число 'n' и 'n' на брой символи. Програмата да извежа броя на въведените символи, които са главни латински букви..
Може да ви се стори тъпичка, ама какво да се прави..![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
За кога ти трябва?Мога да я напиша утре.
ами нямам срок, просто не успях да я реша на изпитване.. ако можеш помогни, когато имаш време![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Чакай чакай да видя дали съм разбрал правилно.Не си могла да я решиш и сега искаш да видиш как се решава?!?!![]()
//Ако е така,съм много приятно изненадан.
Тва на коя програма паскал или ? С++
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ами да, LGPz-new, съвсем правилно си разбрал. Още повече че съм в паралелка с информатика и не мога да си позволя да изпускам материал, защото после..
А относно езика-на C++
Добре тогава.Нищо няма да разбереш,ако сама не помислиш в/у нея.Какво сте взели до сега на С++ ?Кажи каква е твоята идея.
ем всъщност преди малко я реших![]()
тя въобще не била трудна, само един for ии if за да добавя главните букви към брояча
Браво.