.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    вси4ки са позиори бе...си4кии...4ак ми се драйфа
    +1

Много сте предубедени. Ко ви пука кой как се облича и дали е позьор... Хората са различни и е глупаво да ги определяме по това какво слушат или как се обличат.. Има по - важни неща.. Няма смисъл да се тормозите от глупости. В крайна сметка секи се облича и прави тва, което иска. : )
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от ~Go~to~sleep~BitCh
    Аз си слушам всякакъв стил музика -без чалга...
    От 7-8 годишна,откакто тати ходи в Америка и ми купи албумите на Еминем си слушам яко рап,хип хоп,обаче винаги съм се обличала нормално...
    ся слушам метъл,пънк,рок,обаче пак си ме кефи и рап и тфа е
    Обличам се ... ми... както се чувствам добре...то вече човек не може да се облече в черно,щото ще го помислят за Имо,не може да си сложи нито раирани чорапи,нито да си пусне бритон-щото пак е Имо и се нервя супер много затова....
    ...пък и аз съм минала през много стилове..все пак съм малка,а като си малък искаш да опиташ от всичко според мен няма лошо всеки да пробва това,което му харесва,докато намери свой собствен стил!

алили

interesno mi e kak trqbva da se obli4a 4ovek ako slu6a simfonii po cql den ?

Цитирай Първоначално написано от viktoriya_sn
    трябва да е рошав сигурно
    WE'RE NOT LEADING

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от viktoriya_sn
    представих си го<3... верно рошав,с шалче,палто,кецки...ау страхотен

Град
    yambol

fr

Vseki si obli4a koto 6te , naprimer az slu6am TATY a ma s poli4ki i s vratovrazki da sam trtagnala ima mn poziori , kolkoto da gi zabelejat che slu6at ne6ty az se obli4am extra normalno s chisti drehie i tav evajnoto !!
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Град
    yambol

fr

Vseki si obli4a koto 6te , naprimer az slu6am TATY a ma s poli4ki i s vratovrazki da sam trtagnala ima mn poziori , kolkoto da gi zabelejat che slu6at ne6ty az se obli4am extra normalno s chisti drehie i tav evajnoto !!
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Мега фен
    Град
    София
    Бас държа, че някой ако ме види никога няма да се сети какво слушам.

Нормално е,ако едно момиче е фенка на Бритни да иска да бъде Бритни.
    Ако някой харесва Ашли Тисдейл да се облича в такъв стил...
    Ако някой е фен на твърдата музика,да се облича "по-твърдо".
    Все пак вкуса на един човек си е един и при избора на музика и при избора на дрехи и т.н.
    Но,пък има и хора които се обличат много различно от музиката която слушат.
    Въпрос на вкус.Аз примерно слушам метъл и рок и се обличам така-така се харесвам.Но да правиш нещо само,защото се харесва на другите е тъпо.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Зависи.
    Музиката обаче повлиява на стила ...
    Примерно аз слушам твърда музика, но не се обличам чак толкова " твърдо ".
    Вярно е, че никога няма да си облека нещо което не ми харесва нищо, че пасва на стила ми и също така няма да се облека с розово лачено яке...
    Нося си обикновени черни блузки с дълъг ръкав, дънки или панталон, кецове и някое герданче, гривничка.
    За грима експериментирам, но не излизам от нас без черен молив... някак подчертава очите ми.
    Но всичко е въпрос на вкус... и така =)

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    И темата ти за начина ни на обличане ли е, или за позьорството?...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Глупости. Това, че харесваш дадена дреха и ти стои добре, но не се "причислява" към дадения стил, който ти харесваш, няма да я носиш ли? Това да си фен на дадена музика не означава, че трябва да се обличаш и да изглеждаш по някакъв характерен за нея начин. Нито пък да знаеш родата на всеки член от любимата си група до трето коляно. Това е музика. Чуваш я, усещаш я... Няма как да я съзреш.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Темата е изтъркана.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз харесвам METAL i ROCK , но се обличам с тесни дънки , прилепнали блузки , ходя на токчета и никога не бих се обякла като металка , въпреки че наистина обожавам тази музика.Мисля , че не е нужно човек да се облича в зависимост от стила музика , която слуша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си