- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Според музиката...и стила :/
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
Много сте предубедени. Ко ви пука кой как се облича и дали е позьор... Хората са различни и е глупаво да ги определяме по това какво слушат или как се обличат.. Има по - важни неща.. Няма смисъл да се тормозите от глупости. В крайна сметка секи се облича и прави тва, което иска.: )
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
interesno mi e kak trqbva da se obli4a 4ovek ako slu6a simfonii po cql den ?
трябва да е рошав сигурноПървоначално написано от viktoriya_sn
![]()
WE'RE NOT LEADING
представих си го<3... верно рошав,с шалче,палто,кецки...ау страхотенПървоначално написано от viktoriya_sn
Vseki si obli4a koto 6te , naprimer az slu6am TATY a ma s poli4ki i s vratovrazki da sam trtagnala ima mn poziori , kolkoto da gi zabelejat![]()
![]()
che slu6at ne6ty az se obli4am extra normalno s chisti drehie i tav evajnoto !!
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Vseki si obli4a koto 6te , naprimer az slu6am TATY a ma s poli4ki i s vratovrazki da sam trtagnala ima mn poziori , kolkoto da gi zabelejat![]()
![]()
che slu6at ne6ty az se obli4am extra normalno s chisti drehie i tav evajnoto !!
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Бас държа, че някой ако ме види никога няма да се сети какво слушам.
Нормално е,ако едно момиче е фенка на Бритни да иска да бъде Бритни.
Ако някой харесва Ашли Тисдейл да се облича в такъв стил...
Ако някой е фен на твърдата музика,да се облича "по-твърдо".
Все пак вкуса на един човек си е един и при избора на музика и при избора на дрехи и т.н.
Но,пък има и хора които се обличат много различно от музиката която слушат.
Въпрос на вкус.Аз примерно слушам метъл и рок и се обличам така-така се харесвам.Но да правиш нещо само,защото се харесва на другите е тъпо.
Зависи.
Музиката обаче повлиява на стила ...
Примерно аз слушам твърда музика, но не се обличам чак толкова " твърдо ".
Вярно е, че никога няма да си облека нещо което не ми харесва нищо, че пасва на стила ми и също така няма да се облека с розово лачено яке...
Нося си обикновени черни блузки с дълъг ръкав, дънки или панталон, кецове и някое герданче, гривничка.
За грима експериментирам, но не излизам от нас без черен молив... някак подчертава очите ми.
Но всичко е въпрос на вкус... и така =)
И темата ти за начина ни на обличане ли е, или за позьорството?...
Глупости. Това, че харесваш дадена дреха и ти стои добре, но не се "причислява" към дадения стил, който ти харесваш, няма да я носиш ли? Това да си фен на дадена музика не означава, че трябва да се обличаш и да изглеждаш по някакъв характерен за нея начин. Нито пък да знаеш родата на всеки член от любимата си група до трето коляно. Това е музика. Чуваш я, усещаш я... Няма как да я съзреш.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аз харесвам METAL i ROCK , но се обличам с тесни дънки , прилепнали блузки , ходя на токчета и никога не бих се обякла като металка , въпреки че наистина обожавам тази музика.Мисля , че не е нужно човек да се облича в зависимост от стила музика , която слуша.