- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо си пипате слабините, момчета?
Е аз съм имала случаи , в които момчето щом е седнало си го държи нон стоп ако няма кой друг да му го държие как да не гледам там то ти става интересно
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Az si go pipam za da proverq dali e tam.Moje da se razgleda i kato pozdrav.
Po su6tiq na4in si pipam djobovete za da vidq dali kliy4ovete ot kolite mi sa tam,ili puk portfeila i dokumentite.
Te ti sichkata gaz!
мен ми става кофти като видя така момчетата да се чешат или там квото правят..мн е смешно![]()
... емПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Еми различно .Някой път боксерките ни притискат здраво топките и баркаме да ги наместим,друг път пък ни сърби или ни боли ,а пак може и ти да си мноо секси и ...
Бихте ни го лапали обаче ако ние сме го пипали с рака няма да се здрависатеПървоначално написано от Memento mori!
![]()
![]()
Като поздрав?!Първоначално написано от Marto_G
..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ти не се ли пипаш по клитора за поздравПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
..
![]()
Мии .. свикнала съм за поздрав да пипам твоя .. клитор.Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
xaxaxax..emi poradi mn pri4ini..mestim si go..ot ediniq v drugiq kra4ol..4eshim si go 4at pat (teb putinceto ne te li sarbi ot vreme na vreme) ..i nqkoi pyt i ot kef..:P :P :P
Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!
mi az rqdko se baram tam ddzaky nqkyi ne se e obrusnal i go surbi
ot kosmite a pri dr e prosto za da si go namestqt az naprimer kogaty mi e zabelen nemoga da go turpq mi se turka glavata v ga6tite
![]()
I Fight only for myself and love only myself..
Първоначално написано от dj_big_m_Si
Че вие за кеф ли го правите?![]()
+1... a ima nqkoi koito izob6to ne se use6tat daje... moje da staqt da si govorqt s nqkoe momi4e i po edno vreme gleda6 toi si bara ta6acite.... ami kvo da kaja prosto... no problem normalno da vi zasurbi ama pone v teq situacii da ne se nalaga da gledame va6to "4esane". predpolagam ne vsi4ki sa taka ama za tezi koito sa.. molq viПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Хубу де ,Барбитата, кое е толкова гадно или гнусно да гледате как някое сладурче са почесва?! Надали им а такива индивиди да изглеждат като че ли са крастави и т.н..... :P Аз лично нямам такива проблеми, ако някой нещо го сърби.....може да дойде да си лафим и да се почесва нищо няма да му кажа... А и м/у др на жените също им се случва нещо да ги досърби
![]()
Е аз не се чеша там, поне не на обществени места.![]()
Ем не аз ти казвам на площада и заставяш на пътя и биеш барабана...Първоначално написано от plmn``
Рядко пипам там,ама понякой път се изкривяваили пък като се избръсна и малко боца и ме сърби
![]()
Поне си признавашПървоначално написано от petet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По принцип като се обръсна и ме сърби и често се чеша, или понякой път го намествам щот се изкривява...ама гледам да не е на обществено място щот е неудобно...ама най неудобно ми е да получа ерекция на обществено място![]()
Първоначално написано от thefreak