- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-забавни моменти в училище?
споделете някои забавни моменти от училище...Било то с учители/съученици etc...
В момента се сещам само как целия клас излезе от часа по български без никакви обеснения. 5 минути седях пред стаята и са хилих кат насран.
После ще постна още.
Ami imalo e mn zababvni momenti s u4iteli i suo4enici.Nai-zabavno e kogato se buzikame s u4itelite i te se hva6tat,no bez lo6i 4uvstva de :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
mi vednaj s edna moq fr sabuhme gashtite na edin priqtel az go darjah a tq varsheshe drugata rabota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях на 7-8 г. когато живях срещо лудницата,дойдоха 10-11г. и вече живея срещо нас!
Най-забавния момент беше когато ме изпращаха.
Леле... колко сте тъпи!
Часовете по математикаГ-на и той на нашия акъл. Само простотии говори и ни остава да си прайм кот искаме
. В неговия час чинове са се обръщали и директора дойде един път да ни направи забележка, щоту сме му пречили
.
Един път в час по химия на госпожата почна да й звъни телефона. Тя тъкмо се канеше да дигне и ние с цялата си наглост почнахме да пляскаме, колкото се може по силно, за да не може да говори![]()
Има и още доста случки, ама сега не се сещам![]()
Днес беше забавно на дипломирането като пуснаха слайд със снимки на учители и първа беше директорката.При което като й излезе снимката всички почват да се хилят и да питат коя е тая...ама на яките даскали много се аплодираше и свиркаше.
Ами много са. Веднъж 2 момичета си бяха купили семки и раздаваха на всички и в целия час по български се чоплеха семки. Цялата земя стана в шльопи(не знам дали е точната дума) и г-жата много се ядоса. Г-жата накара 2-те момичета да отидат и да вземат по една метла![]()
![]()
и да започват да метат и много се смяхме, пък и те не могат да метат
![]()
ужас просто.
Един път момчетата бяха купили сапун и таолетна хартия. Това пак става в час по български и понеже тази все ходи на високи токчета натъркаха дъската и подиума със сапуна, че тя да се хлъзне и падне. Ама нищо не стана.А пък с таолетната хартия се увиваха... е това беше 7 клас, вече сме за 9 и се разделихме. Има и други истории, но не ми се разказва.
аз се сещам как си купихме един течен сапун че стария свърши и аз и моята приятелка се миехме по няколко пъти и си слагахме по една шепа сапун и излизахме на вън в коридора и си мажехме ръцете а госпожата нищо не казваше![]()
а миналия ден решихме че не ни трябва сапуна щото свършва годината и изсипахме полвината на чина госпожада докат се усети го бяхме размазали мноо яко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
яко миене беше после
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-якото беше,когато в 8ми клас(преди 4г)си купихме каса и като я надуехме цял ден майна едно и също и даскалите бяха събрали подписка да не я пускаме,но директора дойде и каза "по-силно давайте тва само ушите ми дразни"(а ние бяма на 1вия етаж,а той на 2рия) има мн неща но просто не се сещам
ми...когато с цялата компания влизахме в бункерите под даскалото...просто беше уникално...тва е един от най-запомнящите ми се моменти в старото ми училище![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Много яки са часовете с господина по право.Много яко нарежда другите даскали ама много яко им слага ...
"Скоро видях една бифша учителка по английски дето преподаваше тука преди вие да дойдете..От бели хапове е минала на розови , и като гледам все още бърка в контакта" После почва да слага на едно момче от класа...И изрежда някои други даскали , прякори им измисля...И задължително коментира футболните срещи които са минали и предстоят...
"господине идвате ли на вилата с нас?Ще се размажем"
господина вика:
"Направо ще се одрежим"
Хахаха и при нас има много забавни истории.
Вчера в час по физика на всички ни беше адски горещо и дадохме на госпожата едно шише и всички заедно с нея почнахме да се мокрим и да се гоним из стаята![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Бях намазал дъската с олио, познайте дали можеше да се пише![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
последния ден учителите ни освободиха в 5 стаи с чинове и столове направихме пирамиди и се качвахме класната на едната стая ги хвана ама тя е мн яка и тя се качи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-яко беше когато идва даскалката по английски влиза в стаята и сички започват да пляскат тя жената напрао беше потресена и тогава влезе един от класа увит в тоалетна хартия и й подари една зелка(щот ние й викаме зеле заради голяма коса)и тя после искаше наказания за целия клас а у нищо нестана ама погледа й е назабравим просто![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Прощалната ни(тая год) беше мн яка. Адски мн смях имаше. Едно момче да се прай на голям гъзар си поръча бира. Обаче няколко човека дет седели до него му бяха сложили у бирата олио, оцет и сол. Ама тоя не се усети и я изпи
. После сички го базикаха "Дай малко бира бе!"
aami mnogo sa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ебахти тъпанарите сте ,нереално![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Мене най ме израдва като ни хванаха да пием бира пред кабинета на заместник-диркторката...![]()
emii vednuj imahme 4as po bg i az i o6te 2 fr ne ni se vliza6e a be6e i pazara i samy vlizame kum kraq na 4asa i gospojata "kude hodite vie we?" i az "mi da qdem kebap4eta i kufteta na pazara"a pogleda iiii rlzzz
![]()
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
emi na4i vednaj si stoqh na prozoreca pred u4itelskata a tam ima6e ostaeni nqkfi saksii s cvetq.. a aotdolu be6e daskalkata po BEL ii az obqsnqqh ne6to na edin fr i po eno vreme zamqtam i zaborih aksiqta i tq padna na glavata na gjata ..i posle me izpitaha i me vikaha pri direktora ..be6e mn qko![]()
a drq slu4ai be6e po matematika.. mn mrazihme gjata i az re6ih 4e ia re6enie na problemai namazah s stola i s 2 tubi4ki kanekolit i poneje tq ne gleda kat sqda i vednaga pobarza da sedne ii po eno vreme oseti 4e ne6to nemoje da si otlemi polata ii darpa6e darpa6i i q skusa i trqq6e da hodi po kiloti v koridorite
![]()
![]()
![]()
aa vednaj bqhme na plaj s klasnata koqto nosi o4ela ..darja da otbeleja bez tqh ne vijdam mnogoii si be6e kupila kitaisko qdene tam no be6e leko zadrmqla na 6azlonga i nii zehme eno vodoraslo ne mnoo golqmo i go slojihme vatre ii tq go izqde kato misli6e 4e e ot oneq 4ernite gabi det sa slagat i az nz kfi sa ama vajnoo 4e go izqde
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
когато бях в Бг ... иии всеки ден беше инт ... не е имало скучен ден .. не сме правили кои знае колко различни работи но винаги сме се смяли мнооооогоо ... но таи де аз лично няма да забравя 11 март... рд=то ми ... момичетата /приятелките ми от класа/ се бяха събрали и ми бяха взели едно часовниче /с екранче - любимия ми цвят / .. ии точно мои стил... с една картичка и аз нали закъснявам 1ви час влизам те се почнаха с "ЧРД..." след часа ми пяха песничка ... бях МЕГГА щастлива... хааааах кога беше товаа....... преди 4 месеца...![]()
Оо много ненормални неща се сещам!Веднъж имахме лабораторно по химия и понеже сме на 3-тия етаж а химията е на 2-рия и се преместихме там за лабораторното и химичката докато оправяше разни неща ние изхвърлихме някакви саксии през прозореца,счупихме облицовката на стената,надраскахме чиновете и направихме страшно много боклук![]()
![]()
и после като си отидохме горе на 3-тия етаж и дойде директорката със химичката и всички момчета дето бяха счупили облицовката им дадоха по един чук и пирони и ние както си седиме горе и чуваме наще как коват долу облицовката...а то не беше смях то не беше чудо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()