- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садистично анално чукане
Kakvo spored vas e sadistichnoto analno chukane? Kak e bilo nai-brutalno pri vas i kakvo mislite po vuprosa? Ako nqkoi ima tejki momenti moje da obqsni.
Eating isn't cheating - Arnold
Садистично, чак брутанлно мисля, че не съм имала. Какво имаш предвид?
Но със сигурност, не обичам бавния анален секс - неприятен ми е. Обичам го страстен и грубоват и да ми държи здраво дупето(може и косата). Това е моят идеал.
Пффф, аз като не съм правил анален и не знам, ама с нетърпение чакам тука да се изказват. Пфффф.
Аз не съм против аналния секс, нито съм "за".Приятелят ми смята, че аналният секс е повече за мъжете, защото и те имат задници.А пък и не ни е омръзнал оралният и вагиналият, напротив даже сега ни е по - интересен отколкото в началото, за да започваме и с анален.![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Защо се пишеш "mother" след като си момче ?Първоначално написано от mother
![]()
то че си боли-си боли,но
чак садастично-не![]()
няма такива работи,всичко си е
до партниора според мен,как подхожда.![]()
Ебаси тъпата тема. Абе хора осъзнайте се!
Не е лоша идея преди да пишете в този форум да си удряте по една чекия за да се успокоите. След това риска да се пишат простотии значително намалява.
Никъде не видях правило където да се упоменава, че момчетата трябва да са с мъжки никове.Първоначално написано от Чичко_Полицай
Zaglavieto na temata e ot edin izraz na Milena_Pld. Stana mi interesno koi kak go razbira i kak e izpitval podobno tejko analno izjivqvane.
P.S. Na Crag Hack otkakto mu pisah che ne moga da mu pomogna s razmera i zadovolqvaneto i zapochna mnogo losho da se zaqjda.![]()
[/b]
каеаш ме да й тълкувам думите?Първоначално написано от amatorium
няма начин
![]()
Въпреки, че претендираш, че си на малко по-зряла възраст, интелектът и поведението ти са на средностатистически пубер.Първоначално написано от amatorium
И темите, които пускаш. И отговорите, които даваш. И лафчетата, които пускаш. И дори начина, по който се опитваш да се заяждаш с мен - правиш го като осмокласник.
Не на последно място е и латиницата, която оформя цялостният ти облик.
Сега преди да тръгнеш да мислиш какъв ученически лаф да ми вкараш "за да ме затапиш", замисли се дали няма правота в думите ми. Хубаво е човек от време на време да се замисля върху думите на другите. Полезно е. Ако си поне малко интелигентен, ще го направиш.
Nqmam namerenie da se zaqjdam.![]()
Питайте milena_pld
Единственото момиче на 13 години, което предпочита аналния секс.
Какъв е резултатът ли ?
МНого прост: насра се пред съучениците си на първия учебен ден![]()
Момко, не знам дали са "тъпи темите му", но ако си забелязал всички теми, пуснати от него са актуални и се изписват поне по 5-6 страници в тях. Следователно са итересни. Не съм видяла до сега негова тема, която да не е ужажена..Първоначално написано от Crag Hack
П.П. Найстина нищо лично! ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми не мога да кажа садистично ,обаче няма да забравя ,когато бях с белезници и той не ме слушаше ако му казвам например - забави за малко или нещо такова)) Това ми харесва.Обичам да ме контролират : -)
{SeXy_BaBy} ммдаааа , трябва да се види, че в леглото има мъж.
И аз обожавам да ме чука бясно и без да ме слуша ....![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
на колко си?Първоначално написано от mishaaaaa
Пхаахахах , защо?Наколкото и да съм това не е твоя работа.
просто питам, неграмотнице![]()
много сте извратени ! капитализма ви направи лиги![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Хмм... не знам какво влиза към 'садисти4ното анално 4укане'Да те 4укат така, 4е после да те4е кръв брои ли се?
![]()
Робинята на Quench
Не би трябвало да те е срам от годините ти, щом вече си се отракала така, че чак и да обожаваш мъж (а не момче, поне ти не спомена такова) "да те чука бясно".Първоначално написано от mishaaaaa
@Crag Hack: Към коментара на SpOrTs_GiRl ще добавя и че amatorium не пише на лаитница, защото така си е избрал, а просто заради невъзможността да ползва кирилица (не че той има нужда от адвокат).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Neznam. Predpolagam, che moje da se tulkuva kato bolezneno i protiv chuvstvata na momicheto. Prosto tazi replika mi se e zapechatala i reshih da popitam kak go tulkuva vseki i dali e imal podobni momenti, koito gi interpretira imenno kato takova.Първоначално написано от SINDEL
Мати ти какво очакваш от Миленка :PПървоначално написано от amatorium
Spored men sadisti4no analno 4ukane e da ti razporat gaza ot sex i da hodi6 posle da te 6iqtOtvrat