- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садистично анално чукане
Гадно .. ти имаш ли шевове отзад?Първоначално написано от baby_leisy
Az sashto pisha na latinica. Tova li ni opredelq tuk? Delim se na pisheshti na latinica i kirilica i po tova opredelqme intelekta si? Az imah vyzmojnostta da obshtuvam s amatorium i izvan foruma i tova mi dade mnogo - beshe vajno za men da go kaja.Първоначално написано от Crag Hack
Otnosno temata - az analen sex ne sym pravila, poradi prostata prichina, che ne uspqh da iztarpq ujasnata bolka, koqto izpitah pri opita na penisa da vleze v anusa mi. I sadistichna bih narekla imenno tazi bolka, no ne q preodolqh...
Този форум е МНОГО разпуснат!!! Всички трябва да пишат на КИРИЛИЦА и да се спазват и останалите правила на форума! Направиш ли три провинения - получаваш БАН и това е, няма туй-онуй!!! Като сте толкова неграмотни,че не можете да влезнете в чичко Гуугъл и да си маерите кирилизатор, тогава въобще не пишете тук! Ся, сорри, ама правилата са си за всички!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Nqma pravilo, koeto da upomenava, che e zadyljitelno pisaneto na kirilica.Първоначално написано от L0LiPoP
blizalke davai, badi losha![]()
Чак садистично не мисля,както се изразиха съфорумници да те шият и да ти тече кръв.Това опира и с брутализъм.Чукали са ме по бурно отзад и както и други момичета от форума и не само от него ми е ясен израза "скъсан/пръснат/ задник".Но определено по бързия анален и не само анален секс ми допада повече ....,въпреки ,че си падам един вит романтичка.Нищо че след това мое изказване ще ме сметнете за роматичка с изкривени представи за романтикат![]()
Романтиката според мен не пречи на качественото ебане. Дори могат да се допълват ако питаш мен.Първоначално написано от Mona_90
Първоначално написано от mother
Да съгласна съм с тебе,обаче няма ли да се съгласиш ,че качестването ебане не зависи от това колко е грубо?!
Така е, ама като се разгорят страстите, бавното чукане просто не върви.![]()
За сведение, не съм правил анален секс, така че не знам какво е. Все не ми пускат там![]()
И на мен ми се иска да е така, обаче... явно да се възпитават дечурлигата е невъзможно.Първоначално написано от L0LiPoP
Az nesam imala takiva prejivqvaniq 4ak sadistichnoto analno chukane,bila sam s mom4e ,koeto mnogo vnimava i moje da se kaje ,4e predpo4itame po bavniq analen sex.Първоначално написано от amatorium
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ей OtherDimension би ли ми пояснил защо съм неграмотница.
Въпреки че пиша доста грамотно , по - грамотно от много други в този форум, аз пак съм обиждана.Чакам ????
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Nqkoi hora ne mogat da pishat na bulgarski, ti za latinicita mi govorish. Osven tova, toku shto dopusna greshka. Da q broiqt li moderatorite za chervena tochka? Ili nai-dobre da se vurnem v srednovekovna Qponiq - tam sa otsichali glavi za takava arogantnost kato tvoqtaПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
amatorium на мен ли говориш?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ne. Komentirah drugi kakto vijdash. Jalko, che temata se prevurna v pulno zaqjdane.Първоначално написано от mishaaaaa
Eating isn't cheating - Arnold
добре дошъл в тийн проблем![]()
amatorium а извинявай , мислех че говориш на мен.
Май всяка тема , в която се включа става заяждане. .... хихих
Според мен си пред цикъл.Първоначално написано от mishaaaaa
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И според мен (:Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
По темата- може би най-точно ще отговори някоя професионалистка на този въпрос.
Хах , защо , много ли се ядосвам и нервя?Оооо , вярно , наближило е ,скоро ще ми дойде![]()
![]()
![]()
Ай стига спами ве, осрахте пак темата на човека... никой не го ебе дали ще ти идва или не.Първоначално написано от mishaaaaa
Иначе по темата, всички биха казали, че им харесва... нали се правят на лоши момичета![]()
Ne e taka. Az iskreno kazah, che bolkata e noponosima za men.Първоначално написано от Bolt_f
Bolt_f , не просто 2-ма човека коментираха моят цикъл,за това се обадих и пак аз съм виновна нали?!?!?!?!?!?!?!?!?!
I pak spamish, nali?Първоначално написано от mishaaaaa
Еееее! Омазахте на 4овека темата. Айде стига спорили за цикъл и за латиница/кирилица...![]()
![]()
Робинята на Quench