.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_leisy
    Spored men sadisti4no analno 4ukane e da ti razporat gaza ot sex i da hodi6 posle da te 6iqt Otvrat
    Гадно .. ти имаш ли шевове отзад?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Не на последно място е и латиницата, която оформя цялостният ти облик.
    Az sashto pisha na latinica. Tova li ni opredelq tuk? Delim se na pisheshti na latinica i kirilica i po tova opredelqme intelekta si? Az imah vyzmojnostta da obshtuvam s amatorium i izvan foruma i tova mi dade mnogo - beshe vajno za men da go kaja.
    Otnosno temata - az analen sex ne sym pravila, poradi prostata prichina, che ne uspqh da iztarpq ujasnata bolka, koqto izpitah pri opita na penisa da vleze v anusa mi. I sadistichna bih narekla imenno tazi bolka, no ne q preodolqh...

Този форум е МНОГО разпуснат!!! Всички трябва да пишат на КИРИЛИЦА и да се спазват и останалите правила на форума! Направиш ли три провинения - получаваш БАН и това е, няма туй-онуй!!! Като сте толкова неграмотни,че не можете да влезнете в чичко Гуугъл и да си маерите кирилизатор, тогава въобще не пишете тук! Ся, сорри, ама правилата са си за всички!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Този форум е МНОГО разпуснат!!! Всички трябва да пишат на КИРИЛИЦА и да се спазват и останалите правила на форума! Направиш ли три провинения - получаваш БАН и това е, няма туй-онуй!!! Като сте толкова неграмотни,че не можете да влезнете в чичко Гуугъл и да си маерите кирилизатор, тогава въобще не пишете тук! Ся, сорри, ама правилата са си за всички!
    Nqma pravilo, koeto da upomenava, che e zadyljitelno pisaneto na kirilica.

blizalke davai, badi losha

Град
    В Небитието

отг

Чак садистично не мисля,както се изразиха съфорумници да те шият и да ти тече кръв.Това опира и с брутализъм.Чукали са ме по бурно отзад и както и други момичета от форума и не само от него ми е ясен израза "скъсан/пръснат/ задник".Но определено по бързия анален и не само анален секс ми допада повече ....,въпреки ,че си падам един вит романтичка.Нищо че след това мое изказване ще ме сметнете за роматичка с изкривени представи за романтикат

Re: отг

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Чак садистично не мисля,както се изразиха съфорумници да те шият и да ти тече кръв.Това опира и с брутализъм.Чукали са ме по бурно отзад и както и други момичета от форума и не само от него ми е ясен израза "скъсан/пръснат/ задник".Но определено по бързия анален и не само анален секс ми допада повече ....,въпреки ,че си падам един вит романтичка.Нищо че след това мое изказване ще ме сметнете за роматичка с изкривени представи за романтикат
    Романтиката според мен не пречи на качественото ебане. Дори могат да се допълват ако питаш мен.

Град
    В Небитието

Re: отг

Цитирай Първоначално написано от mother
    Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Романтиката според мен не пречи на качественото ебане. Дори могат да се допълват ако питаш мен.

Да съгласна съм с тебе,обаче няма ли да се съгласиш ,че качестването ебане не зависи от това колко е грубо?!

Така е, ама като се разгорят страстите, бавното чукане просто не върви.
    За сведение, не съм правил анален секс, така че не знам какво е. Все не ми пускат там

И на мен ми се иска да е така, обаче... явно да се възпитават дечурлигата е невъзможно.

Re: Садистично анално чукане

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Kakvo spored vas e sadistichnoto analno chukane? Kak e bilo nai-brutalno pri vas i kakvo mislite po vuprosa? Ako nqkoi ima tejki momenti moje da obqsni.
    Az nesam imala takiva prejivqvaniq 4ak sadistichnoto analno chukane,bila sam s mom4e ,koeto mnogo vnimava i moje da se kaje ,4e predpo4itame po bavniq analen sex.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Ей OtherDimension би ли ми пояснил защо съм неграмотница.
    Въпреки че пиша доста грамотно , по - грамотно от много други в този форум, аз пак съм обиждана.Чакам ????
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    И на мен ми се иска да е така, обаче... явно да се възпитават дечурлигата е невъзможно.
    Nqkoi hora ne mogat da pishat na bulgarski, ti za latinicita mi govorish. Osven tova, toku shto dopusna greshka. Da q broiqt li moderatorite za chervena tochka? Ili nai-dobre da se vurnem v srednovekovna Qponiq - tam sa otsichali glavi za takava arogantnost kato tvoqta
    Eating isn't cheating - Arnold

amatorium на мен ли говориш?
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    amatorium на мен ли говориш?
    Ne. Komentirah drugi kakto vijdash. Jalko, che temata se prevurna v pulno zaqjdane.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    добре дошъл в тийн проблем

amatorium а извинявай , мислех че говориш на мен.
    Май всяка тема , в която се включа става заяждане. .... хихих

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Според мен си пред цикъл.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Според мен си пред цикъл.
    И според мен (:

По темата- може би най-точно ще отговори някоя професионалистка на този въпрос.

Хах , защо , много ли се ядосвам и нервя?Оооо , вярно , наближило е ,скоро ще ми дойде

Хах , защо , много ли се ядосвам и нервя?Оооо , вярно , наближило е ,скоро ще ми дойде
    Ай стига спами ве, осрахте пак темата на човека... никой не го ебе дали ще ти идва или не.

Иначе по темата, всички биха казали, че им харесва... нали се правят на лоши момичета

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Иначе по темата, всички биха казали, че им харесва... нали се правят на лоши момичета
    Ne e taka. Az iskreno kazah, che bolkata e noponosima za men.

Bolt_f , не просто 2-ма човека коментираха моят цикъл,за това се обадих и пак аз съм виновна нали?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Мега фен
    Град
    Bolt_f , не просто 2-ма човека коментираха моят цикъл,за това се обадих и пак аз съм виновна нали?!?!?!?!?!?!?!?!?!
    I pak spamish, nali?

Мега фен
    Град
    SF
    Еееее! Омазахте на 4овека темата. Айде стига спорили за цикъл и за латиница/кирилица...

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си