- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде и математиката мина!
Само аз ли така си мисля или геометрията беше по-трудна???![]()
...Най-гадното за мен беше,че на въпросите,където се пише отговор,повечето(или май всичките)бяха геометрий...А те са с по 3 точки...
Алгебрата ми беше по-лесна,ама честно да си кажа...не очаквам висок резултат....В стаята ми едно момиче каза,че 1ви вариант бил най-лесния...
В при вас как мина???
Незнам на мене тези с свободен отговор ми бяха трудни,ама написах нещо.....сега чакаме да качат теста и отговорите !![]()
Да...сайта на МОН е блокнал,а в РИО-то няма нищо ново...![]()
Аха сигурно и като излезнат резултати на 3 пак ше блокира!
Ох,ама така всички като говорите,че теста бил труден започвам да се шокирам за СРЕДЕН 3!![]()
![]()
...МАле ужас,ужас...Ох,ако изкарам 4 ще е ебати кефа.
![]()
На геометрията се затруднихте,нали???Аз на свободните отговори писах някви работи...
А на оня въпрос дето беше от алгебрата с онея 3та-Алеко,Борил,Васил(бе не беше Васил...нещо с в беше...),какво писахте???
Аз писах Б-че Борил казва,че е Алеко.
Аз реших почти всички със свободен отговор. И дано са ми верни.![]()
На 50 Б) ли е?![]()
50 със онея 3та ли??Първоначално написано от LovePoisoned
...
На 50 аз писах отговор 6,защото като сметнах и се получи на едното момче 48,а на другото 16 и 6 беше останало...Първоначално написано от SuNsEt
А на задачата с онея тримата и ламята писах този с буквата В(забравих му името)
Но незнам верни ли са...![]()
Беше много труден поне за мен...
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
?Първоначално написано от SuNsEt
Не беше ли онази, където Симеон и Георги зачерквали числа.. отговорът беше 6.![]()
Но може и да я бъркам с друга де.![]()
И на мен ми беше труден..Въпреки,че знам много,мисля че повече от 4 няма да имам и наистина 1ви вариант беше най-лесен
What i want is obvious , what i love is unique
саита на мон се е разблокирал бързо някой да изтегли теста отговорите и точките моля и го копнете тука
Оле аз макар,че цяла година си скъсах задника от учене ми беше много трудноИ сега като чета за тези с борили и другите 2 братя,май не съм си прочела правилно въпроса.Някой да помни какво питаха - кой е убил ламята или кой е казал истината?
![]()
А имаше един въпрс за състезание по математика с 30 задачи,оценяващи се с 4 точки за верен отговор и -1 за грешен отговор.Питаше се колко най-малко ученици трябва да отидат,за да има поне двама с еднакъв брой точки,аз там писах 122 ученика а вие?
п.п. май ми се разби мечтата за ЕГ "иван вазов"(руската) пловдив![]()
Аааа...е аз за оная със онея 3та...Първоначално написано от LovePoisoned
Иначе със Симеон и Георги...писах или 6 или 18......охх...абе 6 или 18 писах беее?!
...
Още не са излезнали отговорите,току що влязахПървоначално написано от pifiella
![]()
Писах 18Първоначално написано от great_mari
мн ме дразнят еи така сеедно охлюви работат там толкова са бавни![]()
Не знам дали е така, или не, но на мен изпитът не ми се стори никак лесен, напротив, труден си беше. А и задачите по геометрия бяха повече от тези по алгебра, което не ме зарадва особено, тъй като по алгебра съм бомба, ама геометрията леко куца.
Ммм, предполагам, резултатът ми няма да е отличен, но...![]()
я вижте как са написали в саита на мон "Аз буки"за каква грамотност става дума...пф
http://www.minedu.government.bg/open..._7kl_math.html
мн беше гаден![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Абе най-малко 5.00 ще имам. На оная с 30те задачи не съм видял, че питат за точки. Аз ги смятах различните комбинации от отговори и написах "3 на 30-та степен плюс 1"А на оня квадрат с точка M по средата и със трите ъгъла 1:2:5 кво писахте? Аз 60.
Trust, will, courage - the three things one must have!