- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде и математиката мина!
ако имаш връзки всичко може!! на сестра ми една фр преди години кандидатстваше и имаше 2 по математика и благодарение на връзките на баща си влезе не в елитно но в що годе добро училище тъй че ...
сега нз как е вече
Ако майка ти и татко ти имат достатъчно пари влизаш където искаш![Което според мен е доста глупаво от страна на училището..]
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Мда.. това би навредило и на репутацията на училището, че имат много (на брой) тъпи ученици. Както казва един мой познат - можеш да завършиш НЕГ и да си останеш бунак, може и механо техникум да завършиш и да си излезеш човек.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Понякога е така наистина,трябв ада се признае...обаче твоя познат от механото ли е ?![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Горе-долу по памет си сметнах, 36 точки на математикатаКАто се има предвид, че не съм писала в час от началото на 6-ти клас, несъм ходила на уроци и други такива идиотщтини
![]()
mindscan
МЕрси страшно хора!! (bow)
Мн гаден беше теста тъз година мн геометрични
Хора може ли някой да ми каже тази таблица за оценяване която бяхте постнали преди време в темата ще важи ли и за този изпит , който правихме ? Тоест 16 точки е за 3 ?
аз мисля,че по тази таблица ще се оценява
Не. децата все повече затъпяват,а от министерството дават по-трудни тестове. Вероятно за точките,за които миналата година се е изкарвала оценка 3,сега ще е 3,25 и повечеПървоначално написано от Chefo_bg
А чул те господПървоначално написано от Ahm
!
Или в механото, или в строителния беше..Първоначално написано от ludo_momiche
Но това не означава, че думите му са просто за да изкара своето училище уникално, познавам жена, чийто син учеше в ПМГ, беше влязъл от олимпиади, но започна да взима наркотици и... стана най-лошото. ;(
Тъй че училището в никакъв случай не гарантира за добър успех... всичко зависи най-вече от човека.
Първоначално написано от LovePoisoned
Aaaa da,opredeleno si prav (nadqvam s ene se momi4e),oba4e vse pak kogato si v edno zagubeno daskalo, navrqno v kraq na grada,za men li4no 6ansa da propie6 po-rano i da vzima6 narkotici e po-golqm,ina4e e vqrno,4e v kraina smetka e do 4oveka i nikoi ne znae s vremeto kak 6te se ste4at obstoqtelstvata. Vse pak 4ovek sam nai-lesno moje da se zakopaen,taka kakto nikoi drug i da iska ne bi uspql..
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Надявам се,че тази година ще са по-милостиви към нас,а аз разбрах,че ще се оценява по скалата на математиците 16 точки за 3
малее много се усрах на теста чак ме е срам от себе си много ми беше нервно не ми стигна и времето и ужас офф дано тромбе да хвана никога не съм си представяла че ще се моля да имам тройка амаа ако наистина ще оценяват по тоя начин който каза Бебончето ще имам тройка 100% ама пак нз
<OJ>