.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 240 от общо 240
    ако имаш връзки всичко може!! на сестра ми една фр преди години кандидатстваше и имаше 2 по математика и благодарение на връзките на баща си влезе не в елитно но в що годе добро училище тъй че ...
    сега нз как е вече

Град
    СофиЯ
    Ако майка ти и татко ти имат достатъчно пари влизаш където искаш![Което според мен е доста глупаво от страна на училището..]
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Ако майка ти и татко ти имат достатъчно пари влизаш където искаш![Което според мен е доста глупаво от страна на училището..]
    Мда.. това би навредило и на репутацията на училището, че имат много (на брой) тъпи ученици. Както казва един мой познат - можеш да завършиш НЕГ и да си останеш бунак, може и механо техникум да завършиш и да си излезеш човек.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Понякога е така наистина,трябв ада се признае...обаче твоя познат от механото ли е ?
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Горе-долу по памет си сметнах, 36 точки на математиката КАто се има предвид, че не съм писала в час от началото на 6-ти клас, несъм ходила на уроци и други такива идиотщтини
    mindscan

Град
    СОФИЯ city
    МЕрси страшно хора!! (bow)

Мн гаден беше теста тъз година мн геометрични

Град
    ПлоВдИв маЙна
    Хора може ли някой да ми каже тази таблица за оценяване която бяхте постнали преди време в темата ще важи ли и за този изпит , който правихме ? Тоест 16 точки е за 3 ?

аз мисля,че по тази таблица ще се оценява

Цитирай Първоначално написано от Chefo_bg
    Хора може ли някой да ми каже тази таблица за оценяване която бяхте постнали преди време в темата ще важи ли и за този изпит , който правихме ? Тоест 16 точки е за 3 ?
    Не. децата все повече затъпяват,а от министерството дават по-трудни тестове. Вероятно за точките,за които миналата година се е изкарвала оценка 3,сега ще е 3,25 и повече

Град
    ПлоВдИв маЙна
    Цитирай Първоначално написано от Ahm
    Цитирай Първоначално написано от Chefo_bg
    Не. децата все повече затъпяват,а от министерството дават по-трудни тестове. Вероятно за точките,за които миналата година се е изкарвала оценка 3,сега ще е 3,25 и повече
    А чул те господ !

Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Понякога е така наистина,трябв ада се признае...обаче твоя познат от механото ли е ?
    Или в механото, или в строителния беше.. Но това не означава, че думите му са просто за да изкара своето училище уникално, познавам жена, чийто син учеше в ПМГ, беше влязъл от олимпиади, но започна да взима наркотици и... стана най-лошото. ;(
    Тъй че училището в никакъв случай не гарантира за добър успех... всичко зависи най-вече от човека.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Или в механото, или в строителния беше.. Но това не означава, че думите му са просто за да изкара своето училище уникално, познавам жена, чийто син учеше в ПМГ, беше влязъл от олимпиади, но започна да взима наркотици и... стана най-лошото. ;(
    Тъй че училището в никакъв случай не гарантира за добър успех... всичко зависи най-вече от човека.

Aaaa da,opredeleno si prav (nadqvam s ene se momi4e),oba4e vse pak kogato si v edno zagubeno daskalo, navrqno v kraq na grada,za men li4no 6ansa da propie6 po-rano i da vzima6 narkotici e po-golqm,ina4e e vqrno,4e v kraina smetka e do 4oveka i nikoi ne znae s vremeto kak 6te se ste4at obstoqtelstvata. Vse pak 4ovek sam nai-lesno moje da se zakopaen,taka kakto nikoi drug i da iska ne bi uspql..
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Надявам се,че тази година ще са по-милостиви към нас,а аз разбрах,че ще се оценява по скалата на математиците 16 точки за 3

малее много се усрах на теста чак ме е срам от себе си много ми беше нервно не ми стигна и времето и ужас офф дано тромбе да хвана никога не съм си представяла че ще се моля да имам тройка ама а ако наистина ще оценяват по тоя начин който каза Бебончето ще имам тройка 100% ама пак нз
    <OJ>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си