- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде и математиката мина!
Първоначално написано от Rebellion_Angel
Как няма радост бе?!Във 2ра немска влизаш още от 1во класиране!...Ами аз кво да кажа с бал 29 и нещо...
![]()
![]()
![]()
...
а сега ако някой ми каже и как се смята бала![]()
Имам 5,071.Жалко. Исках повече.
Btw в ПМГ тук оценката по математика се утроява!
Ех, може би и там щях да кандидатствам, нооо няма шанс.Искам в езикова сега.
Кой град? Аз за София говоря. Бях си харесала няколко училища ама там минималният бал е над 32,250... Пък немски не искам да уча. Просто не е за мене.Първоначално написано от SuNsEt
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
СБОГОМ 2РА АНГЛИЙСКА!!!!!!!!!Осрах се тотално, страх ме е да си проверя задачите които помня в сайта на мон. Беше ужасно, хипер мега трудно. Дано да променят формулата за оценяваме, защото иначе всики имаме 3. Те казваха че миналата година бил труден(а той не беше), а сегашния направо е за олимпиада. Миналогодишния е съвсем лесен сравнение с този. ПРЕДЛАГАМ ДА ОТИДЕМ ВСИЧКИ И ДА ГРЪМНЕМ МИНИСТЪРА!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Според мене винаги вариант 1 и 2 са по трудни от Вариант 3!Първоначално написано от gabi_94
Погледнете от добрата страна....ВСИЧКО СВЪРШИ!![]()
Не си само ти.Първоначално написано от gabi_94
На всички пробни имам над 5, а сега с цяла единица по-надолу, а на пробните няколко от учителките ми казаха, че са подбрали възможно най-трудните.
ВЪЛЧЕВ ТРЯБВА ДА УМРЕ!![]()
При нас и в АЕГ, и в НЕГ ще бъдат приети по 203 ученици.
http://asita.hit.bg/SCHOOL/LMS/priem.htm - Ето как да изчислите бала си в зависимост от това, какъв профил искате.
Моят излиза 33.642, ако имам 18 точки на преразказа по БЕЛ.. Ако са повече - супер.
Хааа, хора, аз така и не намерих миналогодишния тест! Дайте ми линк по ЛС, моля ви!!!
Ето това ме притесняваше за пробните - на един пробен изкарах 100 точки, на друг изкарах 93, на трети - 82, а на последния - 86.Създадоха ми впечатлението, че задачите ще бъдат леснички и...
![]()
Хей, гледай от добрата страна. Тука повечето сме с много под 5!Първоначално написано от LovePoisoned
![]()
Имам 3.71![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P и 5.50 po Bg ии съм вътрее
![]()
![]()
С 20 точки на преразказа по БЕЛ ми излиза БАЛ за 1ва Англ 33,28. Хора, кажете ми, че ще вляза!!!![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Хм, да, но по принцип съм свикнала да имам само 6 в клас по математика! А и на олимпиадите, които съм посещавала, съм изкарвала сравнително добри резултати за ученик, който не учи в математическа паралелка. Даже на връщане си викам: "Тази 6-ца от удостоверението за СИП - математика, не е заслужена."Първоначално написано от Rebellion_Angel
Смисъл... в нашето училище от випуска ни бях сред 3-те най-добри по математика момичета (момчетата не ги влече тоз предмет.. поне при нас!).
Аз ако имах под 5 на тоя изпит, щях да се самоубия! Наистина!
На мен бала ми излиза 31.558 , напълно съм доволна от него , дори нямая да има проблем ако е малко по-нисък . Сега трябва да вляза , където исках![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще влезеш!Първоначално написано от darking
(ама аз не...
)
Между другото не съм от София, но ми е интересно, тъй че ми кажете по колко са местата във вашите първи и втори езикови гимназии (АЕГ и НЕГ)?
Същото при мен. Пълни шестици в училище, частни уроци по математика (СИП никога не сме имали), с едни от най-високите оценки от всички и сега 4,25! Няма да ходя да се самоубивам я!Първоначално написано от LovePoisoned
Имах възможности за над 5, но ето че падна толкова много.![]()
Станалото станало. Няма как да го поправя или променя.
Животът е хубав!
![]()
Ще кажа нещо,което явно несъответства с вашето мнение,но нищо-според мен миналогодишния беше по-труден.Аз на тоя ,че с еизложих,така си е ,имам към 5,20,не ми се смята сега,но не беше такава трагедия и гадост,каквато го изкарахте. Може би геометрията наистина беше малко по-така,ама все пак...а бе квото стане,всикчо свърши,нищо не мога да променя,мога само да кажа "сбогом ПМГ"!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
^ Но понякога ти представлява трудност... сякаш имиджът на умния ученик вече не ти е присъщ. :S
аве как ше се осерете толкова вееее
имам 91 точки вееее на всичкото отгоре ми се беше доходило до кенеф по голяма нуждаи чаках половин час да мога да изляза
че даже и за 1 чикия в храстите до даскалото остана време
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Надеждата умира последна нали?Първоначално написано от taffy
![]()
Ми при нас в ПМГ не е така, поне с 5 трябва...доста над 5 бих казала,иначе ме устройвашеПървоначално написано от Rebellion_Angel
Ама аз разбрах,че тази година имало някава друга скала за оценяване,някой да знае за нещо подобно?![]()
УжасТ!Точките ми са за 4.![]()
ВЪЛЧЕВ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА УМРЕ!!!![]()