.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 240
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Ооох... 4,25... Сбогом елитни Софийски училища...
    С 5,25 и 4,25 и бал 31...
    Няма радост, няма радост!
    Как няма радост бе?!Във 2ра немска влизаш още от 1во класиране!...Ами аз кво да кажа с бал 29 и нещо... ...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    а сега ако някой ми каже и как се смята бала

Имам 5,071. Жалко. Исках повече.

Btw в ПМГ тук оценката по математика се утроява!
    Ех, може би и там щях да кандидатствам, нооо няма шанс. Искам в езикова сега.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ооох... 4,25... Сбогом елитни Софийски училища...
    С 5,25 и 4,25 и бал 31...
    Няма радост, няма радост!
    Как няма радост бе?!Във 2ра немска влизаш още от 1во класиране!...Ами аз кво да кажа с бал 29 и нещо... ...
    Кой град? Аз за София говоря. Бях си харесала няколко училища ама там минималният бал е над 32,250... Пък немски не искам да уча. Просто не е за мене.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Супер фен Аватара на gabi_94
    СБОГОМ 2РА АНГЛИЙСКА!!!!!!!!! Осрах се тотално, страх ме е да си проверя задачите които помня в сайта на мон. Беше ужасно, хипер мега трудно. Дано да променят формулата за оценяваме, защото иначе всики имаме 3. Те казваха че миналата година бил труден(а той не беше), а сегашния направо е за олимпиада. Миналогодишния е съвсем лесен сравнение с този. ПРЕДЛАГАМ ДА ОТИДЕМ ВСИЧКИ И ДА ГРЪМНЕМ МИНИСТЪРА!!!!!!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    СБОГОМ 2РА АНГЛИЙСКА!!!!!!!!! Осрах се тотално, страх ме е да си проверя задачите които помня в сайта на мон. Беше ужасно, хипер мега трудно. Дано да променят формулата за оценяваме, защото иначе всики имаме 3. Те казваха че миналата година бил труден(а той не беше), а сегашния направо е за олимпиада. Миналогодишния е съвсем лесен сравнение с този. ПРЕДЛАГАМ ДА ОТИДЕМ ВСИЧКИ И ДА ГРЪМНЕМ МИНИСТЪРА!!!!!!!!!!!!
    Според мене винаги вариант 1 и 2 са по трудни от Вариант 3!
    Погледнете от добрата страна....ВСИЧКО СВЪРШИ!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Не си само ти. На всички пробни имам над 5, а сега с цяла единица по-надолу, а на пробните няколко от учителките ми казаха, че са подбрали възможно най-трудните.
    ВЪЛЧЕВ ТРЯБВА ДА УМРЕ!

При нас и в АЕГ, и в НЕГ ще бъдат приети по 203 ученици.
    http://asita.hit.bg/SCHOOL/LMS/priem.htm - Ето как да изчислите бала си в зависимост от това, какъв профил искате.
    Моят излиза 33.642, ако имам 18 точки на преразказа по БЕЛ.. Ако са повече - супер.

Хааа, хора, аз така и не намерих миналогодишния тест! Дайте ми линк по ЛС, моля ви!!!

Ето това ме притесняваше за пробните - на един пробен изкарах 100 точки, на друг изкарах 93, на трети - 82, а на последния - 86. Създадоха ми впечатлението, че задачите ще бъдат леснички и...

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned

Хей, гледай от добрата страна. Тука повечето сме с много под 5!

Имам 3.71 :P :P и 5.50 po Bg ии съм вътрее

Повече от фен
    С 20 точки на преразказа по БЕЛ ми излиза БАЛ за 1ва Англ 33,28. Хора, кажете ми, че ще вляза!!!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Хм, да, но по принцип съм свикнала да имам само 6 в клас по математика! А и на олимпиадите, които съм посещавала, съм изкарвала сравнително добри резултати за ученик, който не учи в математическа паралелка. Даже на връщане си викам: "Тази 6-ца от удостоверението за СИП - математика, не е заслужена."
    Смисъл... в нашето училище от випуска ни бях сред 3-те най-добри по математика момичета (момчетата не ги влече тоз предмет.. поне при нас!).
    Аз ако имах под 5 на тоя изпит, щях да се самоубия! Наистина!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    На мен бала ми излиза 31.558 , напълно съм доволна от него , дори нямая да има проблем ако е малко по-нисък . Сега трябва да вляза , където исках

Цитирай Първоначално написано от darking
    С 20 точки на преразказа по БЕЛ ми излиза БАЛ за 1ва Англ 33,28. Хора, кажете ми, че ще вляза!!!
    Ще влезеш! (ама аз не... )

Между другото не съм от София, но ми е интересно, тъй че ми кажете по колко са местата във вашите първи и втори езикови гимназии (АЕГ и НЕГ)?

Хм, да, но по принцип съм свикнала да имам само 6 в клас по математика! А и на олимпиадите, които съм посещавала, съм изкарвала сравнително добри резултати за ученик, който не учи в математическа паралелка. Даже на връщане си викам: "Тази 6-ца от удостоверението за СИП - математика, не е заслужена."
    Смисъл... в нашето училище от випуска ни бях сред 3-те най-добри по математика момичета (момчетата не ги влече тоз предмет.. поне при нас!).
    Аз ако имах под 5 на тоя изпит, щях да се самоубия! Наистина!
    Същото при мен. Пълни шестици в училище, частни уроци по математика (СИП никога не сме имали), с едни от най-високите оценки от всички и сега 4,25! Няма да ходя да се самоубивам я!
    Имах възможности за над 5, но ето че падна толкова много.
    Станалото станало. Няма как да го поправя или променя.
    Животът е хубав!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Ще кажа нещо,което явно несъответства с вашето мнение,но нищо-според мен миналогодишния беше по-труден.Аз на тоя ,че с еизложих,така си е ,имам към 5,20,не ми се смята сега,но не беше такава трагедия и гадост,каквато го изкарахте. Може би геометрията наистина беше малко по-така,ама все пак...а бе квото стане,всикчо свърши,нищо не мога да променя,мога само да кажа "сбогом ПМГ"!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

^ Но понякога ти представлява трудност... сякаш имиджът на умния ученик вече не ти е присъщ. :S

аве как ше се осерете толкова вееее
    имам 91 точки вееее на всичкото отгоре ми се беше доходило до кенеф по голяма нужда и чаках половин час да мога да изляза
    че даже и за 1 чикия в храстите до даскалото остана време
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    Враца
    ОМГ, 3.97 /Абе хора, не ми казвайте, че при вас е толкова зле...В нащо ПМГ миналата година влизаха с 4 по мат и 4 по бълг.. Даже някои и с 3 са влезнали... А и докато не излязат резултатите нищо не се знае!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от taffy
    ОМГ, 3.97 /Абе хора, не ми казвайте, че при вас е толкова зле...В нащо ПМГ миналата година влизаха с 4 по мат и 4 по бълг.. Даже някои и с 3 са влезнали... А и докато не излязат резултатите нищо не се знае!
    Надеждата умира последна нали?

Град
    Бургас
    Ми при нас в ПМГ не е така, поне с 5 трябва...доста над 5 бих казала,иначе ме устройваше

Град
    Бургас
    Ама аз разбрах,че тази година имало някава друга скала за оценяване,някой да знае за нещо подобно?

Град
    старчески дом
    УжасТ!Точките ми са за 4.
    ВЪЛЧЕВ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА УМРЕ!!!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Ми при нас в ПМГ не е така, поне с 5 трябва...доста над 5 бих казала,иначе ме устройваше

Ако говорим за Софииското ПМГ.. Права си..
    Азз искам само даа питам за класиранията, на първото класиране само по първо желание ли приемат..или как..?

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си