- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде и математиката мина!
Теста си беше супер труден,не знам за другите два варианта.Задачите с отворен отговор ме затрудниха най-много,другите не бяха чак толкова трудни!Жалко,че изкарах 5,32!Исках поне 5,50!!!!!![]()
ОТ КОЙ ГРАД СИПървоначално написано от LovePoisoned
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Не,аз за Бургас говоря,и при нас трябв авсе едно 5 да се хване,към 32 бал става дума...ама аз съм скептик и вече се отчаях...Първоначално написано от ndx13
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Първоначално написано от taffy
Съжалява,цитата ми не беше правилен...
Мм.. Бургас.Първоначално написано от onlylovenosex
и аз имам толкова!Първоначално написано от taffy
![]()
![]()
Шокирана съм!!!!!!!! Сбогом елитни гимназии в София!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
gabi_94 добре дошла в клуба!Първоначално написано от gabi_94
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Абе дори и Вълчев не може да ги реши тея зядачи веТеста беше хипер труден няма пък да ставаме всички математици
![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Уф,гаден тест.До последните 10-15 задачи толкова се бях изтощила,че тръгнах да карам на тото..а там имаше и свободни отговориСега, като си проверих резултата имам или 60 (средния вариант),или 63 (по-добрия ;Р ),в оценки - 4.57 или 4.67
Предоволна съм ^^
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
оф мн беше труден особено тая тъпа геометрия охх нз дали съм хванала тройка![]()
![]()
Е чак пък да не си хванала тройка,не ми с евярва,успокой се...Първоначално написано от Divachence`f
ей някой да даде на ЛС теста с отговорите аче немога да го отворя![]()
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/
Ей тук има.
pleven sam az,za ot4kite pogledni na stranica 5Първоначално написано от ludo_momiche
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Извинявам се за глупавия въпрос , но има ли някакво определено място , на което ще са изложени резултатите ? Аз си мисля , че трябва да е в училището-гнездо но не съм сигурна . Просто не съм информирана![]()
Да,проврих вече...5,107 изкарах...УЖАААААС!!!Първоначално написано от barbie_94
немога да го отворя тря ми на ЛСПървоначално написано от ludo_momiche
Първоначално написано от Nexxar
отговора е сряда а аз писах понеделник![]()
Ми сряда естествено,аз си направих нещо като таблица,отначало само се колебаех над четвъртък,но сега със сигурност ми е вярно-сряда.
В моя клас има момче, което на националния по математика е имало към 4.90, а е било преди това в СМГПървоначално написано от darking
А пък доста хора от кварталните училища и провинцията имаха над 5
Така че недейте да се изхвърляте толкова много, не зависи толкова от къде идваш, повече зависи от това какво имаш в главата
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
и аз като си изчислих горе долу оценката и ми е 3.857 а на пробния изкарах 4 и 50 представяте ли си как се издъних ужас никъде няма да влеза по БЕЛ по мои изчисления ша имам 5 оф нзз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от eveto_xx
Съгласна съм.
сряда е,защото само в случай,че този ден е на 4-та дата,5-та,7-ма или шеста,той се среща четири пъти.От вторник до събота има три други дни,следователно не може вторник да е на 4-ти,а събота на 7-ми.Но пък от събота до вторник има два други дни и следователно единствената възможност е събота да се падне на 4-ти,а вторник на 7-ми.Така вече лесно можеш да определиш кой ден е 7-ми....Първоначално написано от Nexxar
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Влизаш във френската 100%,ако имаш по БЕЛ точно 5 или повече.Иначе в Джон Атанасов, Хенри Форд и в ТУЕС (ако държиш там изпити) ще влезеш, там не е толкова висок бал-а по принципПървоначално написано от Divachence`f
За Немската и Английската няма как, но във 2ра Англиска сигурно.Ако в НПМГ държиш изпит по география, и да изкараш на него 3.50,ще си вътре.Пробвай там, ако имаш силен предмет от следните : Химия, Биология, Математика, Физика и География.Но трябва да видиш до кога е срока за записването за изпитите- www.npmg.org ....Не са ти толкова нисаки оценките,споко
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал