.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 240
    Теста си беше супер труден,не знам за другите два варианта.Задачите с отворен отговор ме затрудниха най-много,другите не бяха чак толкова трудни!Жалко,че изкарах 5,32!Исках поне 5,50!!!!!

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Имам 5,071. Жалко. Исках повече.

Btw в ПМГ тук оценката по математика се утроява!
    Ех, може би и там щях да кандидатствам, нооо няма шанс. Искам в езикова сега.
    ОТ КОЙ ГРАД СИ
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ndx13
    Теста си беше супер труден,не знам за другите два варианта.Задачите с отворен отговор ме затрудниха най-много,другите не бяха чак толкова трудни!Жалко,че изкарах 5,32!Исках поне 5,50!!!!!
    Не,аз за Бургас говоря,и при нас трябв авсе едно 5 да се хване,към 32 бал става дума...ама аз съм скептик и вече се отчаях...
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от taffy
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    ОМГ, 3.97 /Абе хора, не ми казвайте, че при вас е толкова зле...В нащо ПМГ миналата година влизаха с 4 по мат и 4 по бълг.. Даже някои и с 3 са влезнали... А и докато не излязат резултатите нищо не се знае!
    Надеждата умира последна нали?
    Ми при нас в ПМГ не е така, поне с 5 трябва...доста над 5 бих казала,иначе ме устройваше

Ако говорим за Софииското ПМГ.. Права си..
    Азз искам само даа питам за класиранията, на първото класиране само по първо желание ли приемат..или как..?

Съжалява,цитата ми не беше правилен...

Цитирай Първоначално написано от onlylovenosex
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Имам 5,071. Жалко. Исках повече.

Btw в ПМГ тук оценката по математика се утроява!
    Ех, може би и там щях да кандидатствам, нооо няма шанс. Искам в езикова сега.
    ОТ КОЙ ГРАД СИ
    Мм.. Бургас.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ОМГ, 3.97 /Абе хора, не ми казвайте, че при вас е толкова зле...В нащо ПМГ миналата година влизаха с 4 по мат и 4 по бълг.. Даже някои и с 3 са влезнали... А и докато не излязат резултатите нищо не се знае!
    и аз имам толкова! Шокирана съм!!!!!!!! Сбогом елитни гимназии в София!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    gabi_94 добре дошла в клуба!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Където той,там и аз! :D
    Абе дори и Вълчев не може да ги реши тея зядачи ве Теста беше хипер труден няма пък да ставаме всички математици
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Уф,гаден тест.До последните 10-15 задачи толкова се бях изтощила,че тръгнах да карам на тото..а там имаше и свободни отговори Сега, като си проверих резултата имам или 60 (средния вариант),или 63 (по-добрия ;Р ),в оценки - 4.57 или 4.67 Предоволна съм ^^
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

оф мн беше труден особено тая тъпа геометрия охх нз дали съм хванала тройка

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    gabi_94 добре дошла в клуба!
    Стиига we пиленца!! Все някъде ше влезете..Доколкото знам, в Англииската в София лесно се влиза...Мисля, че е добре..Така де, само предположение..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Divachence`f
    оф мн беше труден особено тая тъпа геометрия охх нз дали съм хванала тройка
    Е чак пък да не си хванала тройка,не ми с евярва,успокой се...

ей някой да даде на ЛС теста с отговорите аче немога да го отворя

Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    oh,az iskah na 4.70 6toto iskam v matemati4eska,ama .............
    И аз искам в математическата,ти в кой град си?
    И също искам да питам,как се оценяват....т..е. кой знае за еди си колко точки колко е? Аз не че хич не знам,но да знам до точност.
    pleven sam az,za ot4kite pogledni na stranica 5
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Извинявам се за глупавия въпрос , но има ли някакво определено място , на което ще са изложени резултатите ? Аз си мисля , че трябва да е в училището-гнездо но не съм сигурна . Просто не съм информирана

Град
    Бургас
    oh,az iskah na 4.70 6toto iskam v matemati4eska,ama .............
    И аз искам в математическата,ти в кой град си?
    И също искам да питам,как се оценяват....т..е. кой знае за еди си колко точки колко е? Аз не че хич не знам,но да знам до точност.
    pleven sam az,za ot4kite pogledni na stranica 5
    Да,проврих вече...5,107 изкарах...УЖАААААС!!!

http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/

Ей тук има.
    немога да го отворя тря ми на ЛС

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Тая задача:

43. През месец януари в една година имало точно четири вторника и точно четири съботи. Какъв ден от седмицата е бил 1 януари?
    А) понеделник Б) вторник В) сряда Г) четвъртък

за мене има 2 решения... Напрао ш' са побъркам... Бати нещасниците

отговора е сряда а аз писах понеделник

Град
    Бургас
    Ми сряда естествено,аз си направих нещо като таблица,отначало само се колебаех над четвъртък,но сега със сигурност ми е вярно-сряда.

Цитирай Първоначално написано от darking
    Еми за 40 задачи съм 100% сигурен. Ако другите десет са ми всички с по 3 точки(а то не може да е така) ще имам 70 точки, което е 70х0.04 + 2,2 = 2,8 + 2,2 = 5
    @great_mari - От 4 клас съм в СМГ, т.ч не ми се вярва да изкарам баш па тройка А на пробните изпити имам около 80 точки, на последния даже 95, но това определено беше доста по-трудно.
    В моя клас има момче, което на националния по математика е имало към 4.90, а е било преди това в СМГ А пък доста хора от кварталните училища и провинцията имаха над 5 Така че недейте да се изхвърляте толкова много, не зависи толкова от къде идваш, повече зависи от това какво имаш в главата
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

и аз като си изчислих горе долу оценката и ми е 3.857 а на пробния изкарах 4 и 50 представяте ли си как се издъних ужас никъде няма да влеза по БЕЛ по мои изчисления ша имам 5 оф нзз

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Еми за 40 задачи съм 100% сигурен. Ако другите десет са ми всички с по 3 точки(а то не може да е така) ще имам 70 точки, което е 70х0.04 + 2,2 = 2,8 + 2,2 = 5
    @great_mari - От 4 клас съм в СМГ, т.ч не ми се вярва да изкарам баш па тройка А на пробните изпити имам около 80 точки, на последния даже 95, но това определено беше доста по-трудно.
    В моя клас има момче, което на националния по математика е имало към 4.90, а е било преди това в СМГ А пък доста хора от кварталните училища и провинцията имаха над 5 Така че недейте да се изхвърляте толкова много, не зависи толкова от къде идваш, повече зависи от това какво имаш в главата

Съгласна съм.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Тая задача:

43. През месец януари в една година имало точно четири вторника и точно четири съботи. Какъв ден от седмицата е бил 1 януари?
    А) понеделник Б) вторник В) сряда Г) четвъртък

за мене има 2 решения... Напрао ш' са побъркам... Бати нещасниците
    сряда е,защото само в случай,че този ден е на 4-та дата,5-та,7-ма или шеста,той се среща четири пъти.От вторник до събота има три други дни,следователно не може вторник да е на 4-ти,а събота на 7-ми.Но пък от събота до вторник има два други дни и следователно единствената възможност е събота да се падне на 4-ти,а вторник на 7-ми.Така вече лесно можеш да определиш кой ден е 7-ми....
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Цитирай Първоначално написано от Divachence`f
    и аз като си изчислих горе долу оценката и ми е 3.857 а на пробния изкарах 4 и 50 представяте ли си как се издъних ужас никъде няма да влеза по БЕЛ по мои изчисления ша имам 5 оф нзз
    Влизаш във френската 100%,ако имаш по БЕЛ точно 5 или повече.Иначе в Джон Атанасов, Хенри Форд и в ТУЕС (ако държиш там изпити) ще влезеш, там не е толкова висок бал-а по принцип За Немската и Английската няма как, но във 2ра Англиска сигурно.Ако в НПМГ държиш изпит по география, и да изкараш на него 3.50,ще си вътре.Пробвай там, ако имаш силен предмет от следните : Химия, Биология, Математика, Физика и География.Но трябва да видиш до кога е срока за записването за изпитите- www.npmg.org ....Не са ти толкова нисаки оценките,споко
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си