.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 240

Re: КВО МРЪНКАТЕ ВЕ!!! :-x

Цитирай Първоначално написано от t1bR`
    Как написах точно такова заглавие за първият си пост... Теста беше доста лесен ... не съм сигурен само за 3 въпроса На 1во беше г на 50 отговора беше 6 на онова с кръговете (защрихованите)беше S1 =S2 другото не го помня а ...да и Борко ще яде мезето (надявам се ламята да си е похапвала като мене за да яде и малко мас) (С къф ум го казах тва...) Като цяло беше лесен имаше един ТЪП (май объркан )въпрос ... номера му беше 6 SO IM BETTER THAN YOU FACE IT :P .БГ и то беше доста лесно SOOOOO V|READ THE SIG|-MEXANOTEXNIKUM HERE WE COME Аиде и съболезнования на опечалените ....
    На 6 въпрос отговорът е 83,защото сборът от двете страни трябва да е по-голям от дължината на третата страна./Само казвам.Другата година ще правя изпитите.../

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Абе ако имам диплома 6.00, по математика 4, по БГ 5 и с колко горе долу трябва да изкарам изпитите по математика и физика в ТУЕС, за да вляза?
    Четворки ти стигат,но зависи там с каква специялност искаш да си
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Оооооооо супер Утре отиам да се запиша ^^
    Изпита по математика беше тежък колкото от този в НПМГ За физиката си носи чертожни инструменти, има и оптика...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Абе ако имам диплома 6.00, по математика 4, по БГ 5 и с колко горе долу трябва да изкарам изпитите по математика и физика в ТУЕС, за да вляза?
    кфо е ТУЕС?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    кфо е ТУЕС?
    Технологично училище за електронни системи ли беше, нещо от този род, това е училището към техническия университет, Не учат физическо, ходят на басейн в събота вместо това, училището е в доста стара сграда, иначе обучението е на ниво за тези,които искат да учат.Учи се там електроника главно Има паралелки със микро-процесорна елекстроника, със РС специялности също има..

Незнаех, че не се играе физическо В събота нема да се разкарва от Перник до София, за да ходя на басейн... Ма дрее ми аз си спортувам тука
    Има техникум в правец с общежитие- за него се държи изпита по математика в ТУЕС, пак е хубаво училище Към техническия университет е и то

Значи сички май сте сбъркали в задачата за братята начи въпроса е следния 41. Един от тримата братя Алеко, Борил и Велин убил ламята. На въпроса на баща им кой е сторил това, те отговорили:
    Алеко: „Велин уби ламята.”
    Борил: „Алеко уби ламята.”
    Велин: „Аз убих ламята.”
    Кой в действителност е убил ламята, ако един от тримата братя казал истината, а другите двама братя излъгали?
    А) Алеко Б) Борил В) Велин Г) не е възможно да се определи в този случай питат кои е убил ламята но има една лека подробност "ако един от тримата братя казал истината, а другите двама братя излъгали?" ето от тука можем да разберем че АЛЕКО е убил ламята а не ВЕЛИН
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от onlylovenosex
    Значи сички май сте сбъркали в задачата за братята начи въпроса е следния 41. Един от тримата братя Алеко, Борил и Велин убил ламята. На въпроса на баща им кой е сторил това, те отговорили:
    Алеко: „Велин уби ламята.”
    Борил: „Алеко уби ламята.”
    Велин: „Аз убих ламята.”
    Кой в действителност е убил ламята, ако един от тримата братя казал истината, а другите двама братя излъгали?
    А) Алеко Б) Борил В) Велин Г) не е възможно да се определи в този случай питат кои е убил ламята но има една лека подробност "ако един от тримата братя казал истината, а другите двама братя излъгали?" ето от тука можем да разберем че АЛЕКО е убил ламята а не ВЕЛИН
    Аз не съм ... даже не виждам нищо трудно в нея

Фен
    Град
    varna
    как ви се струват 60 точки ужас.......
    айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от MirCa
    ми за 4.571 си
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от MirCa
    ми за 4.571 си
    ЗНАМ !! Осиране и половина б*х в ужаса

Аз като са боря за 3ка кво да кажа смятам ги 19 точки ама ако съм объркал някъде... кво да направа.. не ми върви мат-а дано изкарам 3 че да вляза пак някъде..: иначе няма да мога да канд

Хора, около колко мислите че ще се върти балът на 91 НЕГ (Първа Немска) тая година? :-/

Цитирай Първоначално написано от t1bR`
    Аиде бе бургазлии събудете се малко бе
    Уах, добро утро. Как спа?

Цитирай Първоначално написано от ZaM0
    Хора, около колко мислите че ще се върти балът на 91 НЕГ (Първа Немска) тая година? :-/
    vze mi dumite ot ustata ,tukmo 6tqh da pitam!

Максимален - 35.5 някъде сигурно, или 35.1 , минимален от 4то класиране - 33.9,поне така мисля, миналата година не помня какво беше...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ Глупости..
    Според мен доста ще падне - някъде към 32.5 /по-скоро се надявам де/ .. Ще видим, минало е вече.
    What you give is what you get!

А хора,някой знае ли каква е формулата за пресмятане на оценката от изпита?
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    ^ Глупости..
    Според мен доста ще падне - някъде към 32.5 /по-скоро се надявам де/ .. Ще видим, минало е вече.
    хах, зависи, тази година поне седмокласниците знаят какво да очакват, на нас миналата година като ни го затрескаха теста... моя бал беше към 32.9, но в немската не съм ходила, докато във френската след второто класиране бях първа по бал...Много сериозно се напират всички към НЕГ и АЕГ...

Максимален - 35.5 някъде сигурно, или 35.1 , минимален от 4то класиране - 33.9,поне така мисля, миналата година не помня какво беше...
    КАК ТАКА :O

Миналата година е бил 31.03 минималният, а сега с тоя изпит по математика... Ае дано да падне

Иначе формулата от миналата година е 1/28 ( k+68 ), k е броят на точките, но се надявам, че ще ги смятат по СМГейски - 0,04k + 2,2

Dobre sujelqvam za nahalstvoto,no znaete li ot kade moga da si namerq kriteriite? Smisul ot kolko do kolko to4ki e za 2 i t.n. Mersi predvatritelno!
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    http://www.kaiowas.biz/math/2007/index.html

Тук най-долу виж.

Ии, не знам. И аз искам 1 АЕГ или 1 НЕГ /91-во де/.

С 32.4-5-6 дали ще успея?
    What you give is what you get!

Град
    PlD ;]
    омг изпита беше супер зле ... така пък никога не съм преписвала ама се наложи иначе ако имам 4 ща ва почерпа с по една кифла

no doubt-don't speak

еми аз имам 54 точки видях си от теста в МОН , което като оценка е 4.357.... не съм доволна,но при положение,че цял ден ревах и мислех,че и за 3ка няма да ми стигнат....надявам се баловете да спаднат
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    омг изпита беше супер зле ... така пък никога не съм преписвала ама се наложи иначе ако имам 4 ща ва почерпа с по една кифла

аз искам 2 пък :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си