- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде и математиката мина!
На 6 въпрос отговорът е 83,защото сборът от двете страни трябва да е по-голям от дължината на третата страна./Само казвам.Другата година ще правя изпитите.../Първоначално написано от t1bR`
Четворки ти стигат,но зависи там с каква специялност искаш да сиПървоначално написано от Nexxar
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Изпита по математика беше тежък колкото от този в НПМГПървоначално написано от Nexxar
За физиката си носи чертожни инструменти, има и оптика...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
кфо е ТУЕС?Първоначално написано от eveto_xx
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Технологично училище за електронни системи ли беше, нещо от този род, това е училището към техническия университет, Не учат физическо, ходят на басейн в събота вместо това, училището е в доста стара сграда, иначе обучението е на ниво за тези,които искат да учат.Учи се там електроника главноПървоначално написано от ^Miss_Independent^
Има паралелки със микро-процесорна елекстроника, със РС специялности също има..
Има техникум в правец с общежитие- за него се държи изпита по математика в ТУЕС, пак е хубаво училищеПървоначално написано от Nexxar
Към техническия университет е и то
Значи сички май сте сбъркали в задачата за братята начи въпроса е следния 41. Един от тримата братя Алеко, Борил и Велин убил ламята. На въпроса на баща им кой е сторил това, те отговорили:
Алеко: „Велин уби ламята.”
Борил: „Алеко уби ламята.”
Велин: „Аз убих ламята.”
Кой в действителност е убил ламята, ако един от тримата братя казал истината, а другите двама братя излъгали?
А) Алеко Б) Борил В) Велин Г) не е възможно да се определи в този случай питат кои е убил ламята но има една лека подробност "ако един от тримата братя казал истината, а другите двама братя излъгали?" ето от тука можем да разберем че АЛЕКО е убил ламята а не ВЕЛИН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Аз не съм ... даже не виждам нищо трудно в неяПървоначално написано от onlylovenosex
![]()
как ви се струват 60 точкиужас.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
ми за 4.571 сиПървоначално написано от MirCa
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ЗНАМ !! Осиране и половина б*х в ужасаПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз като са боря за 3ка кво да кажасмятам ги 19 точки ама ако съм объркал някъде... кво да направа.. не ми върви мат-а
дано изкарам 3 че да вляза пак някъде..:
иначе няма да мога да канд
Хора, около колко мислите че ще се върти балът на 91 НЕГ (Първа Немска) тая година? :-/
Уах, добро утро. Как спа?Първоначално написано от t1bR`
![]()
vze mi dumite ot ustata ,tukmo 6tqh da pitam!Първоначално написано от ZaM0
![]()
![]()
Максимален - 35.5 някъде сигурно, или 35.1 , минимален от 4то класиране - 33.9,поне така мисля, миналата година не помня какво беше...
^ Глупости..
Според мен доста ще падне - някъде към 32.5/по-скоро се надявам де/ .. Ще видим, минало е вече.
What you give is what you get!
А хора,някой знае ли каква е формулата за пресмятане на оценката от изпита?
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
хах, зависи, тази година поне седмокласниците знаят какво да очакват, на нас миналата година като ни го затрескаха теста... моя бал беше към 32.9, но в немската не съм ходила, докато във френската след второто класиране бях първа по бал...Много сериозно се напират всички към НЕГ и АЕГ...Първоначално написано от Desi_etnies
КАК ТАКА :OПървоначално написано от eveto_xx
Миналата година е бил 31.03 минималният, а сега с тоя изпит по математика... Ае дано да падне![]()
Иначе формулата от миналата година е 1/28 ( k+68 ), k е броят на точките, но се надявам, че ще ги смятат по СМГейски - 0,04k + 2,2
Dobre sujelqvam za nahalstvoto,no znaete li ot kade moga da si namerq kriteriite? Smisul ot kolko do kolko to4ki e za 2 i t.n. Mersi predvatritelno!
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
http://www.kaiowas.biz/math/2007/index.html
Тук най-долу виж.
Ии, не знам. И аз искам 1 АЕГ или 1 НЕГ /91-во де/.
С 32.4-5-6 дали ще успея?![]()
What you give is what you get!
омг изпита беше супер зле ... така пък никога не съм преписвала ама се наложииначе ако имам 4 ща ва почерпа с по една кифла
![]()
![]()
no doubt-don't speak
еми аз имам 54 точки видях си от теста в МОН , което като оценка е 4.357.... не съм доволна,но при положение,че цял ден ревах и мислех,че и за 3ка няма да ми стигнат....надявам се баловете да спаднат![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Първоначално написано от HelSy
аз искам 2 пък :Р![]()
![]()