- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Айде и математиката мина!
от 30 нагоре е добре бе!Ти къде искаш да кандидатстваш?От София ли си?Първоначално написано от SuNsEt
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
^^^ Да,от София съм.Обаче мечтата ми за 1ва немска май ще си остане мечта.Дуг вариант е 2та немска,дет миналата година бала е бил 31 и нещо...Учи ми се немски.
![]()
Ми тя тая година баловете ще са по-ниски,тъй като оценките ще са по-ниски...Първоначално написано от SuNsEt
Така,че си във 2-ра със сигурност.За 1-ва може би на 2-ра или 3-та класиране,защото знам,че там бала е 33 и нещо...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Е,дано.И на 2ра съм доволна.Дай Боже!
![]()
А ти за къде си се запътила????
юПървоначално написано от SuNsEt
ами аз не съм решила все още...Може би ще си остана в Перник,не знам....Майка ми нещо се дърпа от София.Ако не се заиша във 1АЕГ и 2АЕГ ще си ходя на доълнителни курсове...Една приятелка преди 5 години в посолството на Франция ходеше на някакъв курс и си взе диплома,която важи за цяла франция и в момента е последна година студентка там...Мисля и аз да направя така![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
В момента имам 5,43 по математика и 70 точки на теста по БЕЛ (без да знам точките на преразказа). Балът ми в момента е 32,71 дори при нула точки на преразказа. Дали ще мога да вляза в Първа английска в София?
Ако ми дадат 4 точки на преразказа, ще имам бал 33,00. Ако ми дадат 11 точки на преразказа, ще имам бал 33,50, а ако ми дадат 18 точки - ще имам бал 34,00.
Но не знам ще ми стигне ли да вляза![]()
Първоначално написано от Riot
^^^Ще ти стигне още за 1во класиране.Няма спор!![]()
Дано!!!
Обаче все пак е притеснително цялото това пресмятане, нали.
Не мога да разбера при цялата тази компютризация защо още бавят оценките по БЕЛ и не ги пуснаха преди математиката.
Може би в момента ги нагласят според оценките по математика???
Първоначално написано от Riot
шшшшш ти си била баси зубара ееПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
еееей шшш на кой ше викаш зубар бее!Първоначално написано от fcukz
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Аз имам 4.20 по БЕЛ без преразказ и 4.70 по математика дали ще ме приемат в 73то? [-o<![]()
![]()
Хорица я ми кажете с бал 32 (31.9в смисъл с две шестици от даскало , 5.64 по бг и 4.35 по математика мога ли да вляза в 9та френска в София???
obi4am te slunceeeeeeeeee
Оф хора к'во питате дали ще влезнете или не..Бахти като излезнат резултатите тогава..Даже сега е много утносително да кажеш , че имаш еди каква си оценка..пФ................................
mii sig na 2-ro klasirane,a moje i na 1-vo.Uspeh!Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
бяха в пъти по-лесни,тоя беше най-трудния!Първоначално написано от taffy
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Верно лииии? Аз изобщо не съм ги гледала де.. Ама ако наистина е така сме адски прецакани.![]()
What you give is what you get!
Леле.. ама вие сте имали време да скивнете и другите два теста ли?![]()
оф аз за задачата за трапеца мн се чудих дали да умножавам всяка страна по 3 ли по 9 ли , накрая лицето по 3 или 9 щото нали едно квадратче отг на 3см иии... най-накрая май правилно съм го направила обаче видях на 3тия вариант беше 1см квадратчето и щеше да е по-лесно
Аз пък като ги погледнах,на втория вариант,имаше някои задачи същите,но май се търсеше нещо друго или отговорите бяха разменени. Надявам се да съм решавала правилното,че вече се съмнявма в себе си...![]()
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
адски труден и гаден тест пффф надявах се на над 4 щото на пробните имах толкова а сега яко издъних работата и ще имам около 3 и 90![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eми не можем да върнем времето назад...Макар че имам 5 не съм доволна,но станалото станало...Какво да се прави!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
оххх аз да имах 5 щях да съм на върха на щастието какво ви става бе хора...100 процента ще влезете с 5 по математика и хубава оцена по бел....не ви разбирам наистина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре, а ако примерно имам 2-ка на МАТЕМАТИКАТА мога ли да си кандидатствам ?????????????![]()
![]()
![]()
Не.Първоначално написано от sladoledka
Ще цитирам текст от справочника ми:
Математиката и БЕЛ са задължителни изпити и влизат в списъка на балообразуващите предмети, така че..Изискванията към учениците при кандидатстване са:
1. да са получили оценка най-малко 3,00 на всеки от приемните изпити, определени като балообразуващи по профили и специалности от професии.![]()