.

Виж резултатите на анкетата: В каква езикова гимназия искате да влезнете?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 91ва - 1ва немска

9 12,50%
  • 73-та 2ра немска

3 4,17%
  • Испанската

17 23,61%
  • 22ро (2ра испанска)

1 1,39%
  • 9та френска (тоест 1ва)

10 13,89%
  • 2ра френска

1 1,39%
  • 1ва английска

18 25,00%
  • 2ра английска

6 8,33%
  • 133то Александър Пушкин (руското)

4 5,56%
  • друга

3 4,17%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Повече от фен
    Упс! Смятал съм по една друга формула. Значи ако имам 22 точки на преразказа, което си е приемливо, бала ми за езиковите ще е 33,285. Еми...стискам палци да вляза в 1ва Английска от първо класиране, па а дано
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Ем на мен на първо място ще ми е първо АЕГ ,после 9та Фр,НТБГ.2 АЕГ,НФСГ .Тъпото е ,че нз колко ще ми е бала !

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Ем на мен на първо място ще ми е първо АЕГ ,после 9та Фр,НТБГ.2 АЕГ,НФСГ .Тъпото е ,че нз колко ще ми е бала !
    Сметни! btw Тука може да разберем кой с кой може да е в един клас
    mindscan

Аз съм от 73-то Сега съм 9-ти клас mimi_00 мисля, че може и да влезеш освен ако половин София не поиска в нашто Което е малко вероятно, въпреки че имаме страхотни учители (и някои не чак толкова страхотни признавам ), хората са невероятни и атмосферата не е толкова напрегната като в някои други училища Не случайно сме на 2-ро място по успех на матурите

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    22-ро
    33-та ЕГ
    2-ра АЕГ
    31-во СУЧЕМ
    на анкетата писах 22-ро, защото ще го пиша първо и се надявам да вляза там...
    Охоо аз уча в 33-та Ег Не е толкова лошо,даже много яко учихме тая година.. Мечта ми е да уча в 1ва английска или испанската,ама нямах никакви шансове миналата година
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Цитирай Първоначално написано от lonely_shadow
    Аз съм от 73-то Сега съм 9-ти клас mimi_00 мисля, че може и да влезеш освен ако половин София не поиска в нашто Което е малко вероятно, въпреки че имаме страхотни учители (и някои не чак толкова страхотни признавам ), хората са невероятни и атмосферата не е толкова напрегната като в някои други училища Не случайно сме на 2-ро място по успех на матурите
    Ей как се казваш и кой 9ти си?

Град
    Където той,там и аз! :D
    Само да кажа че 22-ро не е 2ра испанска(157ГИЧЕ) Иначе по темата ще пиша 1и2испанска 22ро и 1во СОУ може и 30то да напиша
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Оф сори ако ставам досадна , но искам да ви попитам с бал 32.214 мога ли да влезна в 9-та френска
    А за една приятелка - може ли да влезне в 22-ро с бал 31.320 ??
    Мерси предварително....

obi4am te slunceeeeeeeeee

Мега фен
    Град
    София
    Като гледам резултатите от анкетата се чуд защо не харесвате 73то? Не уча в него, но резултатите, които показаха учениците на матурите, а и статистиката от Гьоте института(73то показват по- добри резултати от 1НЕГ) би трябвало да ви насочват и към него....

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Като гледам резултатите от анкетата се чуд защо не харесвате 73то? Не уча в него, но резултатите, които показаха учениците на матурите, а и статистиката от Гьоте института(73то показват по- добри резултати от 1НЕГ) би трябвало да ви насочват и към него....
    Това за матурите не е критерий просто квесторите не са си били на място.

Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Оф сори ако ставам досадна , но искам да ви попитам с бал 32.214 мога ли да влезна в 9-та френска
    А за една приятелка - може ли да влезне в 22-ро с бал 31.320 ??
    Мерси предварително....

Предполагам,че ще влезеш,но не съм много запозната с у-щето,иначе за приятелката ти 100% влиза.

Guest
    А аз с бал 32.644 мога ли да вляза в първа или втора английска?

за 2ра със сигурност...за 1ва не знам как стоят работите с баловете, но ако не на пъро (което не ми се вярва,защото ти е добър балът) , то на 2ро класиране със сигурност си вътре

Azz sum s 6-tici po matematika i BEL v daskalo i na izpitite imam BEL-4.432 po MAT-3.571 imam li nqk1f shans za 1-va AEG ili 2-ra AEG
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

ми балът ти е някъде 28 и нещо доколкото сметнах аз...нз честно да ти кажа , според мен на 2ро или на 3то класиране във 2ра АЕГ може би ще влезнеш...Не знам .... не ме слушай със сигурност , щото аз само си разсъждавам

Аз имам бал 33,78 ,но гледам, че в моя интервал
    10,5 до 12 (от оценките на изпитите, без училищните) има 164 ученика (някъде там) от онези статистики на МОН... Та аз съм с 10,8 според оценките, значи съм по-напред от 164та позиция... Дали ще вляза в Немската? Миналата година толкова ли са били учениците?

98 места има за момчета в 91 НЕГ Някъде толкова са и от другите първи гимназии мисля - английска, испанска, френска...

ми балът ти е някъде 28 и нещо доколкото сметнах аз...нз честно да ти кажа , според мен на 2ро или на 3то класиране във 2ра АЕГ може би ще влезнеш...Не знам .... не ме слушай със сигурност , щото аз само си разсъждавам
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

nanny споко бе...това са си чисто и просто НИКАКВИ ИЗКАЗВАНИЯ...не се знае какво ще стане....желая ти успех А колкото до тая графа от МОН аз съм в графата 10 - 10.499 и имам около 520 конкурентки с бал колкото мен или повече от мен....за цяла София...сравнително приемливо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaM0
    10,5 до 12 (от оценките на изпитите, без училищните) има 164 ученика (някъде там) от онези статистики на МОН... Та аз съм с 10,8 според оценките, значи съм по-напред от 164та позиция... Дали ще вляза в Немската? Миналата година толкова ли са били учениците?

98 места има за момчета в 91 НЕГ Някъде толкова са и от другите първи гимназии мисля - английска, испанска, френска...
    Ше влезеш навсякъде където искаш 100%

Ами аз с 32.644 няма да мога в Първа английска

100% влизаш :P

а аз в 9та френска с бал 32.214 ???? плсс кажете [-o<

Guest
    а аз в 9та френска с бал 32.214 ???? плсс кажете [-o<
    Ем ше влезеш сиг от първо класиране.

6te mi kaje6 li kade vidq tezi statistiki ako iska6 moje i link da prati6

Цитирай Първоначално написано от scout4e94

http://rio-sofia-grad.com/index_file...st_bel_mat.XLS

Цитирай Първоначално написано от scout4e94

http://rio-sofia-grad.com/index_file...st_bel_mat.XLS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си