- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидати за езиковите гимназии (София)
Упс! Смятал съм по една друга формула. Значи ако имам 22 точки на преразказа, което си е приемливо, бала ми за езиковите ще е 33,285. Еми...стискам палци да вляза в 1ва Английска от първо класиране, па а дано![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Ем на мен на първо място ще ми е първо АЕГ ,после 9та Фр,НТБГ.2 АЕГ,НФСГ .Тъпото е ,че нз колко ще ми е бала!
Сметни! btw Тука може да разберем кой с кой може да е в един класПървоначално написано от slivaka
![]()
mindscan
Аз съм от 73-тоСега съм 9-ти клас
mimi_00 мисля, че може и да влезеш освен ако половин София не поиска в нашто
Което е малко вероятно, въпреки че имаме страхотни учители (и някои не чак толкова страхотни признавам
), хората са невероятни и атмосферата не е толкова напрегната като в някои други училища
Не случайно сме на 2-ро място по успех на матурите
![]()
Охоо аз уча в 33-та ЕгПървоначално написано от preichetoy
Не е толкова лошо,даже много яко учихме тая година..
Мечта ми е да уча в 1ва английска или испанската,ама нямах никакви шансове миналата година
![]()
![]()
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Ей как се казваш и кой 9ти си?Първоначално написано от lonely_shadow
Само да кажа че 22-ро не е 2ра испанска(157ГИЧЕ) Иначе по темата ще пиша 1и2испанска 22ро и 1во СОУ може и 30то да напиша![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Оф сори ако ставам досадна , но искам да ви попитам с бал 32.214 мога ли да влезна в 9-та френска![]()
![]()
![]()
А за една приятелка - може ли да влезне в 22-ро с бал 31.320 ??![]()
Мерси предварително....
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Като гледам резултатите от анкетата се чуд защо не харесвате 73то? Не уча в него, но резултатите, които показаха учениците на матурите, а и статистиката от Гьоте института(73то показват по- добри резултати от 1НЕГ) би трябвало да ви насочват и към него....
Това за матурите не е критерий просто квесторите не са си били на място.Първоначално написано от ^Santra^
Предполагам,че ще влезеш,но не съм много запозната с у-щето,иначе за приятелката ти 100% влиза.Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
А аз с бал 32.644 мога ли да вляза в първа или втора английска?
за 2ра със сигурност...за 1ва не знам как стоят работите с баловете, но ако не на пъро (което не ми се вярва,защото ти е добър балът) , то на 2ро класиране със сигурност си вътре![]()
![]()
Azz sum s 6-tici po matematika i BEL v daskalo i na izpitite imam BEL-4.432 po MAT-3.571 imam li nqk1f shans za 1-va AEG ili 2-ra AEG![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
ми балът ти е някъде 28 и нещо доколкото сметнах аз...нз честно да ти кажа , според мен на 2ро или на 3то класиране във 2ра АЕГ може би ще влезнеш...Не знам .... не ме слушай със сигурност , щото аз само си разсъждавам![]()
Аз имам бал 33,78 ,но гледам, че в моя интервал
10,5 до 12 (от оценките на изпитите, без училищните) има 164 ученика (някъде там) от онези статистики на МОН... Та аз съм с 10,8 според оценките, значи съм по-напред от 164та позиция... Дали ще вляза в Немската?Миналата година толкова ли са били учениците?
98 места има за момчета в 91 НЕГНякъде толкова са и от другите първи гимназии мисля - английска, испанска, френска...
Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
![]()
![]()
![]()
![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
nanny споко бе...това са си чисто и просто НИКАКВИ ИЗКАЗВАНИЯ...не се знае какво ще стане....желая ти успехА колкото до тая графа от МОН аз съм в графата 10 - 10.499 и имам около 520 конкурентки с бал колкото мен или повече от мен....за цяла София...сравнително приемливо
![]()
Ше влезеш навсякъде където искаш 100%Първоначално написано от ZaM0
Ами аз с 32.644 няма да мога в Първа английска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% влизаш :PПървоначално написано от ZaM0
а аз в 9та френска с бал 32.214 ???? плсс кажете[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем ше влезеш сиг от първо класиране.Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
6te mi kaje6 li kade vidq tezi statistiki ako iska6 moje i link da prati6Първоначално написано от ZaM0
http://rio-sofia-grad.com/index_file...st_bel_mat.XLSПървоначално написано от scout4e94
http://rio-sofia-grad.com/index_file...st_bel_mat.XLSПървоначално написано от scout4e94