- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Немога да Спра
Добър Вечерв момента е 02.10 вечерта . Имам 1 проблемче от 1-2 месеца НЕМОГА да спръ да мисля за СЕКС постоянно ама сяка 1 секунда мисля за секс как го права с някои готино момиче абе се някви такива простотии секи ден маструбирамкато въря по улицата като видя някое момиче просо си представям как го правим просот немога , ако някои има имал подобен проблем нека сподели че нещо мочнаш да се притеснвам
Lord Give Me A Sign
спокойно човешко си е,всички сме минали през тва...ама най-добре си хвани гадже
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
+1Първоначално написано от Tiger~RulZ
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
hah razbiraemo e ....nesam momche amaaa e taka![]()
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
ne bih go narekla problem,a ne6to normalno,prez koeto vs mom4eta preminavate .ako tolkova ne izdarja6,hvani si gadje,kakto ve4e kazaha![]()
Руса кукличка
Гледам полувината сте му дали съвет да си намери гадже, което въобще не е правилното решение...
Момчето в момента е в такъв период, в който му се прави само секс.Ако си хване приятелка ще и пълни главата по цял ден само с глупости за секс и тя ще го зареже...
Моите съвети са или си намери нещо лесно,неангажиращо с тенденция за повтаряне и си го изчукай или мастурбирай малко по-често за да изразходиш натрупаната сексуална енергия.
spoko we 4ove4e koi ne e imal takiva momenti :P
i az sam taka![]()
4 мин ли го писа тваПуснато на: Пет Юни 27, 2008 2:14 am Заглавие: Немога да Спра Отговорете с цитат
Добър Вечерв момента е 02.10 вечерта![]()
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
НЕ МОГА се пише отделно мамка му !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
oo pi4 ne se pritesnqvai vaob6te. pri vsi4ki mom4eta go ima tva. i kakto se kaza variantite sa 2 ili da si nameri6 gadje ili da prodaljava6 da si bie6 4ekii redovno. Makar 4e v 1viq variant , dorii da si s gadje, pak 6te se zaglejda6 po po hubavi momi4eta tei 4e spokoooooo![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от PoLiToOo
![]()
nameri si momi4e, s koeto da go pravi6Първоначално написано от Maja
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Абсолютно нищо лошо няма...Но ще е по-добре да си намериш някоиПървоначално написано от Maja
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
и НЕ ЗНАМ също !! ..Първоначално написано от -4arovnata-
По темата: .. Пич, всяко мъжко минава през този период .. Това не е "проблем" .. Това са хормони, които в тази възраст "бошуват" .. А и ако си девствен (поне така рзбрах от пост-а ти) си е напълно нормално ...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Отрежи си патката и ще спреш да мислиш за секс .....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Че ти ако имаш приятелка , ще я раз***тиш от секс.
Не че има нещо лошо, просто отбелязвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Еми ако не можеш да си намериш гадже и чикиите са ти омръзнали най-добре вземи си 1 надуваема кукла и 1 секундно лепило за всеки случай.Когато искаш можеш да еб.ш ,а иначе за 1 надуване/лепене във вулканизатора няма да ти вземат повече от левче![]()
госпожице "знам правописа", пише се бушувам...Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
раз***тиш (не схванах коя е думата ама карай)Първоначално написано от mishaaaaa
таа подсети ме за 1 тема дет един се оплакваше от неговата че искала мноо секс.ман намери го и се проай да му я купиш
Admin-Coki:
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Добре дошъл в пубертета. Онанриай по-честичко за да балансираш![]()
ВерноПървоначално написано от Tiger~RulZ
.. А оня май се е отчаял, може и да ти я подари.
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii