- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценкиете от изпита по БЕЛ
Вече разбрах , но все пак благодаряПървоначално написано от Chefo_bg
![]()
хахааа .. на -4arovnata- сигурно си4ки приятели имат връзки .. дори и тези които не са от нейния град ...Първоначално написано от vesito13
интересно наистина ...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Добре де попитай въпросните си приятели за точния линк..Първоначално написано от -4arovnata-
Моят има на обувките...Първоначално написано от soulja_girl4e
Ако се броят...![]()
halino0r попитах ги и няколко пъти казах къде трябва да си търсите оценките !!!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от -4arovnata-
Мда ама ти казахме,че информацията е грешна.
Много грешна..Казах ви кога ще излезнат резултатите..оф....Първоначално написано от halino0r
Искай им просто линка , където те са си намерили резултатите , без значение от кой град са , просто нека видим за какво става въпросПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Абе вие сте яко изщуряли бе шматкии![]()
![]()
тцтцтц...резутати преди 2 Юли не чакайте
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един човек да мисли свясно в този форум евалаПървоначално написано от LoLLyPoP*
.. ! Това го повтарям още от първата страница..
Спокоо... и аз съм +2Първоначално написано от Chefo_bg
![]()
Помеждо другото...вие като влезете в МОН и там нали пише резултати от зрелосни изпити??Тва за нас ли е?Щото аз като си въведох номера...интернет номера и ми казва,че няма намерен такъв човек(човек ли беше...бе не съм намерена).
![]()
^ Ние? Зрелостници?
Това са дванайсти клас.. за матурите става въпрос.![]()
Аааааааа...така било значи...![]()
Как я сметна,като не знаещ колко точки ще имаш на преразказаПървоначално написано от slivaka
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Той дядо ти сигурно с тези връзки ти я е изкарал и оценката, а?Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Най-вероятно.. Самоиздаде се момичето.Първоначално написано от malka_blizalka
Ей, хорааа, не мислите понякога, като поствате бееей.
уффф..нз дали е така за чаровната ама по принцип страшно мразя такива хора, които без да са положили труд постигат целите си и то нечестно,за разлика от други,които цяла година са се бъхтели да учат и не им стига някоя келява точка,за да влязат където искат
мхмПървоначално написано от *GlamorouS*
![]()
напълно си праваПървоначално написано от *GlamorouS*
![]()
чакайте малко..... попринцип е така и аз мразя такива хора , но авторката е учила , но просто си знае оценките , не са и направили теста връзките...така че не я критикувайте .... а иначе официално оценките ще излязат на 2-3 юли
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
e аз написах,че не знам дали тя е изкарала изпита с връзки,говорех по принцип за такива хора![]()
е да тогава си праваПървоначално написано от *GlamorouS*
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
Аз имам отговорите и по български и по математика обаче ми ги пратихапо български само на теста имам 55 точки от 75 и мноого се радвам
а по математика 52 от 100
![]()
Аааммм аз по БЕЛ знам колко имам,щот съм с връзки(няя влизам с връзки просто зна мколко тряя имам)таа около 4.750,имам 65 точки!По математика си сравнявах там отговорите тряя имам около 38 точки...тва е за около 3 и 50!Ама той по мат беше хипер гаден!
![]()
Брях,брях