- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценкиете от изпита по БЕЛ
awe nz oba4e v saita na mona pisheshe 4e rezultatite po bg i mat shte izlqzat ponedelnik kato vuvedesh nomera i egeneto si
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
май така ще е .. то на бележката си пишеше номер за интернет и явно оттам..уф нямам търпение да видя колко имам..
Дай точен линк къде го чете точно това в сайта на мон? В понеделник 100% , че няма да излезнат резулатите..Следете в сайта на рио от вторник до четварък !Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
И аз нямам търпение да видя колко имам ама имам яко търпение наще да видят колко имамТоку виж са си помислили, че 5 е лоша оценка и стоя наказан 2 седмици докато влезна некъде
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Първоначално написано от MirCa
Oткъде знаеш?
Е, то го пише на много места! И аз така знам, че на 2ри или 3ти ще бъдат обявени, но по-вероятно е на 2ри.
на мене едно момиче ми каза, че може и понеделник да излезят ама аз не вярвам поне 1 юли трябва да е аз по български се справих , мисля че може и 6 да имам... ама тъпата шибана математикасиг тройка
<OJ>
abe kato vleza v rio i posle kade da klikna![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
не са излязли още
1 дума ИДИОТИ !![]()
РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА 3ТИ БЕ ТЪП това че имаш връзки нас не на интересува всеки не може да има връзки![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Чудя се, дали ще може всеки на всеки да види резултатите от изпитите в нета?![]()
When I`m bad,I`m better!
Дядо, дядо... Защо нямаш връзки като другите дядовци бе, дядо?шибани връзкари
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
аз пък си мисля,че няма да може,защото нали всеки има номер на интернет .. ако случайно нялучкаме номера сиг няма да уцелим егн-то,тъй като мисля,че трябва да се въвежда и номер на интернет и егн..ама нзПървоначално написано от swetyYkittyY
Първоначално написано от taffy
...за жалост и аз споделям участта ти .. ама какво да се прави..винаги честните са по-прецакани![]()
Именно..извода е следния : трябва да бъдете нахални и да си играете по собствени правила в живота,за да бъдете щастливи и да не се прецаквате![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
вие като се хванахте за тоя дядо ..... и ние ще си разберем оценката и плюс това тя не е единствената която си знае оценките ...лично аз няма да я нападампросто няма смисъл .... дано всички да имате хубави балове
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
Абе,загубениииииииии..!Моми чето каза,че дядо й знае оценката.А не,че я е изкарал.Злобари.В тва,че човека си е изградил некви връзки и някви добри отношения с тея от проверяващите няма нищо лошо.
А оценките от днес до 3ти вече трябва да са излязли.
хах..разбрах а зкакво е казала,ама на мен не ми изглежда ,че е само това...пък като излязат резултати кажете...та чаровната вече знаела![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле хора вече малко по малко всеки почва да си разбира оценката..... една фр си разбра оценката ....тя толкоз се притесняваше ама има 5.2 по бел и 4.3 по мат и и стига напълно бала да влезе там където иска ^^ мн се равам за нея![]()
![]()
Първоначално написано от MirCa
И как го разбират ? И аз искам така малко по малко да си го разбера..:P
откъде бе хора, искам и аз да си ги разберааПървоначално написано от MirCa
![]()
![]()
![]()
ами от уроците й ... господина и й се обадил и каза л че оценките ги има не казала къде ама просто си казал оценката на приятелката ми ^ ^
Ще умра от притеснение...вече съм съгласна на всичко,само да не са ми анулирали работатадано не сметнат за знак това,че съм си писала отговорите на черновата
![]()
![]()
![]()
![]()