- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оценкиете от изпита по БЕЛ
И аз така..те толкова неща изброиха,а аз за нещастие съм ги правила общо взето всичките..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
аз също...ако не вляза в хубаво училище,родителите ми ще ме разкатаятПървоначално написано от ludo_momiche
![]()
споко бе
никой не проверява черновата. може и 'кур за мон' да сте написали и пак да имате 6 на изпита, това няма значение
важно е да няма знаци на ЛИСТА ЗА ОТГОВОРИ.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
като искахме допълнителни листове ги писаха в протокола,след това да видят дали са точно толкова и може да хвърлят един-два погледа на черновитедано да не откриват нередности
![]()
Първоначално написано от *GlamorouS*
Данооо
хора спокооо бъдете спокойни,току що майка ми се обади и ми каза,че няква нейна колежка била говорила с некъф си нейн познат и той и е казал оценката ми.Не искам да се надувам за това, даже съм против тези неща...Просто казвам,за да се успокоите,че дори и да сте писали отговорите на черновата - това НЕ е знакПървоначално написано от ludo_momiche
![]()
![]()
![]()
И? Колко имаш?Първоначално написано от great_mari
Аз преворявам сайта на Министерството,но още нищо няма...![]()
Първоначално написано от densii
Ами чесно казано съм доста объркана,защото този от инспектората е казал,че имам 81.5 точки,което било 5.64,но не ми се вярва,защото по другата скала (к+6/28 81.5 точки е равно на 5.339 и не знам
![]()
Що бе тва е много яко кое не ги се връзва. Означава че ги смятат с друга формула и оценката се надува![]()
или просто са ми объркали оценкатаПървоначално написано от LostInMe
![]()
да бе , те толкова лесно бъркат..
и в 2та случая оценката ти е много добраЧестито!
ей ако разберете от къде се проверяват давате линк веднагааа![]()
+1
мерси и аз мисля,че се справих добре..![]()
ако разбера откъде можем да си ги проверим в интернет,обещавам,че веднага ще пиша![]()
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=3295
от тук сигурно ще може да се проверява...още няма нищоооо![]()
грешен пост сру![]()
Нищо,ама продължавайте с пробите,моля ви. Аз все търся,ама нищо не мога да намеря,охххх...еми накрая дето се вика ще съм с две двойки и това ще е..Първоначално написано от *GlamorouS*
![]()
най-накрая винаги нетърпението достига връхната си точка...и при мен е така въпреки,че горе-долу си знам резултатите искам да видя колко саааааааа
уф защо не ми влизааааааааааааааааааааа аааааа
Taka.....първо:щом дядо ти познава проверяващите,сто на сто,че оценката ти не е много истинска,второ:не лъжи,че си ги намерила в РИО или инспекторат,защото лично съм проверила за нашия(Сливен) и там пише С ГОЛЕМИ БУКВИ,че резултатите ще излязат на 3 юли и не може да ги знаеш оттам и трето:не се фукай толкова,не си само ти с 5.50.[/quote]
А НА ВСИЧКИ ДРУГИ - МНОГО УСПЕХ на изпитите и без притеснения-в крайна сметка каквото сте направили направили,все някъде ще влезете,а и да не успеете имате шанс догодина.Айде КЪСМЕТ от мене. :P