.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 114
    Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    И аз така..те толкова неща изброиха,а аз за нещастие съм ги правила общо взето всичките..
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    И аз така..те толкова неща изброиха,а аз за нещастие съм ги правила общо взето всичките..
    аз също...ако не вляза в хубаво училище,родителите ми ще ме разкатаят

споко бе
    никой не проверява черновата. може и 'кур за мон' да сте написали и пак да имате 6 на изпита, това няма значение
    важно е да няма знаци на ЛИСТА ЗА ОТГОВОРИ.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

като искахме допълнителни листове ги писаха в протокола,след това да видят дали са точно толкова и може да хвърлят един-два погледа на черновите дано да не откриват нередности

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от *GlamorouS*
    като искахме допълнителни листове ги писаха в протокола,след това да видят дали са точно толкова и може да хвърлят един-два погледа на черновите дано да не откриват нередности

Данооо

Данооо
    хора спокооо бъдете спокойни,току що майка ми се обади и ми каза,че няква нейна колежка била говорила с некъф си нейн познат и той и е казал оценката ми.Не искам да се надувам за това, даже съм против тези неща...Просто казвам,за да се успокоите,че дори и да сте писали отговорите на черновата - това НЕ е знак

Цитирай Първоначално написано от great_mari

Данооо
    хора спокооо бъдете спокойни,току що майка ми се обади и ми каза,че няква нейна колежка била говорила с некъф си нейн познат и той и е казал оценката ми.Не искам да се надувам за това, даже съм против тези неща...Просто казвам,за да се успокоите,че дори и да сте писали отговорите на черновата - това НЕ е знак
    И? Колко имаш?
    Аз преворявам сайта на Министерството,но още нищо няма...

Цитирай Първоначално написано от densii
    Цитирай Първоначално написано от great_mari

Данооо
    И? Колко имаш?
    Аз преворявам сайта на Министерството,но още нищо няма...

Ами чесно казано съм доста объркана,защото този от инспектората е казал,че имам 81.5 точки,което било 5.64,но не ми се вярва,защото по другата скала (к+6/28 81.5 точки е равно на 5.339 и не знам

Що бе тва е много яко кое не ги се връзва. Означава че ги смятат с друга формула и оценката се надува

Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    Що бе тва е много яко кое не ги се връзва. Означава че ги смятат с друга формула и оценката се надува
    или просто са ми объркали оценката

Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    да бе , те толкова лесно бъркат..
    всичко е възможно

ей ако разберете от къде се проверяват давате линк веднагааа

Град
    Бургас
    +1

мерси и аз мисля,че се справих добре..
    ако разбера откъде можем да си ги проверим в интернет,обещавам,че веднага ще пиша

http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=3295
    от тук сигурно ще може да се проверява...още няма нищоооо

грешен пост сру

Град
    Бургас
    грешен пост сру
    Нищо,ама продължавайте с пробите,моля ви. Аз все търся,ама нищо не мога да намеря,охххх...еми накрая дето се вика ще съм с две двойки и това ще е..

най-накрая винаги нетърпението достига връхната си точка... и при мен е така въпреки,че горе-долу си знам резултатите искам да видя колко саааааааа

Bg - 4.048
    Mth - 3.129

yEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

уф защо не ми влизааааааааааааааааааааа аааааа

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Bg - 4.048
    Mth - 3.129

yEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    В мон или РИО. . ?

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Bg - 4.048
    Mth - 3.129

yEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    нъде си видя резултатите?

Taka.....първо:щом дядо ти познава проверяващите,сто на сто,че оценката ти не е много истинска,второ:не лъжи,че си ги намерила в РИО или инспекторат,защото лично съм проверила за нашия(Сливен) и там пише С ГОЛЕМИ БУКВИ,че резултатите ще излязат на 3 юли и не може да ги знаеш оттам и трето:не се фукай толкова,не си само ти с 5.50.[/quote]

А НА ВСИЧКИ ДРУГИ - МНОГО УСПЕХ на изпитите и без притеснения-в крайна сметка каквото сте направили направили,все някъде ще влезете,а и да не успеете имате шанс догодина.Айде КЪСМЕТ от мене. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си