Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Хора,намерих си нови приятели,от 2 седмици излизам с тях и съм много щастлива.Всички са умни и разговорите ни са за съществени неща,говорим си за училище и т.н.Докато с предишните ми приятели разговорите са били глупави и безполезни...Мн се радвам,намерих хора,с които мога да общувам нормално.Днес ще ходим на дискотека и ще си прекараме мн яко!Много съм щастлива,имам си супер приятели и лятото тъкмо започва,може би ще е най-хубавото ми до сега.... Просто исках да споделя с вас.
Завиждам ти, аз ако намеря някой, който да не ми плямпа за училище, или кафета и дискотеки,щях да съм още по-щастлива
Мда..и аз мразя даскалото..обаче на завършването е станал голям сейр.. ..един съученик набил една съученичка /ама тя е от децата с увреждания / пък мене ме нямаше тогава..е за такива работи го уважавм училището си
набил е момиче с убреждания?!?!?!
май тоя твой приятел има увреждания??!ха да набиеш накои които в повечето случай не разбира кво стаа не е само тъпо но това говори и колко всъщност тъп си и ти щом се кефиш на такова нещо...

а по темата много се радвам за теб...дано да си останете приятели и да не се карате