.

Виж резултатите на анкетата: Дамски превръзки или тампони през лятото ?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • превръзки

10 29,41%
  • тампони

24 70,59%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    София

Дамски превръзки или тампони през лятото???

напрвих анкетата зарадите темата на XLaDy
    Дамски превръзки или тампони през лятото ?

--------------------------------------------------------------------------------
    ето я и темата---
    Здравейте! Аз съм на 20 години и досега съм използвала само дам. прев. Но започвам да се замислям дали да непочна вече с тампони (особено през лятото). Вие какво бихте ми препоръчали ? И относно тампоните - има ли някакви тънкости при слагането и тем подомни .

еее?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тампони ползвам само лятото и то само като излизам навън. Все пак не ги отричам. И все пак-превръзки.

Аз също не ги отписвам, те са ни нужни в горещите летни дни , за да носим късите полички и прозрачните панталонки.
    Просто не съм им привърженичка и гледам по -рядко да ги слагам.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az sum ZA tamponite.Komfortni sa,prakti4ni i kogato sum s tampon ne use6tam,4e sum v cikul.Nqma lqto,prolet,esen,zima,ne smenqm tampona s prevruzka,Dori i v purvite dni ot menstr si sum s tampon,prosto go smenqm o6te po-4esto.Ne si predstavqm kak big slojila prevruzka-tolkova zaparvat i sa gadni.Naloji mi se,kogato rodih za okolo sedmica da izpolzvam prevr-be6e otvratitelno 4uvstvoto-po4uvstvah se kato na 13 kogato mi doide za 1vi put i gadnoto ne be6e 4e ve4e mi e do6lo,a imenno 4uvstvoto ot prevruzzkata.Ta prez tazi edna sedm dori kogato mujut mi me gale6e dori samo po ramootoimah 4uvstvoto 4e az sum mrusna i mi be6e neudobno da me dokosva,za6toto taq gadost prosto nqma ravna na sveta!!
    P.S.-molq privurjeni4kte na prevr da ne se pluqt i da ne se ubijdta-tova e moeto mnenie,prosto go izkazvam!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nai-mnogo tamponi obicham.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Тампони.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ами аз съм 17 и до сега не съм ползвала тампон,от гледна точка на това,че ме е страх дали ще го сложа като хората.звучи детски и глупаво ,но е така.не ги отричам,но съм чувала от приятелки,че засилвали течението.не знам,не мога да бъда сигурна,но лично аз много рядко имам неудобства от превръзките.
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

SAMO TAMPONI>>> est... Prevruskite mi prili4at na pampers
    a i nikoga ne sum polzvala prevruski......
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    az sum ZA tamponite.Komfortni sa,prakti4ni i kogato sum s tampon ne use6tam,4e sum v cikul.Nqma lqto,prolet,esen,zima,ne smenqm tampona s prevruzka,Dori i v purvite dni ot menstr si sum s tampon,prosto go smenqm o6te po-4esto.Ne si predstavqm kak big slojila prevruzka-tolkova zaparvat i sa gadni.Naloji mi se,kogato rodih za okolo sedmica da izpolzvam prevr-be6e otvratitelno 4uvstvoto-po4uvstvah se kato na 13 kogato mi doide za 1vi put i gadnoto ne be6e 4e ve4e mi e do6lo,a imenno 4uvstvoto ot prevruzzkata.Ta prez tazi edna sedm dori kogato mujut mi me gale6e dori samo po ramootoimah 4uvstvoto 4e az sum mrusna i mi be6e neudobno da me dokosva,za6toto taq gadost prosto nqma ravna na sveta!!
    P.S.-molq privurjeni4kte na prevr da ne se pluqt i da ne se ubijdta-tova e moeto mnenie,prosto go izkazvam!
    Можеш да се изказваш просто малко по-меко. Едно време чаршафи и лигнин са слагали и не са умрели. А като гледам колко деца са раждали, сигурно и за мъжете си са били привлекателни.

Град
    BurGasSs 8-)
    не съм ползвала тампони до ся... по простата причина , че още не съм се "престрашила"....следващия път... ако не забравя :р ;]

hottie
    Guest
    Тампони

не съм ползвала тампони, а и не ми изглежда сигурно, особенно първите дни.Имам чувството, че ако сложа тогава, ще се оклепам цялата.....Вярно, че спарва с превръзки понякога, но ми е по-сигурно.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    "градът на мечтите"
    ми аз съм за тампоните но и не съм против дамск.прев.
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тампони ползвам само лятото и то само като излизам навън. Все пак не ги отричам. И все пак-превръзки.
    +1 И аз съм така..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Тоалетна хартия навита на топче е най-доброто
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на girl91
    Аз предпочитам тампоните. Само че в първите дни изпозлвам и тампони и превръзки, защото течността е много и мисля, че може да се нацапам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си