- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хирошима и нагасаки
spoko ne se obijdamПървоначално написано от Nam3less
Prava gi kogato mi e mnogo skuchno i nema kvo da prava i s koi da izleza na nekyde...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Мерси,но няма нуждаПървоначално написано от maharbal
![]()
haha i az taka si pomislih... ne znam zashto go mislite za otkacheno... vsyshtnost 1000 jerava ne sa mnogo.... za nqkolko dena napravih 200 kato az ne si davam zor, samo kogato nqma kakvo da pravaПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Pyk i po-vajnoto e che shte provera dali tva bachka...
Nishto ne guba osven taka ili ianche zagubeno vreme
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Първоначално написано от maharbal
И все пак губиш нещо - време...
И кой е казал, че го мислим за откачено. Казахме 2 неща - жалко и отчаяно...
Madness is the gift, that has been given to me.
e to se v gyz... i ne sym si zagubil vremeto... to taka ili inache si beshe zagubeno... kat nqma kvo da prava kvo tolkos ako sgyna nqkolko origamita :PПървоначално написано от Chess
Морално остаряла източна философия. Пфу! Работата е там, че да разбереш, че няма невъзможни неща, дори в това да направиш 1000 жерава стига да проявиш търпение и усърдие. Следващата стъпка е да насочиш вниманието си върху човека, който обичаш и да вложиш цялото си търпение и усърдие в това да заслужиш неговата любов. Обаче тъпото е, че си приел всичко толкова буквално, сякаш си някакъв 6 годишен дечко.
nikoi li ne go e probvalaz potyrsih v google i izleznaha dosta stranici deto pishat che sa go pravili i naistina im se e sbydnalo jelanieto... Abe kvoto i da stava az shte probvam i shte gi naprava
Vqrvam na qponcite
A ako ne e vqrno, dupe da im e qko
![]()
![]()
![]()
Ripped from : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=166843Първоначално написано от CucAgMuH
Не помага. Не си губи времето. Заеми се с нещо по-полезно, като например да дялкаш клечки за зъби.
Edit: Или поне не прави моята грешка да пишеш по тях и да споменаваш конкретни имена - след време може да ти влязат в работа за някоя друга...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Първоначално написано от CucAgMuH
WOW 13094i pravi edno za 1 min
Az prava edno preblizitelno za 2.30-3 minuti
I kak e izmislil tolkova mnogo liubovni poslaniq
To dori v neta sigurno nqma tolkova
![]()
Mmm ne znam dali pomaga ama shte opitam, pone shte razbera dali deistva
![]()
Пробвай... пък ако стане нещо ще лепвам и аз наново...Първоначално написано от maharbal
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
a ti standartnata tehnika li si polzval ili nekva druga che gi pravish za 1 min? az gi prava za okolo 3Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
ebasi az li sym edinstveniq glupak v toq forum, koito shte go napravi?Nikoi drug li ne e probval
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момче. Радвай се,че не те познавам. Вече щяха да ме търсят от полицията за побой и опит за убийство.Първоначално написано от maharbal
hahaha da be... se sa pochnali da ta dirat, dori nqma da zabelejat che ma nqma ako ma ubieshПървоначално написано от w0sh
![]()
Inache kvo ti prechi, nqmam si rabota i prava gluposti
![]()
^ Прави глупости, ама кво занимаваш и нас с тях ..
hora moje da vi izglejdam mn tapa ama nqmam si i predstava kak se pravqt teq raboti,a iskam i az da pravq 6toto nqma s kvo da se zanimavam a i az vqrvam 4e moje bi moje ne6to da stane vqrvam v legndi vinagi ima malka istina v tqh, pls avtora i zabravih dr mom4e ako moje po nqkakav na4in da mi obesnqt kak go pravqt i osobenno tozi za 1 min kak stava?![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Имаш прекалено много свободно време...
we give it all.
ако щеш и 1594837 жерава да напрайш нищо няма да се промени !!!!
колкото и цветя да й дадеш и колкото и да й се подмазваш просто няма да стане!!
ти май още не го разбра а?
лелеее спри да пълниш форума с глупостите си,че яко дразниш вече
Ае ти си егати изпадналия тип...Толкова ли не разбра че малката фръцла няма да ти върже квото и да правиш...Първоначално написано от maharbal
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Пусни линкче,за да видя как се правят.Иначе-прави си,тъкмо ще си тренираш сръчността и търпението.Така или иначе нямаш какво да правиш![]()
http://youtube.com/watch?v=-g-U06abgT4
Варианта с едната минута идва след много практика и малко акъл кои точно стъпки можеш да изпълниш едновременно...
ПС. Сега го изгледах цялото видео, моите по-скоро ги правя по този начин
По добре седни над някой учебник по история или бел!
НагаСаки!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
така е..койт си няма работа![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Първоначално написано от Taste the rainbow
che az vyobshte ne govora za onova momiche we![]()
![]()
Az veche se otkazah da se mycha...
![]()