.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 162
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Съжелявам че те обиждам, но си безмозъчен. Занимавай се с нещо полезно.
    spoko ne se obijdam Prava gi kogato mi e mnogo skuchno i nema kvo da prava i s koi da izleza na nekyde...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    И как точно се правят,че ми е много чудно
    haha emi ot hartiq na kvadrati ako siaksh moga da ti pokaja edno klipche - urok kak se pravqt drasni endo syobshtenie
    Мерси,но няма нужда

haha emi ot hartiq na kvadrati ako siaksh moga da ti pokaja edno klipche - urok kak se pravqt drasni endo syobshtenie
    Мерси,но няма нужда
    haha i az taka si pomislih... ne znam zashto go mislite za otkacheno... vsyshtnost 1000 jerava ne sa mnogo.... za nqkolko dena napravih 200 kato az ne si davam zor, samo kogato nqma kakvo da prava Pyk i po-vajnoto e che shte provera dali tva bachka... Nishto ne guba osven taka ili ianche zagubeno vreme
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Мерси,но няма нужда
    haha i az taka si pomislih... ne znam zashto go mislite za otkacheno... vsyshtnost 1000 jerava ne sa mnogo.... za nqkolko dena napravih 200 kato az ne si davam zor, samo kogato nqma kakvo da prava Pyk i po-vajnoto e che shte provera dali tva bachka... Nishto ne guba osven taka ili ianche zagubeno vreme

И все пак губиш нещо - време...

И кой е казал, че го мислим за откачено. Казахме 2 неща - жалко и отчаяно...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Мерси,но няма нужда

И все пак губиш нещо - време...

И кой е казал, че го мислим за откачено. Казахме 2 неща - жалко и отчаяно...
    e to se v gyz... i ne sym si zagubil vremeto... to taka ili inache si beshe zagubeno... kat nqma kvo da prava kvo tolkos ako sgyna nqkolko origamita :P

Морално остаряла източна философия. Пфу! Работата е там, че да разбереш, че няма невъзможни неща, дори в това да направиш 1000 жерава стига да проявиш търпение и усърдие. Следващата стъпка е да насочиш вниманието си върху човека, който обичаш и да вложиш цялото си търпение и усърдие в това да заслужиш неговата любов. Обаче тъпото е, че си приел всичко толкова буквално, сякаш си някакъв 6 годишен дечко.

nikoi li ne go e probval az potyrsih v google i izleznaha dosta stranici deto pishat che sa go pravili i naistina im se e sbydnalo jelanieto... Abe kvoto i da stava az shte probvam i shte gi naprava Vqrvam na qponcite A ako ne e vqrno, dupe da im e qko

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    До момента са точно 13094 жерава(оригами Embarassed ) Всеки с някакво любовно послание написано върху него.
    Ripped from : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=166843

Не помага. Не си губи времето. Заеми се с нещо по-полезно, като например да дялкаш клечки за зъби.

Edit: Или поне не прави моята грешка да пишеш по тях и да споменаваш конкретни имена - след време може да ти влязат в работа за някоя друга...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

До момента са точно 13094 жерава(оригами Embarassed ) Всеки с някакво любовно послание написано върху него.
    Ripped from : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=166843

Не помага. Не си губи времето. Заеми се с нещо по-полезно, като например да дялкаш клечки за зъби.

Edit: Или поне не прави моята грешка да пишеш по тях и да споменаваш конкретни имена - след време може да ти влязат в работа за някоя друга...

WOW 13094 i pravi edno za 1 min Az prava edno preblizitelno za 2.30-3 minuti I kak e izmislil tolkova mnogo liubovni poslaniq To dori v neta sigurno nqma tolkova Mmm ne znam dali pomaga ama shte opitam, pone shte razbera dali deistva

Град
    Архангелск, Русия

WOW 13094 i pravi edno za 1 min Az prava edno preblizitelno za 2.30-3 minuti I kak e izmislil tolkova mnogo liubovni poslaniq To dori v neta sigurno nqma tolkova Mmm ne znam dali pomaga ama shte opitam, pone shte razbera dali deistva
    Пробвай... пък ако стане нещо ще лепвам и аз наново...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

Пробвай... пък ако стане нещо ще лепвам и аз наново...
    a ti standartnata tehnika li si polzval ili nekva druga che gi pravish za 1 min? az gi prava za okolo 3

ebasi az li sym edinstveniq glupak v toq forum, koito shte go napravi? Nikoi drug li ne e probval

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ebasi az li sym edinstveniq glupak v toq forum, koito shte go napravi? Nikoi drug li ne e probval
    Момче. Радвай се,че не те познавам. Вече щяха да ме търсят от полицията за побой и опит за убийство.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Момче. Радвай се,че не те познавам. Вече щяха да ме търсят от полицията за побой и опит за убийство.
    hahaha da be... se sa pochnali da ta dirat, dori nqma da zabelejat che ma nqma ako ma ubiesh Inache kvo ti prechi, nqmam si rabota i prava gluposti

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Прави глупости, ама кво занимаваш и нас с тях ..

Град
    in my world!
    hora moje da vi izglejdam mn tapa ama nqmam si i predstava kak se pravqt teq raboti,a iskam i az da pravq 6toto nqma s kvo da se zanimavam a i az vqrvam 4e moje bi moje ne6to da stane vqrvam v legndi vinagi ima malka istina v tqh, pls avtora i zabravih dr mom4e ako moje po nqkakav na4in da mi obesnqt kak go pravqt i osobenno tozi za 1 min kak stava?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Имаш прекалено много свободно време...
    we give it all.

ако щеш и 1594837 жерава да напрайш нищо няма да се промени !!!!
    колкото и цветя да й дадеш и колкото и да й се подмазваш просто няма да стане!!
    ти май още не го разбра а?
    лелеее спри да пълниш форума с глупостите си,че яко дразниш вече

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Само аз ли си мисля,че т'ва е жалко? о.О
    Мммне .

mmm ne i az mislq taka No kakvo prechi da opitam
    Ае ти си егати изпадналия тип...Толкова ли не разбра че малката фръцла няма да ти върже квото и да правиш...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Пусни линкче,за да видя как се правят.Иначе-прави си,тъкмо ще си тренираш сръчността и търпението.Така или иначе нямаш какво да правиш

Град
    Архангелск, Русия
    http://youtube.com/watch?v=-g-U06abgT4

Варианта с едната минута идва след много практика и малко акъл кои точно стъпки можеш да изпълниш едновременно...

ПС. Сега го изгледах цялото видео, моите по-скоро ги правя по този начин

По добре седни над някой учебник по история или бел!
    НагаСаки!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

А как реши че темата трябва да е в раздел "Любов"

така е..койт си няма работа
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    ако щеш и 1594837 жерава да напрайш нищо няма да се промени !!!!
    колкото и цветя да й дадеш и колкото и да й се подмазваш просто няма да стане!!
    ти май още не го разбра а?
    лелеее спри да пълниш форума с глупостите си,че яко дразниш вече

che az vyobshte ne govora za onova momiche we Az veche se otkazah da se mycha...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си