- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хирошима и нагасаки
Първоначално написано от BlindedAngel
che az vyobshte ne govora za onova momiche we![]()
![]()
Az veche se otkazah da se mycha...
Pyk i tq ne e frycla...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Оле нова ли има?Първоначално написано от maharbal
сега ще пуснеш още 100 теми за нея сигурно![]()
Хехех когато иска човек нещо много силно, цялата Вселена му помага! Не е нужно да правиш 1000 жерафа![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
haha kva nova weПървоначално написано от Taste the rainbow
Nqma nova oshte si obicham onazi... prosto veche se premirqvam...
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
ако това ти помогне драсни задължително![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Ако ти се сбъдне мечтата ми пиши ЛС!![]()
Пич, аз съм на друго мнение. Според мен не трябва да се отказваш, а трябва да опитваш по всякакви начини да я накараш да те хареса... Дори и ако това означава да направиш 1000 жерава... Успех!И да ни държиш в течение
Първоначално написано от al_bundy316
И как правенето на жерави ще я накара да го хареса.
-"Ами...виж сега...тук направих 1000 жерава, за да покажа, че те харесвам."
-"О, любими"
![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
То няма, обаче това е малко като разказа на Йовков за бялата лястовица, която е последната надежда на хората... Та затова човек трябва да е упоритПървоначално написано от Chess
Ако се отказва толкова лесно никога няма да си намери момиче
А пък и не е изключено тя да се впечатли от жеста, макар и да не го хареса.
Първоначално написано от al_bundy316
Мъжки, лош пример даваш с Йовков, защото бялата лястовица не съществува... Ако сравняваш намирането на бялата лястовица за what's-her-face с направянето на 1000 жерава (за да "накара" едно момиче да го харесва) значи шансовете му са никакви...
Поне да не си губи времето човека. А както чета май вече е спрял да ги прави. ( дано )
Тц,тц, ненормалник... И все пак, евалата за волята!Първоначално написано от maharbal
Животът е адът описан в Библията!
Ем, в крайна сметка поне ще се разсейва с нещо деПървоначално написано от Chess
![]()
Хартията се прави от изсечени дървета, а как я похабяваш само... Мисли и за природата. След като тези "жерави" паднат на земята, ще им трябват години, за да се разградят.
Хартията е естествен природен материал и се разгражда много лесно... Въпросът е колко време му трябва на едно новопосадено дърво да стане голямо... много![]()
PFFFF
1. NE GO PRAVQ ZA DA NAKARAM ONOVA MOMICHE DA ME HARESA. pRAVQ GO ZASHTOTO ISKAM, DORI NQMAM NAMERENIE DA I KAZVAM ZA TQH
2. POHABIL SYM 100 LISTA.... V SRAVNENIE S HIMICHESKITE KOMPANII, KOITO ONISHTOJAVAT ZEMQTA AZ DORI NE Q DOKOSVAM.... MI TI KAT SEKI DEN SI BYRSHESH GYZA S TOALETNA HARTIQ SHTE SDPRESH LI, CHE DA NE UNISHTOJAVASH PRIRODATA, I TQ SE PRAVI OT DYRVETA, VYPREKI CHE HILQDI PYTI E PRERABOTVANA
Е дай сега да не си бършем гъзовете с тоалетна хартя,за да компенсираме щетите от твойте патки.Първоначално написано от maharbal
Цялата идея е в желанието.. Според повечето психолози, колкото повече желаеш и вярваш в осъществяването на мечтата си, толкова по-голяма е вероятността тя наистина да се осъществи. Но на хората понякога им е трудно да вярват в себе си и имат нужда от разни митове които да подхранват надеждата им![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ти обясни това, което аз исках, ама не можах щот съм простПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
Пф,аз лодка не мога да направяПървоначално написано от CucAgMuH
![]()
Пич две неща 1во - ти си тоталн луд, 2ро - легендата не тръгва от там![]()
Защо го нападате?Мило е,че опитва по всякакъв начин (дори и като вярва на някаква легенда )да получи това което иска..Вярно е,че ще изгуби доста време и труд за тези жерави,но самият жест е наистина мил..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от ju**
Човек трябва да знае, че като пусне такава тема, резултатите няма да са на лице..
А и има някои хора, които се възхищават на идеята му...
Първоначално написано от maharbal
Е нали не е онова момиче?
оплиташ се в лъжите ти