- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хирошима и нагасаки
hahaha vyob6te ne otnema vreme i trud. Veche sa 300![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Какъв жест бе човек...Оназ фръцла дет е хлътнал по нея го е рязала 914208142982 пъти ама той задръстения индивид продължава по всякакви начини да й показва колко я "обича"...Сигурно е девствен,затуй прави такиз простотии...Ае болен вземи иди на курва на*би я в бързината да видиш ко бързо ще се разлюбиш...Първоначално написано от ju**
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от BlindedAngel
samo da te svetna nishto ne prodyljavam da pokazvam... i ne znam kak svyrzahte jeravite s tova momicheQvno vie ste idiotite
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Абе човек разбра се че си девствен иди на курва да видиш колко бързо ще я забравиш...Първоначално написано от maharbal
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от Taste the rainbow
ne ne s eoplitamJeravite nqmam nishto obshto s nikakvo momiche
![]()
![]()
![]()
Ne znam kak stignahte do tova zakliuchenie
![]()
Моля те,намери си някво занимание
много свободно време имаш явно
това не е хубаво
Е...като се замислиш това е почти четвърт година.Първоначално написано от ceko_potter
![]()
smqqtaitfa mn qko izglejda :PPP
Аз пък ще му кажа евала на пича за старанието! Кефи го що да не го прави?
Ако пък е заради момичето и легендата, пак е хубаво. Надеждата умира последна! По-добре е от колкото да седи и да плаче щото няква не му е обърнала внимание
Истинският провал е тогава, когато спреш да опитваш.
off: И аз се занимавам с оригами :P Супер добро хоби е.
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
ако бях на мястото на момичето, досега да съм накарал някой да го пребие.
Бахти тъпия ник имам
AWE EI IDIOTI NIKOI NE VI GOVORI ZA NIKAKVO MOMICHE WE. VIE TYPI LI STE... KOLKO PYTI DA VI KAZVAM CHE ONOVA MOMICHE NQMA NISHTO OBSHTO WE
омг колко сте злобни![]()
бил написал 100 теми за еди коя си .. ми кат иска да пише ;] никой не ва кара да му ги четете
кат неможете да му дадете съвет закво изобщо си хабите от " ценното време" да му доказвате колко бил жалък и еди къф си ..
![]()
безсрамници
![]()
![]()
no doubt-don't speak
тоя па..
за кво е в "любов" тогава бе?!
Точно така, свободното време е зло, затвори го зад решетките, оу крийпи бандитс >.<Първоначално написано от Taste the rainbow
ти съвсем откачи![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от MonSitY
eebasiii kvo tolkova we...
be..neka si prai mom4eto kvot si iska .. koi mu e zor s kvo si gbi vremeto, 66tom e re6ilo taka nqma lo6o , pone ima ambicii i nervi,brao za koeto : )
+1Първоначално написано от NaughtyWhisper
abe pi4 ti da si iskal ot nqkoi pesen na 2pac - remember me ;] 6toto mai ti imam skypa
ne sym iskal nikva pesen i sigurno me byrkash s nqkoi, shtoto tuka sym s drug nick, ne sys moq si...Първоначално написано от xaxa
Аз не разбрах накрая направи ли ги
haha oshte neПървоначално написано от MartyParty
okolo 350 sa za sega. Nqmam svobodno vreme...
наистина сички кво сте го нападнали..
давай, може да се случивярата си е хубаво нещо.. а и оригамите са красиви.. а майтап като ги направиш и 1000, това желание за което дълго си мислил докато си ги правил вече да не го искаш
т.е да ти е минал мерака де
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
поздравления за търпениетоПървоначално написано от maharbal
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
nevqrvam v takiva prostotiii![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick