- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- хирошима и нагасаки
az syshtoПървоначално написано от vesinka91
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
awe hora ostawete momcheto we moje i da ne wqrwa osobenno w towa si nachinanie no wsepak neka se probwa kvo tolkova seq ostawete go we mi ako se sbydne togava aaaa![]()
![]()
qwno mn obicha tva momiche neka se probwa nishto ne gubi e da samo malko hartiq ma are karai
![]()
![]()
are uspeh i stiskam palci da stane
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
che ako stane i az da pochvam da pravq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Sixxkiller
![]()
![]()
![]()
дано стане нещо че и аз да почвам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
hahahahaha po edno vreme bqh sprql da gi rpava... i dosta vreme ne se zanimavah s tqh... ama veche sa 600Ostavat smao oshte 400...
Malko sa
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
shto sa hilish we![]()
Аз пък знам една история японците тръгвали да нападат руснаците ,и на една поляна както са трагвали да нападат са секунда японците са се испарили.Говори се,че е направено с мощен лазер,но колко мощен,аз незнам,но там още трева не никни![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Това са го правели децата,Първоначално написано от maharbal
облъчени от радиацията докато умират.
Едва ли има смисъл да си го пожелаваш,
още повече да го правиш.
Ако си чел По жицата на Йовков ще
се сетиш,че в темата ти няма много смисъл.
Бай тоя е прав, но все пак бялата лястовица се беше появила преди има няма месец нали?Ако не е така, не споря-не съм мн компетентна, но май се говореше нещо за някфа бяла лястовица по новините.
Все пак дай ми линка с клипчето как се правят.Аз ще опитам![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Да,беше се появила.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Това не означава,че помага.
Художествените произведения имат
смисъл,който се разчита между редовете.
Йовков не е бил нито лекар,нито шаман.
в момента съм толко отчаян, че не 1000, а 50 000 ще направя... ще пиша, ако става![]()
да чел съм 'По жицата', но тази година бяха видени не една ами две бели лястовици. Едната в някво село в гнездо на някво училище, а другата в село Кралев дол. Това дали помага не знам... Аз също мисля, че тва за което си мисля докато права хартиените жерави няма да се сбъдне... ама нищо не пречи да пробвамПървоначално написано от Bai Toq
![]()
да аз ги бях правел преди 2-3 годиниПървоначално написано от maharbal
Наистина действа, тва за което копнех наи-много се сбъдна
Съветвам всички да пробват. Не знам дали беше случаиност, но наистина мечтата ми се сбъдна
![]()
Сорка, сбъдвам си мечтите без помощта на хартиени фтички.![]()
WOWПървоначално написано от ivanchooo
super. Dono i pri en stane... ama se symnqvam...
![]()
От теб чувам за това ,но ако проработи пиши и нас да ни огрееПървоначално написано от maharbal
![]()
вика 1000 .... то докато ги направиш ще забравиш за кво правиш всичко това ...![]()
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Ако не проработи няма да се учудя да напише че става, за да може не само той да се е тряпал и тука половината форум да се върже да мачка хартиики...![]()
А иначе успех, като гледам ще си отрупаш стаята... И какво? Ако си пожелаеш и си мислиш непрекъснато за това времето да се върне? Да не би да вземе да се случи...
Браво за търпението!
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Дано да проработи.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
haha ostanaha mi oshte 200 ne sym zabravil za kvo go prava :PПървоначално написано от darince
nqma spoko :P chesno kazano se symnqvam tova da e vqrnoПървоначално написано от keep_smiling
ne vqrvam v takiva raboti
![]()
![]()
стискам палци, че ианче ще имаш подаръчета от хартиики за години напред.. ч чак и приятелите ти ще натрупат колекциикаПървоначално написано от maharbal
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Maharbal ти ме кефиш!Нито си тъп ,нито нищо ,напротив бих казал ,че си умен!Видях коментар : ,,губиш си времето с простотий!'' и нещо от този род!Че вие да не би да правите нещо полезно?Цял ден по кафета с цигарите в уста!Ебахти интереса!Първоначално написано от maharbal
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
пич добро хоби си си намерил,но вместо да правиш тези хартиени играчки се посвети на това да осъществиш мечетата си и сигурно тогава ще се сбъдбе а не ако чакаш на готово и прекарваш времето си вкъщи и правиш играчки