.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 162
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    nevqrvam v takiva prostotiii
    az syshto
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

awe hora ostawete momcheto we moje i da ne wqrwa osobenno w towa si nachinanie no wsepak neka se probwa kvo tolkova seq ostawete go we mi ako se sbydne togava aaaa qwno mn obicha tva momiche neka se probwa nishto ne gubi e da samo malko hartiq ma are karai are uspeh i stiskam palci da stane che ako stane i az da pochvam da pravq

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    ако стане нещо,пиши !
    +1 дано стане нещо че и аз да почвам
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

hahahahaha po edno vreme bqh sprql da gi rpava... i dosta vreme ne se zanimavah s tqh... ama veche sa 600 Ostavat smao oshte 400... Malko sa
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run

shto sa hilish we

Аз пък знам една история японците тръгвали да нападат руснаците ,и на една поляна както са трагвали да нападат са секунда японците са се испарили.Говори се,че е направено с мощен лазер,но колко мощен,аз незнам,но там още трева не никни
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Хирошима и Нагасаки

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Zdrvaite. Chuvali li ste za legendata trygnala ot Hiroshima i Nagazaki sled bombandirovkite. Legendata za hartienite jeravi. Che ako napravish 1000 hartieni jerava i dokato gi pravish si mislish za neshto koeto obichash ili iskash mnogo iskash neshto... to se sbydva... Symnqvam se che e vqrno... Nqkoi probval li e? Az zapochnah da gi prava i za sega sa samo 200 ostavat mi oshte 800... no veroqtnosta da padne meteorit na zemqta e po golqma ot kolkoto da se sbydne mechtata mi...
    Това са го правели децата,
    облъчени от радиацията докато умират.
    Едва ли има смисъл да си го пожелаваш,
    още повече да го правиш.
    Ако си чел По жицата на Йовков ще
    се сетиш,че в темата ти няма много смисъл.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Бай тоя е прав, но все пак бялата лястовица се беше появила преди има няма месец нали?Ако не е така, не споря-не съм мн компетентна, но май се говореше нещо за някфа бяла лястовица по новините.

Все пак дай ми линка с клипчето как се правят.Аз ще опитам
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Бай тоя е прав, но все пак бялата лястовица се беше появила преди има няма месец нали?Ако не е така, не споря-не съм мн компетентна, но май се говореше нещо за някфа бяла лястовица по новините.

Все пак дай ми линка с клипчето как се правят.Аз ще опитам
    Да,беше се появила.
    Това не означава,че помага.
    Художествените произведения имат
    смисъл,който се разчита между редовете.
    Йовков не е бил нито лекар,нито шаман.

в момента съм толко отчаян, че не 1000, а 50 000 ще направя... ще пиша, ако става

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Zdrvaite. Chuvali li ste za legendata trygnala ot Hiroshima i Nagazaki sled bombandirovkite. Legendata za hartienite jeravi. Che ako napravish 1000 hartieni jerava i dokato gi pravish si mislish za neshto koeto obichash ili iskash mnogo iskash neshto... to se sbydva... Symnqvam se che e vqrno... Nqkoi probval li e? Az zapochnah da gi prava i za sega sa samo 200 ostavat mi oshte 800... no veroqtnosta da padne meteorit na zemqta e po golqma ot kolkoto da se sbydne mechtata mi...
    Това са го правели децата,
    облъчени от радиацията докато умират.
    Едва ли има смисъл да си го пожелаваш,
    още повече да го правиш.
    Ако си чел По жицата на Йовков ще
    се сетиш,че в темата ти няма много смисъл.
    да чел съм 'По жицата', но тази година бяха видени не една ами две бели лястовици. Едната в някво село в гнездо на някво училище, а другата в село Кралев дол. Това дали помага не знам... Аз също мисля, че тва за което си мисля докато права хартиените жерави няма да се сбъдне... ама нищо не пречи да пробвам

да аз ги бях правел преди 2-3 години Наистина действа, тва за което копнех наи-много се сбъдна Съветвам всички да пробват. Не знам дали беше случаиност, но наистина мечтата ми се сбъдна

Сорка, сбъдвам си мечтите без помощта на хартиени фтички.

Цитирай Първоначално написано от ivanchooo
    да аз ги бях правел преди 2-3 години Наистина действа, тва за което копнех наи-много се сбъдна Съветвам всички да пробват. Не знам дали беше случаиност, но наистина мечтата ми се сбъдна
    WOW super. Dono i pri en stane... ama se symnqvam...

От теб чувам за това ,но ако проработи пиши и нас да ни огрее

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

вика 1000 .... то докато ги направиш ще забравиш за кво правиш всичко това ...
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

Град
    Усмивката :Р
    Ако не проработи няма да се учудя да напише че става, за да може не само той да се е тряпал и тука половината форум да се върже да мачка хартиики...
    А иначе успех, като гледам ще си отрупаш стаята... И какво? Ако си пожелаеш и си мислиш непрекъснато за това времето да се върне? Да не би да вземе да се случи...
    Браво за търпението!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Дано да проработи.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от darince
    haha ostanaha mi oshte 200 ne sym zabravil za kvo go prava :P

Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    Ако не проработи няма да се учудя да напише че става, за да може не само той да се е тряпал и тука половината форум да се върже да мачка хартиики...
    А иначе успех, като гледам ще си отрупаш стаята... И какво? Ако си пожелаеш и си мислиш непрекъснато за това времето да се върне? Да не би да вземе да се случи...
    Браво за търпението!
    nqma spoko :P chesno kazano se symnqvam tova da e vqrno ne vqrvam v takiva raboti

Град
    Усмивката :Р
    Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    Браво за търпението!
    nqma spoko :P chesno kazano se symnqvam tova da e vqrno ne vqrvam v takiva raboti
    стискам палци, че ианче ще имаш подаръчета от хартиики за години напред.. ч чак и приятелите ти ще натрупат колекциика
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

ххахах ненеНЕЕЕ нема такъв смях

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от darince
    haha ostanaha mi oshte 200 ne sym zabravil za kvo go prava :P
    Maharbal ти ме кефиш!Нито си тъп ,нито нищо ,напротив бих казал ,че си умен!Видях коментар : ,,губиш си времето с простотий!'' и нещо от този род!Че вие да не би да правите нещо полезно?Цял ден по кафета с цигарите в уста!Ебахти интереса!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    pz city
    пич добро хоби си си намерил,но вместо да правиш тези хартиени играчки се посвети на това да осъществиш мечетата си и сигурно тогава ще се сбъдбе а не ако чакаш на готово и прекарваш времето си вкъщи и правиш играчки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си